Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

Özgün kanallar hakkında bilgilendirme yaparmısın abi.
Özgün kanalların bir ayrıcalığı olur sanıyorum ? Ne şekilde güzellikler yapılacak ?

Tuncer.

Ağzından bal damlıyor serkan abi

4 gözle beklıyorz abı otekı partlerlerdende bıktık adam atıyor karsıda muaatap yok yerımzı bellı olsun super olur

Allah Allah :D güzel şeyler olacak sanki..

abi hangi network bu? ödemeler quiz network gibi olsa ne güzel olur ya

Hayırlı geceler hayırlı yayınlar bomba konuyu kaçırmadık işallah :) bir haftadır gecem gündüzüm karıştı adsensede kesip biçmeden video formatı degiştirip dünyageneli 3.tarf geçmeyle ugraşıyorum konu bunlamı alakalı acaba partnerlikmi açyınız

Cok guzel haberler, adsense banlandimi banlancakmi,yok network parami odicekmi odemicekmi vss.. Biktik valla.

Neler oldu yine kaçırdık ya şu radyo olayını önceden belirtsek ona göre hazırlıklı olsak :) bir anda sürpriz oluyor kaçırıyoruz iyi yayınlar.

tam benim tarzım değil çalınan müzikler ama iyi yayınlar dinlerim. emrahlar ferdi tayfurlar :) herkesin zevki farklı tabii
bir daha ki sefere başka djlerde farklı müzikler dinleriz artık hayırlı geceler

Hayırlı olsun Allah utandırmasın abi , bunun vakti geldi de geçiyordu bile çok iyi olacak gerçekten.

Tüm forumumuza da hayırlı olsun arkadaşlar , herkesin gözü aydın.

abi geç katıldım ama anladığım kadarıyla network açıyosun ve spama tolerans gösterecek bi yapıda olacak. inan kendi açsam bu kadar sevinmezdim.
açtığın şarkıda oynuyorum burda o kadar söyliyim :D

hem sen çok kazanırsın hem biz. para geldikten sonra spamın networke zararı yok yararı var. neden özgün diye tutturuyorlarsa.

senden önemli bi istediğim var ödemeleri mümkün olan en hızlı şekilde ver abi. inan bana en önemli şey bu.
saygılar abi münasip yerlerinden öperim :D

bu aweden paralari nasil kurtaricaz ustat
birde tüm kanallari kaptirdik bu adamlara elde var bi adsense
az cok görmüstürsün aylik 30 bin lira almisligimda oldu film sektöründen 6 bine kadar geriledim suan

not awedeki kanallari nasil kurtarip sana baglicaz usta

Kazım Koyuncu'dan Hayde çalar mısın abi iyi gider bu haberin üstüne :D

Serkan abi şu sorunun cevabını verirmisin
mesela bugün bir kanal açtım hemen bu kanalı kabul ediyormusunuz
ve telif yediğimizde partnerlikten atılırmıyız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri