SeoTube YouTube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotu Satış Konusu

ÜCRETLİ OLARAK SİSTEMİ SATIN ALAN VE REF OLARAK KAYDEDİLEN ARKADAŞLARIMIZIN SORUNSUZ GEÇİŞLERİ İÇİN BİZİMLE teknoemin SKYPE ADRESİNDEN İRTİBATA GEÇMELERİ VE İRTİBATA GEÇMEDEN ÖNCE ARAMA MOTORLARINA KAYDETME İŞLEMİ YAPMAMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

!! DİKKAT !!
SİSTEM VİDEO KREDİSİ SATIN ALMA SİSTEMİNE SORUNSUZ GEÇİRİLMİŞTİR. BUNDAN SONRA VİDEO BAŞI ÖDEME SİSTEMİ UYGULANACAKTIR. PANELDEN FİYATLARI GÖREBİLİRSİN.

!! DİKKAT !!
ŞU ANA KADAR SİSTEMİ SATIN ALAN ARKADAŞLARIMIZIN BİR ÇOĞU PAYPAL KOMİSYONUNU DAHİL OLMAK ÜZERE ÖDEME YAPMIŞLARDIR. BU NEDENLE KOMİSYONLAR BİZİM HESABIMIZDAN KESİLMİŞTİR. HERHANGİ BİR SIKINTI OLMADAN ONAYLADIK ANCAK BU HUSUSA DİKKAT ETMENİZİ RİCA EDİYORUZ. SİSTEMDE BULUNAN FİYATLAR KOMİSYON HARİÇ FİYATLARDIR. HASSASİYETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

(Video kaydetme hakkınız dolmuştur. Lütfen devam edebilmek için video hakkı satın alınız). .. daha 2 kanal 150 video kaydettim. buda ne demek oluyor?

3 kurus ödeyenler bunun vergisini dahi karsi tarafdanmi kesilsin demisler insan utanir ya utanir! Ben 4.64Tl Ödedim arkadasimizin eline 4 TL gecsin diye... bu acayip birsey ya adam emek vermis cokta ucuzua yapiyor ...

(Video kaydetme hakkınız dolmuştur. Lütfen devam edebilmek için video hakkı satın alınız). .. daha 2 kanal 150 video kaydettim. buda ne demek oluyor?

Hocam merhaba. Dün itibariyle 5 kanal hakkı satın almıştınız. Bugün itibariyle video adedi ile satış sistemine geçtiğimizden dün sistemi satın alan arkadaşlarımzın bizlerle irtibata geçmesini konuda ayrı panelin giriş sayfasında ayrı panele girdikten sonraki uyarı alanında ayrı olarak belirttik. Sanırım bilgi verdiğimiz alanları görmeden ve geçiş işlemi yapılmadan işlem yaptınız. Nedeni budur. Bizimle skype üzerinden irtibata geçmeniz durumunda derhal gereken işlem yapılacaktır.

ödeme yaptım ödeme bildirimi gönderdim aktif ederseniz sevinirim hocam.Skype ekledim By_Muzo42

Ödemeniz aktive edilmiştir. Güle güle kullanınız.

güzel bir sistem imleme için ref için teşekkür ederim

Refiniz oldugum icin teşekür ederim suan kanalarim kayit ediliyor sistem duzgun calisiyor sonuclari sizinle paylasacam

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Refiniz oldugum icin teşekür ederim suan kanalarim kayit ediliyor sistem duzgun calisiyor sonuclari sizinle paylasacam

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her türlü olumlu olumsuz görüşlerinizi burada net bir şekilde yazmanızı istirham ediyoruz hocam. Eksiğimiz ya da hatamız varsa düzeltmeye de özür dilemeye de her zaman açığız.

güzel bir sistem imleme için ref için teşekkür ederim

Biz teşekkür ederiz hocam destekleriniz ve samimiyetiniz için.

Saygılarımızla
Monitör Arkası Ekibi

Botun geliştirilme aşamasında sanırım ilk tester bendim. O günden bu güne çok geçmedi ve kanalımda göz ardı edileyecek bir hareketlenme var. Yarı özgün youtube'da olmayan videolardan oluşan slayt tarzında kanalımı SeoTube da test ettik ve izlenme oranı neredeyse 2 kat artmış durumda. Arkadaşlar temiz çalışıyor sabırlılar ve sistem geliştirilmeye çok müsait. Başarılarının devamını diliyorum. Öyle gözüküyor ki her iki tarafta kazanacaktır.

Botun geliştirilme aşamasında sanırım ilk tester bendim. O günden bu güne çok geçmedi ve kanalımda göz ardı edileyecek bir hareketlenme var. Yarı özgün youtube'da olmayan videolardan oluşan slayt tarzında kanalımı SeoTube da test ettik ve izlenme oranı neredeyse 2 kat artmış durumda. Arkadaşlar temiz çalışıyor sabırlılar ve sistem geliştirilmeye çok müsait. Başarılarının devamını diliyorum. Öyle gözüküyor ki her iki tarafta kazanacaktır.

Çok teşekkür ederim hocam. Yorumunuz ve değerli katkılarınız için. Umarım hayalimizde ki şeyleri idealist ve amatör ruh ile sizler sayesinde gerçekleştireceğiz. Allah sizlerin de bizlerinde başarısını daim etsin.

Saygılarımızla
Monitör Arkası Ekibi

3 kurus ödeyenler bunun vergisini dahi karsi tarafdanmi kesilsin demisler insan utanir ya utanir! Ben 4.64Tl Ödedim arkadasimizin eline 4 TL gecsin diye... bu acayip birsey ya adam emek vermis cokta ucuzua yapiyor ...

Paypalı ilk defa kullandığım dan dolayı ben de karşı tarafa ödetmiş oldum. Diğer sefere fazlasıyla yatırırız. Arkadaş dan da özür diliyorum buradan .

Arkadaştan hak alındı. Deneyip yorumları mı paylaşacağım :)

Hayırlı olsun hocam. Şu ana kadar sistemimizde herhangi bir sıkıntı olmadan müşterilerimizin memnuniyeti ile devam ediyoruz. Bu şekilde olması için her an çalışacağız inşaAllah.

Saygılarımızla
Monitör Arkası Ekibi

ödeme bildirimi geçtim. Merak ettiğim şey bu sistem videoları sadece arama motrlarına mı kaydediyor?

Hocam sistemi kullanamıyoruz hata veriyor hep zaman aşımına uğruyor çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Bende deneyeceğim sistemi cuma günü kısmetse bakalım fark olacak mk

CNN - SeoTube

10,00 TL tutarını Emin ÖZTÜRK hedefine gönderdiniz.

Ödeme Bildirim Formunuda Gönderdim Hocam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri