Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

Serkan abi lattemi yaptım Sivasın serin gecesinde seni dinliyorum. Sesine sağlık.

Hastalıktan ölüyorum ama 3-5 birşeyler kapmak için taktım laptopa kulaklığı hasta hasta dinliyorum :D İnşalllah güzel bilgiler alırız da hastalığı unuturuz :D Hayırlı akşamlar bu arada herkese :)

Nolcak abi bu pendikli İbrahim'in hali? :D

Serkan kardeş,sadece bi soru ünlemi edit falan yapmadan geçip toplu yükleme yapmak eskisi gibi,mümkün mü?

serkan ustadım birşey sorcam radyoda cevaplarsan makbule geçer. geçimimi ytden kazanmak istiyorum çünkü özel sektör çok sıkıntı herkez çakal olmuş en azından evimde oturup gelir elde etsem elektrik su ev taksidi pazar parası falan. karşılasam senin bu konuda görüşün benim için çok önemli.

şuan işim yok ve 4k borcum var gerçekten çok sıkıntım var.

Yarın yine sınavım var ben uyuyayım, bu partner olayını heralde bir konuyla falan özet geçer dinleyenler...
Yarın okuruz bizde.
Cümleten hayırlı geceler...

serkan abi cengiz kurtoğlu ''sessizce'' çalabilirmisin :D

Haberin basligi neydi beyler kacirdim ben

Üstad, Muazzez Ersoy ''yazımı kışa çevirin'' çalarsan sevinirim.

serkan abi kendi networkunumu açıyorsun yoksa başka networka sahiplikmi yapıcaksın ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri