Serk@nYT Canlı Yayın Başladı.

üstad kanalların para kazanması gitse adsense zararı olur mu ? para kazanmaya sebep olan kanalı tekrardan aktif etmek zaralı olur mu iyi bir kanaldı iyi gelir bırakıyordu.

üstad açık olmak gerekirse :D faruğun sesi senden daha iyi yaaa :D adam konuşunca bana neşe geliyor burada :D birde farkettim hep arkada duruyor :D

üstad açık olmak gerekirse :D faruğun sesi senden daha iyi yaaa :D adam konuşunca bana neşe geliyor burada :D birde farkettim hep arkada duruyor :D

Ben genc adamim . Serkan gibi yaslimiyim ? Herhalde Serkandan daha iyi olacak sesim :D

Arka planda mecbur duruyoruz , Adam aldimi mikrofonu eline assolist gibi birakmak bilmiyor :mad: Neymis halkina seslenmek istiyormus , tovbe tovbe....

bu işler zevk meselesi tabi hocam.ben kolay kolay müzik dinlemem,dinlesemde çubuklu yaşar tarzında daha bi hareketli şarkılar tercihimdir ama günde 2 şarkı dinledigim nerdeyse hiç olmaz yani hergün 1 şarkı yetiyor bana :) pcde işlerle ugraşırken mesela sen müzik dinliyorsun sanırım.ben cem yılmaz,ferhan şensoy,tolga çevik,ata demirer vb kişilerin tiyatroda sahneledigi oyunları açıp alta alırım,öyle alttan alttan onları dinlerim.iş yaparken gülmek,eglenmek hoşuma gidiyor yoksa kendimi veremiyorum yaptıgım işe.keyfimin yerinde olması gerek yani senin bu şarkıları dinlersem işi filan bi kenara atar,bıraktıgım alkole dönerim tekrar :D

Ben genc adamim . Serkan gibi yaslimiyim ? Herhalde Serkandan daha iyi olacak sesim :D

Arka planda mecbur duruyoruz , Adam aldimi mikrofonu eline assolist gibi birakmak bilmiyor :mad: Neymis halkina seslenmek istiyormus , tovbe tovbe....

yav vallahi şurdaki konuşmaları video yapıp yt'ye atsam gulmeyen insan guler :)

ustad sigara bitmeye yakın. su saatte alacak yer de yok.. yapmaaaaaa... :(

aynen aynen genç adamın enerjisi başka oluyor :D sana lafımız yok zaten ya forumun neşe kaynağı :D gibi birşey oldun başımıza :D farukta faruk radyoda sorunlardan türkülerden çok sen geçiyon :D

orhan olsun, ferdi olsun, müslüm olsun bu babaların konserlerinde jilet dağıtan kişiyi bulduk beyler :D " serkan " üstad :D demek sen dağıtıyordun o jiletleri :D derbeder oldun başımıza üstadım ağlatacan bizi yokluk günlerim aklıma geldi....

kimsede yazmıyor ya, ben yazayım bari. yarimden girdin madem üstad sıraya bir çaya bir sigaraya müptelayım bu sıra parçasınıda listeye alır mısın ozan manas'tan.

Hocam yer paylaşımlı video içi reklamları açma hatasını yazar mısın partnerlikte yatıcam da ,saygılar :)

merhaba serkan hocanın bütün videolarını nerden bulabilirm hepsi tek kanalda toplu bir kanal varmı

Radyoda iken ben :)

LtTfHia.jpg

6vkhtbI.jpg

fBOwVAd.jpg

CycN9V7.jpg

selamlar sevgiler eyy güzel insan.faruk beye de selamlar afiyet olsun :D

Abi benim bir sorunum var forumdaki sayfa to ile ilgili bütün dökümanları okudum uyguladım ama sayfa to çok düşük bir önerin varsa söylersen sevinirim. Sayfa to 0.20 - 0.30 arası gidip geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri