Serial Koruması - üyelikli giriş

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Arkadaşlar merhaba,
Yazdığım yazılımlar için Serial koruma yada üyelik sistemi eklemeye çalışıyorum. Nasıl yapabileceğim konusunda fikir verebilecek olan var mı? Forumda satışa çıkan yazılımlar genelde kullanıcı adı şifre şeklinde korumalı olarak çıkıyor. Forumda konuyla ilgili bilgisi olan vardır diye düşünüyorum teşekkürler

hangi dille yazdın belli değil hangi işletim sistemine lisans yapılacak belli değil bunları söyleseydin en basit yoldan anlatırdım şuan mantığını anlatmaktan öte geçmeyecek mantık şudur. programdan bilgisayarın 1 2 donanım verisini çekersin kullanıcı adı şifre nin hex degerini alır bir web sayfasına kayıt edersin< buraya kadar olan verileri ister kullanıcıdan login sayfasıda verileri gösterip ondan iste yada verileri direk web sayfasına post et sana kalmış programın login eventinede bu websayfasından hex degerini çekersin bilgisayarın verileriyle web sayfasından gelen veriler tutarlıysa programa login olan fonksiyonu yazarsın işlem biter. bu şekilde lisansları istediğin zaman web sayfasından kaldırmanla iptal edebilirsin ve bir lisansın tek bilgisayarda çalışmasını sağlamış olursun hex kısmı işin civcivli kısmı istersen farklı şekilde yap ister direk yap sana kalmış

ben her yazılımımda, her müşteri için bir lisans dosyası oluşturuyorum. Öncelikle müşteriye özel bir yazılım yollayarak bu yazılımdaki kodu bana söylemesini istiyorum. Bu, kullanıcının donanımsal ve ağsal bir kaç tane verisini kompleks bi şekilde karıştırıp şifreliyor. Bana gelen kodu tekrar şifreleyip sunucuma kaydediyorum.

Yazılımı da o müşteriye özel bi şekilde kodluyorum. Sunucudaki veri çekiliyor, açılışta veya belli aralıklarla eşleştiriliyor, eşleşme olmazsa yazılım kendisini kapatıyor.

Yani her yazılımı her müşteri için 1-2 satır kod değiştirerek paketliyorum.

Fikir açısından umarım faydası olur iyi çalışmalar

hangi dille yazdın belli değil hangi işletim sistemine lisans yapılacak belli değil bunları söyleseydin en basit yoldan anlatırdım şuan mantığını anlatmaktan öte geçmeyecek mantık şudur. programdan bilgisayarın 1 2 donanım verisini çekersin kullanıcı adı şifre nin hex degerini alır bir web sayfasına kayıt edersin< buraya kadar olan verileri ister kullanıcıdan login sayfasıda verileri gösterip ondan iste yada verileri direk web sayfasına post et sana kalmış programın login eventinede bu websayfasından hex degerini çekersin bilgisayarın verileriyle web sayfasından gelen veriler tutarlıysa programa login olan fonksiyonu yazarsın işlem biter. bu şekilde lisansları istediğin zaman web sayfasından kaldırmanla iptal edebilirsin ve bir lisansın tek bilgisayarda çalışmasını sağlamış olursun hex kısmı işin civcivli kısmı istersen farklı şekilde yap ister direk yap sana kalmış

asfalt ağladı be :D 3 kez okudum hiç bişey anlamadım

Ubot Studio ile bot yazdığım için kaynak koduna müdahele edip Lisans koruması ekleyemiyorum. O yüzden çıkardığım Exe dosyasını lisanslamam gerekiyor.

Ubot Studio ile bot yazdığım için kaynak koduna müdahele edip Lisans koruması ekleyemiyorum. O yüzden çıkardığım Exe dosyasını lisanslamam gerekiyor.

onu lisanslayamazsın o yazılım degil zaten macro cıktısı veriyor sana ama şunu yapabilirsin soket programlama ile bir uygulama yazarsın sunucu taraflı clientten gelen verileri okutup sunucuda ubotu çalıştırta bilirsin yada web panel yazarsın sunucuda ubotu çalıştırtabilirsin bu şekilde paneli yada masaustu yazacagın uygulamayı lisanslayarak halledebilirsin ama extradan sunucu masrafı çıkartır 0dan kendin webbrowserla yaz daha basit olur

onu lisanslayamazsın o yazılım degil zaten macro cıktısı veriyor sana ama şunu yapabilirsin soket programlama ile bir uygulama yazarsın sunucu taraflı clientten gelen verileri okutup sunucuda ubotu çalıştırta bilirsin yada web panel yazarsın sunucuda ubotu çalıştırtabilirsin bu şekilde paneli yada masaustu yazacagın uygulamayı lisanslayarak halledebilirsin ama extradan sunucu masrafı çıkartır 0dan kendin webbrowserla yaz daha basit olur

exe çıkarabiliyorum bottan. exeyi içine aktarıp lisans korumasıyla birleştirip yeni exe çıkaran uygulamaları deniyorum ama sadece serial koruması ekliyor. Hardware id koruması yada online aktivasyon yapılamıyor

exe çıkarabiliyorum bottan. exeyi içine aktarıp lisans korumasıyla birleştirip yeni exe çıkaran uygulamaları deniyorum ama sadece serial koruması ekliyor. Hardware id koruması yada online aktivasyon yapılamıyor

bahsettiğin programın açılması için yapılan şifreleme klasör şifrelemeyle aynı mantık lisans değil yani bir şifreyle her bilgisayarda açılır senin istediğin tarzda lisans yapan bulamazsın olsa wa-re-z leri indirip kendi lisansını basıp sanki sahibiymiş gibi satardı millet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri