Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

Okyanus ustunde ucakta bende korkuyorum ama aslinda kara uzerinde ucmaktan daha guvenli. 5 sene once kalkis sirasinda motorlarina kuslr girdigi icin motorlari duran ucak Amerika'da denize inis yaptilar ucakla, hickimseye birsey olmadi, aynisi karada olsa ucak parcalanirdi.

Hocam cok duasını aldın bu sitedeki insanların, sende bana dua et , bende kazanıyım artık ... Agzına diline , emeklerine saglık. Hakkını helal et , hayırlı geceler...

Hocam filmlerdeki beyinler gibisiniz.Her haraketi merak edilen şüpheye düşüren :D Partner için çok çok heyecanlandım umarım adsenseyi komple bırakırız :)

bu sektörde bir hedefiniz var mı hocam şu kadar kazanayım tamamdır dediğiniz bir hedef vs..

Suda panik yapmıcan rahat olucan kendi kaldırıo su Serkan abi

abi sen yanlış yapıyon bak, spamı falan bırak hiç gerek yok. sen video çek radyo yap. zaten rekorlar kırarsın paranı fazla fazla kazanırsın.
:D

Hocam filmlerdeki beyinler gibisiniz.Her haraketi merak edilen şüpheye düşüren :D Partner için çok çok heyecanlandım umarım adsenseyi komple bırakırız :)

adsense bırakılır mı hocam?şahsen ben kendim network filan açsam,adsense e yine sırtımı dönmem.onlada çalış,partnerlede çalış :)

Partner tanitimi icin canli video cekecek misin, yoksa bundan sonraki yayinlar hep radyodan mi olacak?

Serkan abi bu Youtube kazanç işi kaç sene gider daha yoksa biter mi

Şu su bi beni kaldırmıyo aynı birii böyle demişti saldım kendimi battım gittim boğuluyordum :D

abi gemilerin yüzmesinin sebebi o demirin içinde hava olması. özkütle sudan küçük oluyor. dışı demir diye, onbinlerce ton demir diye aldanma. içinde boşluk olmasa yüzemez. bu işin de sırrı bu, aklında kalmasın :D

Hocam bu iş bitmezse okulu bırakalım dayayalım sırtımızı yutuba :D

Youtube'dan Yat almayı planlıyor musun Serkan abi ?

Aldim cekirdegimi, bi yandan seni dinliyorum bi yandan calisiyorum. Bize de is cikar mi partnerden Serkan abi? Odeme limitiniz ne kadar? Odememizi alabilecek miyiz? :)

Abi kaç yıldır bu işi yapıyon tam olarak, bide abi ben spam olarak çalışıyorum ancak konunun açıklamasını ve etiketini değişiyorum.
Mantıklımı bu olay sen nasıl yapıyorsun...

Suyun kaldırma kuvveti hareket eden cisimde etki yaratmaz adam suda kalcak die dümdüz nefes almadan kılı kıpırdamadan nasıl dursun batar tabi :D abi sen güvenme öle su kaldırıyor diyenlere:D al en iyisi şu jetskilere binenlerin yeleklerinden:D turuncu turuncu en rahatından

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri