Serk@nYT Dogum Günün Bugun mu :)

bi bilim kurgu filmi önerde seyredek :D
prometheus-400x590.jpg

İzlediğim en iyi bilim kurgu filmi diyebilirim.

Sevgili dostlar,abiler kardesler kisacasi canlar bu konuya burdada aciklik getirecegim hic aklima gelmezdi ama yazacaz mecbur. :D

Simdi butun Ailem (Annem babam es dost vs) dogum gunumu 7 mart da kutlarlar.Kutlarlar derken bize gore tersdir kutlamak partiler filan yapmak ama iste bi anam arar oglum iyiki dogdun der sagolsun hepsi o. Ancak zamanin berhinde dogum tarihimi Aslan babam 7 mayis olarak yazdirdigi icin bende hep ikilemde kaliyorum bazi yerlerde dogum tarihi girerken.

Yani yasal olarak bugun dogum gunum ama gercekde gecenki acilan konuda kutladiginiz tarih 7 mart'dir.

Zaten hanim baldizlar vs dogum gunum geldiginde derim "hep dogum gununuzu kutluyonuz pasta vs yiyonuz aha benimkide geldi bugun 7 mart dedimmi hadi be seninki 7 mayis derler,iyi beklerim 2 ay daha derim,7 mayisda gelince seninki gecdi 7 martdiya derler. :D Yani oyle bi ikilemde kalinmis bi dunya benimkisi.

Bu sebebden yasal olarakda gercek olarakda dusunen butun abilerime kardeslerime,bu inceliklerinden dolayi cok tesekkur ediyor saygi ile eyvAllah diyorum hepinize.

Sevgili dostlar,abiler kardesler kisacasi canlar bu konuya burdada aciklik getirecegim hic aklima gelmezdi ama yazacaz mecbur. :D

Simdi butun Ailem (Annem babam es dost vs) dogum gunumu 7 mart da kutlarlar.Kutlarlar derken bize gore tersdir kutlamak partiler filan yapmak ama iste bi anam arar oglum iyiki dogdun der sagolsun hepsi o. Ancak zamanin berhinde dogum tarihimi Aslan babam 7 mayis olarak yazdirdigi icin bende hep ikilemde kaliyorum bazi yerlerde dogum tarihi girerken.

Yani yasal olarak bugun dogum gunum ama gercekde gecenki acilan konuda kutladiginiz tarih 7 mart'dir.

Zaten hanim baldizlar vs dogum gunum geldiginde derim "hep dogum gununuzu kutluyonuz pasta vs yiyonuz aha benimkide geldi bugun 7 mart dedimmi hadi be seninki 7 mayis derler,iyi beklerim 2 ay daha derim,7 mayisda gelince seninki gecdi 7 martdiya derler. :D Yani oyle bi ikilemde kalinmis bi dunya benimkisi.

Bu sebebden yasal olarakda gercek olarakda dusunen butun abilerime kardeslerime,bu inceliklerinden dolayi cok tesekkur ediyor saygi ile eyvAllah diyorum hepinize.

aynı dert bende de var :) Aslında haziranda doğdum ama babam nüfus kağıdımı çok geç çıkardığı için mecbur marta aldırmış :)

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzur dolu senelere abi :) Allah razı olsun senin sayende başladık bu işe :)

doğum günün kutlu olsun serkan abi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri