Seri Banlanmalar | Youtube Algoritması

hybridqwerty

Kayıtlı Üye
[url=http://hizliresim.com/ljj0np][/URL]
Merhabalar
2 yıldır youtube kanalıma hiçbir sıkıntı olmadı ve en sonunda spam yorum yüzünden ban yedim ve yaklaşık 10 kanalıom ve adsense hesabım kapandı.
Ve son 4 aydır Yeni kanal açmaya veya adsense açmaya çalıştığımda kanallar 1-2 gün sonra kapanıyor bende çare olarak bilgisayarıma format attım ve tekrar youtube kanalı açtım ve o sıralar google dns kullanıyordum kanallar 2 hafta sonra kapandı farkettimki dns yüzünden
dns bilgisayarımla google serverleri arasında köprüleme bağlantı kurduğu için bilgilerimi daha çabuk çözüyor yani bilgisayarımın ip adresini bilgisayarımın donanım bilgilerini alıyor mesela kullandığım wireless adaptörün mac adresi modemin mac adresi herşeyi kopyalıyor ve eşleştiriyor Kesinlikle google dns kullanmayın
ve daha sonra bir format daha attım bunun üzerine google dnsye son verdim ve kanalım 2 ay dayandı ve tekrar kapandı bu kapanmanın nedeni ise eski ban yiyen kanalımın hesabına chromeden gizli sekmeden oturum açmıştım ve sonunda anladımki
--tekrar format at
--kullandığın adaptörleri değiştir veya mac adreslerini
--google dns kullanma
--ban yiyen hesaplara kesinlikle giriş yapma
Bunları yaparsanız kanalınız kurtulur.

Ben burda kaç defa dedim. Çoğu bana alakası yok dedi. Modem mac-hdd seri no-anakart no vs hepsini okuyor sistem. Bazıları yılın 2016 olduğunun farkına varmadı

Ben burda kaç defa dedim. Çoğu bana alakası yok dedi. Modem mac-hdd seri no-anakart no vs hepsini okuyor sistem. Bazıları yılın 2016 olduğunun farkına varmadı

googlenın bu dedıklerını okumak için eklentı kurması gerekir tarayıcıya buda kanunen yasak diye biliyorum (yanlış biliyor olabılırım)

googlenın bu dedıklerını okumak için eklentı kurması gerekir tarayıcıya buda kanunen yasak diye biliyorum (yanlış biliyor olabılırım)

Hocam emin ol o sözleşmeleri imzalarken içinde ona benzer veya ona çıkacak madde vardır.(Eğer yasak ise)

Listeye windows lisansinida ekleyebilirsiniz.

youtube istediğini okuyup ban atabilir knight pvp oynanlar bilir soacs ban yediklerinde bypass etmeden format bile atsan oyuna giremiyorsun ip mac hdd değiştirsen bile giremiyorsun oyuna youtube bunları görmemesi cok zor değil

kesinlikle google chrome kullanmayın açık kaynaklı mozilla ve diger linux altyapılı browserleri tercih edin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri