pm yolladım ödeme için
Ödemeniz uzun süre önce onaylandı ve hak talepleriniz panelinize yansıtıldı hocam. Memnun kalmanız temennisi ile.
Hayirli satislar güzel bir calismaya benziyor
Çok teşekkür ederim sevgili hocam. Bu yorumlar bize manevi güç veriyor. Daha iyisini yapmak için güç buluyoruz. Güce ihtiyacımız var.
Hayırlı olsun hocam.![]()
Teşekkür ederim sayın hocam. Çok sağolun.
Hayırlı olsun, aldık 4TL'lik paket aktif edilmesini bekliyorum tesekkürler.
Ödemeniz uzun süre önce onaylandı ve hak talepleriniz panelinize yansıtıldı hocam. Memnun kalmanız temennisi ile.
hocam kanal başı fiyatlandırma yapmışsınız ancak benım kanallarımda 20'şer video var. çok kanalım oldugundan fiyat yükseliyor. video başı daha mantıklı olmaz mıydı?
örneğin 1000 video için kredi satın alalım 1000 video bitince yine hak alalım? kanal adet fiyatıyla satışı değiştirmenizi rica ederim
Hocam sistemi kodlarken Ali ile bu durumun arasında kaldık. Bu duruma en kısa sürede bakıp sizi bilgilendiriyorum. Lütfen bana özel mesaj ile ulaşınız. Durumunuzu en kısa sürede çözüme kavuşturmak niyetindeyim.
sistemin en büyük eksiği :
bir kanalın bile işlemi çok uzun sürüyor. benim 200 kanalım var. her birine bu kadar vakit ayıramam
yapmanız gereken :
1. toplu kanal ekleme seçeneği koymak
yani bi kerede çok miktarda kanalın videosunu çektirmek
2. sayfanın açık kalması zorunluluğu olmamalı.
yani çok miktarda kanal ve videolarını bi kerede hafızaya alsın ve sayfayı kapatsam bile işlem yapmaya devam etsin.
Sevgili hocam, önerilerinizi listemize kaydediyorum. Bunlara en kısa sürede bakacağız inşaAllah. Belirttikleriniz gerçekten lüzumlu şeyler. Teşekkür ederim görüşleriniz için.
Hocam ilk üc kisiye bir hak verecktiniz ilk kisi benim ne zaman verceksiniz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir önceki mesajımda gereken açıklamayı yaptım hocam. Belirttiğim şekilde iletişime geçerseniz en kısa sürede üyeliğinize hak talebiniz yüklenecektir. Güle güle kullanın.
hocam rf olabilme şansımız var mı eğer varsa denemek isterim..olmadı yenı actıgım opzgun knanılımın seo çalısması ıucın gorusmek ıserım bana pm den dönus yaparsan cok seıvınırım..
Hocam özel mesaj ile Skype adresi gönderilmiştir.
Arkadaşlar zaten spamla zar zor para kazaniyoruz. Bi boyle googlede diger arama motorlarinada girersek telif riski dahada yükseliyor . Bana kalirsa ben kullanmam. Botu kötülemek için yazmadim. Botunuz hayirli olsun. Başarılar.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim hocam. Ancak organik gelen izlenimden ne zarar gelebilir? İçinizi rahat tutmanız temennisi ile.