SeoTube YouTube Kanallarını Arama Motorlarına Kaydetme Robotu Satış Konusu

pm yolladım ödeme için

Ödemeniz uzun süre önce onaylandı ve hak talepleriniz panelinize yansıtıldı hocam. Memnun kalmanız temennisi ile.

Hayirli satislar güzel bir calismaya benziyor

Çok teşekkür ederim sevgili hocam. Bu yorumlar bize manevi güç veriyor. Daha iyisini yapmak için güç buluyoruz. Güce ihtiyacımız var.

Hayırlı olsun hocam. :)

Teşekkür ederim sayın hocam. Çok sağolun.

Hayırlı olsun, aldık 4TL'lik paket aktif edilmesini bekliyorum tesekkürler.

Ödemeniz uzun süre önce onaylandı ve hak talepleriniz panelinize yansıtıldı hocam. Memnun kalmanız temennisi ile.

hocam kanal başı fiyatlandırma yapmışsınız ancak benım kanallarımda 20'şer video var. çok kanalım oldugundan fiyat yükseliyor. video başı daha mantıklı olmaz mıydı?

örneğin 1000 video için kredi satın alalım 1000 video bitince yine hak alalım? kanal adet fiyatıyla satışı değiştirmenizi rica ederim

Hocam sistemi kodlarken Ali ile bu durumun arasında kaldık. Bu duruma en kısa sürede bakıp sizi bilgilendiriyorum. Lütfen bana özel mesaj ile ulaşınız. Durumunuzu en kısa sürede çözüme kavuşturmak niyetindeyim.

sistemin en büyük eksiği :

bir kanalın bile işlemi çok uzun sürüyor. benim 200 kanalım var. her birine bu kadar vakit ayıramam

yapmanız gereken :

1. toplu kanal ekleme seçeneği koymak
yani bi kerede çok miktarda kanalın videosunu çektirmek

2. sayfanın açık kalması zorunluluğu olmamalı.
yani çok miktarda kanal ve videolarını bi kerede hafızaya alsın ve sayfayı kapatsam bile işlem yapmaya devam etsin.

Sevgili hocam, önerilerinizi listemize kaydediyorum. Bunlara en kısa sürede bakacağız inşaAllah. Belirttikleriniz gerçekten lüzumlu şeyler. Teşekkür ederim görüşleriniz için.

Hocam ilk üc kisiye bir hak verecktiniz ilk kisi benim ne zaman verceksiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir önceki mesajımda gereken açıklamayı yaptım hocam. Belirttiğim şekilde iletişime geçerseniz en kısa sürede üyeliğinize hak talebiniz yüklenecektir. Güle güle kullanın.

hocam rf olabilme şansımız var mı eğer varsa denemek isterim..olmadı yenı actıgım opzgun knanılımın seo çalısması ıucın gorusmek ıserım bana pm den dönus yaparsan cok seıvınırım..

Hocam özel mesaj ile Skype adresi gönderilmiştir.

Arkadaşlar zaten spamla zar zor para kazaniyoruz. Bi boyle googlede diger arama motorlarinada girersek telif riski dahada yükseliyor . Bana kalirsa ben kullanmam. Botu kötülemek için yazmadim. Botunuz hayirli olsun. Başarılar.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim hocam. Ancak organik gelen izlenimden ne zarar gelebilir? İçinizi rahat tutmanız temennisi ile.

Arkadaşlar ben denedim gerçektende işe yarıyor 3-4 günde 20 25 izlenim alan videolar botu kullandıktan saatler sonra izlenimler 5-6 katına çıktı.
Bot hayırlı olsun hocam.

Şimdi kardeş özgün kanallar da sıkıntı yaratır mı . Yani botu kullanırsak kanallarımıza sıkıntı olur mu ?

5 adet sipariş verdim denemelerimden sonra sonuçları sizinle paylaşacagım :)

Ref verebilirsen hocam bir deneyip 50 adet almayı düşünüyorum skype adresini iletirsen özelden

Sevgili hocam, üzgünüm ama ref kapasitemizi doldurduk. Lütfen mazur görünüz. Ancak tester arkadaşlarımızdan görüşlerini alabilirsiniz. Ayrıca büyük bir zaman kaybını önlemesinin yanında kanal başı kuruş maaliyetlere hizmet vermektedir. Vereceğiniz paranın hakkını vereceğine eminim. Şüpheniz olmasın. Düşündüğünüz zaman gerçekten hiç birşey.

Arkadaşlar ben denedim gerçektende işe yarıyor 3-4 günde 20 25 izlenim alan videolar botu kullandıktan saatler sonra izlenimler 5-6 katına çıktı.
Bot hayırlı olsun hocam.

Teşekkür ederim sevgili hocam. Gerçekten samimi teşekkür ederiz.

Şimdi kardeş özgün kanallar da sıkıntı yaratır mı . Yani botu kullanırsak kanallarımıza sıkıntı olur mu ?

Kesinlikle herhangi bir zararı olmayacaktır hocam.

satın al kısmı kayboldu alamadım ? paypal adresinizi pm yoluyla iletirseniz alıyım

Özel mesajınız gönderilmiştir. Ancak botun ödeme seçeneklerinden de görebilirsiniz ödeme yöntemlerini.

5 adet sipariş verdim denemelerimden sonra sonuçları sizinle paylaşacagım :)

Merakla bekleyeceğiz. İnşaAllah umduğunuzu alırsınız hocam.

büyük ihtimal bende alacagim... kayit oldum egitim videolarini izliyorum...

özgün videolar icin bi zarar yoktur diyor insaAllah öyledir

tebrikler bu arada dizayn'da hosuma gitti

büyük ihtimal bende alacagim... kayit oldum egitim videolarini izliyorum...

özgün videolar icin bi zarar yoktur diyor insaAllah öyledir

tebrikler bu arada dizayn'da hosuma gitti

Çok teşekkür ederim hocam gerçekten. Videoda da bahsettiğim gibi kendimize yazar gibi yazdık ve önce kendimize geliştirmiş olmamıza rağmen paylaşmak istedik. En azından bize de bir gelir olacaktı. Umarım sizin de eksiklerinizi tamamlamış olacaktır. Bundan şüphem yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Saygılarımla
Emin Öztürk

Çok teşekkür ederim hocam gerçekten. Videoda da bahsettiğim gibi kendimize yazar gibi yazdık ve önce kendimize geliştirmiş olmamıza rağmen paylaşmak istedik. En azından bize de bir gelir olacaktı. Umarım sizin de eksiklerinizi tamamlamış olacaktır. Bundan şüphem yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Saygılarımla
Emin Öztürk

Ilk defa YouTube bot sayenizde almis oldum 4TL ödedim email adresim (paypal adresim) ve üyelik ismim ayni aktif etmeyi bekliyorum

Tesekkür ederim tekrardan...

//Edit

Ödeme bildirim formuda varmis görmedim... hersey düsünülmüs MasaAllah

[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION] Özgün kanalım da kullanıcam hocam hemen ödeme işlermlerini yapıyorum. Bir sorum daha olacak eyer yazdınız da yada videolar da görmediysem kusura bakma. Kanalı sadece bir kez kayıt edip ping yollamak yeticek mi yok sa ara ara bunu manuel yada oto olarak yapıcaz mı ?

@teknoemin Özgün kanalım da kullanıcam hocam hemen ödeme işlermlerini yapıyorum. Bir sorum daha olacak eyer yazdınız da yada videolar da görmediysem kusura bakma. Kanalı sadece bir kez kayıt edip ping yollamak yeticek mi yok sa ara ara bunu manuel yada oto olarak yapıcaz mı ?
Merhaba hocam,

Bir defa yapmanız yeterlidir. Başka gereken bir şey yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Saygılarımla
Emin Öztürk

hocam kanal başı fiyatlandırma yapmışsınız ancak benım kanallarımda 20'şer video var. çok kanalım oldugundan fiyat yükseliyor. video başı daha mantıklı olmaz mıydı?

örneğin 1000 video için kredi satın alalım 1000 video bitince yine hak alalım? kanal adet fiyatıyla satışı değiştirmenizi rica ederim

bi kanalda 1000video yada 500 video varsa nolacak kanal basi olmasi guzel olmus 200+kanali olan sayisi bi kanali da 250+videosu olan sayisindan azdir

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Referans olan arkadaşlara itafen;

Kod:
Referans olan [MENTION=6801]hikmettop86[/MENTION] , [MENTION=4994]Hemedo[/MENTION] , [MENTION=6942]medser[/MENTION] , [MENTION=4709]menzilli[/MENTION] arkadaşlarım; şu anda sizlerin referans taleplerini onaylamıyorum. Bunun nedeni satış tipi olarak belirlemiş olduğumuz kanal başı satış sistemini tamamen video başı satış sistemine çeviriyor olmamız. Bu işlem muhtemelen en kısa sürede bitirilip sisteme adapte edilecektir. Daha sonrasında referans talepleriniz işleme alınıp sizlere bilgi verilecektir.

Sistemi satın alan arkadaşlar itafen;

Kod:
Satın alan arkadaşlarımız için ise satın aldıkları kanal haklarına istinaden kendilerini kesinlikle mağdur etmeden bunlar video sayısı haklarına dönüştürülecektir. İşlemlerinize normal devam edebilirsiniz. En kısa saatler içerisinde bilgilendirileceksiniz.

Herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eder, minnettar olduğumuzu, bizi ziyadesi ile mutlu ettiğinizi belirtmek isteriz. Sizler için en iyisini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Herkese hayırlı olsun. Taleplerinizi en kısa sürelerde işleme almaya devam ediyoruz.

SEOTUBE hız kesmeden devam ediyor.

Saygılarımla
Emin Öztürk

yok yok kanal sayisina göre iyi fikir olmus... digerlerine karsi haksizlik olurdu... Website icinde bu uygulamayi ilerde gelistirirseniz yine almayi düsünüyorum...

ödeme yapıldı onay bekliyor . bide biz deneyelim bakalım .

Sevgili arkadaşlar,

Sistemimizi hak talebi fiyatlarının kanal başı ödeme tipinden video başı ödeme tipine geçirme çalışmalarımıza başladığımızdan şu anda offline duruma getirdik. Sistemimizin kaldığı yerden devam etme tahmini bilgisi 18 Mayıs 2014 saat 11.00 AM'dir. Bu algoritmik değişikliği misafirlikte olmama rağmen inanın sizin için yapmaktayız. Sabaha kadar sistem üzerinde uğraşlarımız devam edecek olup sabah 10 gibi bitirip testleri tamamlamayı ve 11 gibi sizlere hizmet hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilediğimizi belirterek, ödeme yapan ve referans kaydı yaptırıp bekleyen tüm arkadaşlarımızı mağdur etmeden tamamen kayıpsız olarak geçişlerinizi sağlayacağız. Bu durumdan kesinlikle şüpheniz olmasın.

Kısa sürede teveccühünüzü kazanmaktan dolayı çok mutluyuz ve kendimize yazıyormuş gibi yazmaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla
Monitör Arkası Ekibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri