Serk@nYT Canlı Yayın Başladı.

Abi awede 3 kanalım spamdan gitti başka bı kanal yüzünden awe odermı paralarını daha dogrusu odeme ıhtımalı varmı

Sanırım 2. bir Network daha Acılacaktı. Konusu Nezaman Acılır. 2 network un music networkten Farkı Ne Olacak.?

Teşekkürler

kendi kanallarınızı partnere taşıdınızmı hocam ? ben elimde ne var ne yok taşıdım bakalım hayırlısı.

offf açtıgım anda müslümü gömdün üstad. büyüksün :D

Abi Awesomeness'a bağlı bir kanalımın Gmail'i devre dışı bırakıldı ama kanal şuan açık içinde 6K vardı kapandığında şimdi 10K'yı bulmuştur ben Gmail'i açtırmak için mail vs attım ama inceliyoruz diyip duruyorlar sence bu Gmail'i açtırmanın bir yolu var mıdır? Parasını geçtim kanalın 10K abonesi olmuş durumda pisi pisine kaybettim kanalı. Bir de abi özgün kanallar için network çalışmaları bitti mi?

abi yol gösterin yol :D :P hit almamız için ne yapabilirz. ne önerebilirsiniz taktikleriniz nelerdir spamcılara ne öneriyorsunuz :P direk kanal ac 500 video yükle unutmu sizce kac video yükliyelim 100 . 500 . 1000 mi yoksa günde her kanala 20 tanemi onun dısında az kanal mı calısmak iyi olur cok kanal mı birde 2 hafta boyunca para kazandıran kanalın para kazanımı kapanırsa ödemesi yapılırmı biraz taktik verseniz cok güzel olur :P

moraller çok bozuk be üstad 8 aydır bir tel alamadım, bugun kanallar kapandı. bugüne kadar ödeme de almadım daha hiç, durumumu sen düşün.

bir türlü adsense çalışamıyorum abi, bugun 1 kanalımda ne telif ne topluluk olmasına rağmen onu sebep gösterip diğer kanalların para kazanmasını kapadılar hani bir telif bile yok kanalda,
sizde böyle durumlar oluyor mu bütün kanallarım partnerde bu yüzden

abi tbm 0.05 e dustu yabancı film calısıyorum nasıl yukseltebilirim :) video arası reklamlar acık iyi tıklamada geliyor ama tbm olduruyor son gunlerde bole oldu , yayın gidip geliyor f5 atıyom surekli

serkan hocam bi kanala bi defa da 500 video atıp botta kontrol altında tutuyorum sence mantıklı mı yada olabilirmi bu sekılde hergun yenı yenı atmak unlemde dolayı sıkıntı bi partide 500 atıp geçiyorum 2. sorum kanala videoları basmadan önce mı adsense bağlamalıyım daha sonramı sonra ise ne kadar sonra

en ideal kesinti oranı kaç yani % kaç kesinti normaldır benim % 20 çivarı

Abi partnelikin izlenime de para verdiğini duyunca çok sevindim :D Tık tık nereye kadar :D

Abi hayırlı uğurlu olsun ytr network hepimize . Yusuf Hayaloğlundan işte gidiyorum'u çalarmısın şimdiden teşekkürler :)

dün bi kanala aynısını yaptım 500 video attım kanal adsense deydı kanal kapanmıs bota baktım az önce fakat tel onayı istedi hesabı kökten silecektim bu süreç adsense ye zararı olurmu yarın kökten sileerim ancak tel onayı veremıyorum suan

Geçen ay 200-250 tık vardı tmb 0.12-13 görüntüleme 6000-9000 arası
Bu ay zar zor 100 tık tmb 0.12 görüntüleme 6000-9000 arası

Sebebi ne olabilir üstad :) Tek değişen tıklamanın düşmesi :) (Banlanan vs. kanal yok her şey aynı)

--------------------

Üstadın verdiği cevap => Nisan ayında çoğu kişide aynı durum var. Nisan ayı bitse diye dua ediyoruz :)

Teşekkürler üstad :)

Özgün için network tanıtım konusu ne zaman açılacak ? Birde mikrofonun ne üstad yayında kullandığın ?

Abi özgün kanal açmayı düşünüyorum aklımda çok güzel bir fikir var gören herkes eminim izler. Youtube reklamları hakkında bilgi verirmisin kaç paraya ne kadar gün reklamımız gözükür her aramada en üstte çıkan reklamlar ?

inşallah üstadım da bir kere alsaydık hiç değilse bizede bir ne derler ateşleme fişeği olurdu. dediğin gibi pes etmek yok. vazgeçmek yok.

Üstad,
Aşık Mahzuni Şerif'ten Merdo'yu çalman mümkünse teşekkürler şimdiden. :)
Herkese hayırlı geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri