Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

ödemelerde limit nasıl olacak serkan abi :) adsense gibimi olacak

abi awe de telif yedik tüm videolar dünya genelinde engellendi durumuna düştü içeride baya para var.Şubat ödemesini aldık mart ödemesini de alırmıyız acaba

serkan abi biliyorum bu aralar cok mesgulsunuz ama mumkunse bir gun content id sistemine kayit olmanin goresel anlatimini yapabilirmisin ?

Üstad bence 10-15 kişilik kadro kursanız iyi olur yoğun talep olacak :D

networkun ismi ne oluca abi? çok merak ettim :) ayrıca boş kanalla basvuru yapabiliyo muyuz?:D

Valla süper haberler ya. Özgün çalışıyorum ve content id için bile partnere katılırım. Ki özgünü adsense ile, spamı ise awe ile çalışıyordum artık yeni partnerdeyiz inşallah :).

hocam forum herkese açık konulara tesadüfen bakan konuşmaları görünce yt işine girmeye çalışıyor benki 98 den beri internet cafe çalıştıran biri olarak 9k yı zor kazanıyorum ama şu anda yt ye giren hemen kanal açıp spam yapıyor bence önce buna çare bulmak gerek diyorum.

sırf paypal adreslerine mi ödeme yapılcak? banka hesabı tanımlayamıyor muyuz? paypalla falan uğraşmadan direkt oraya aktarılamayacak mı?

inşallah bahsi geçen ana firma awe degildir,bi türlü sevemedim orayı :)

not : arkadaş radyodaki sorun delirtti beni.remix dinler gibi dinliyoruz serkan hocamı :)

Hayırlı olsun abi müsade ver istediğin kadar kes bende network'e girmek isterim.

serkan abi konu ne zaman acılacak . partner basvuruları ne zaman baslicak tam olarak. tarih bellimi

Abi şu vergi olayına hazır sen canlı yayında iken, bi açıklık getirsek vergi ödeyen varmı daha önce sen ödedin mi bu verginin akıbeti nolcak korkuyoruz haliyle, adsense kazancları arizi kazanclara tabi oluyomuş ondada yıllık limit 21.000 2014 için 21 binin üzeri vergiye tabi diyolar.bunun hakkında kesin bi açıklama getir lütfen.

İçerik bizim dğeil ama sahte olduğu bariz belli teliflerle ilgili birşey yapabilecekmisiniz hocam :)

Serkan abi bişey daha sormak istiyorum
atıyorum yani bir kanal açtım 150 video bastım bu 150 videonun 100ü
ünlem çıktı
bu kanaldan aynısını açsam bu 150 videoyu tekrar bu kanala atsam
ve bu kanalı deiğiniz partnere geçirsem bu partnerde daha önceki kanala attığım 150 videonun 100ü ünlem olmuştu
bu partnerdede bu 150 videonun 100ü gene ünlem verirmi
yani demek istediğim yeni kanallarla bu dediğiniz partnerde ünlem sorunu olacakmı
daha önce arkadaşlar hep söylüyodu partnerde yeni kanallarda ünlem sorunu olmuyor diyorlardı
bu partnerdede böyle olacak mı

Hocam mesela özgün çalışmıyoruz ama kanalda iyi izlenim vs alıyor.ödemerler yapılırmı? vede 2 telifde falan partnerden atılırmıyız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri