Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

gece online teknik destek vs eleman lazim olursa :D gece nobetini alabilirim
abi bi sey daha davetye sistemi gelsin artik gelecekte insallah davetiye sistemimiz olacakmi ?

Awenın ne halde oldugu resımden bellı zaten kanal halen ayakta unuttular heralde beni :)

hocam mesela telif yedik kanal kapandı google size parayı ödüyormu o durum nasıl oluyır ödeme yapıyormusunuz :)

hocam daha yeni es gectin awedeki su kanallari kurtarip nasil sana baglicaz %50 kesintiyede raziyim yeter ya. 4 aydir para alamiyorum

S.a hayırlı cumalar serkan abi ve ytpara ailesi .abi bir sorum var ingilizce çok izlenen kategorilerde çalışıyorum etiket filan yüksek izlenim almış videoların etiketleriyle aynı yapıyorum yinede izlenim çok az nerde hata yapıyorum yada nerde eksikliğim var abi ? :rolleyes:

Abi forum dışından başvuruları kabul edecekmisiniz bir de hani bir ara Youtube artık telif yendiğinde MCN'lerden soracak hesabı muhabbeti dönüyordu bu durum gerçekse telifli içerikler hem ana MCN'yi hem sizi zora sokar mı

kabul etme süresi nedir partnerlerde onuda yazarmısın abi :)

awe battı :D awe boş kanalı bile onaylıyordu 24 saatte sizin boş kanal alımınız olacakmı? son zamanlarda aldığım en güzel haber ;)

Serkan abi bişey daha sormak istiyorum
atıyorum yani bir kanal açtım 150 video bastım bu 150 videonun 100ü
ünlem çıktı
bu kanaldan aynısını açsam bu 150 videoyu tekrar bu kanala atsam
ve bu kanalı deiğiniz partnere geçirsem bu partnerde daha önceki kanala attığım 150 videonun 100ü ünlem olmuştu
bu partnerdede bu 150 videonun 100ü gene ünlem verirmi
yani demek istediğim yeni kanallarla bu dediğiniz partnerde ünlem sorunu olacakmı
daha önce arkadaşlar hep söylüyodu partnerde yeni kanallarda ünlem sorunu olmuyor diyorlardı
bu partnerdede böyle olacak mı
hiç bir partnerde ünlem çıkmaz şimdilik : )

Serkan abi biraz illegal içerik olsa dahi youtube ödeme yapsa siz yaparsınız kesinlikle dimi ?

Fazla ukalalık yapmak istemem sen benden daha tecrübelisin ama dogru bildigim birşey varsa oda hocam kanalın karşısına geçtiğinde ben bu kanaldaki videoları spamda olsa izlerim diyebileceğiniz kanalları alın hocam yoksa bu yt fırtınası sonu olmayan yıkıma gider diye düşünüyorum ve yorumlarınızı dinliyorum saygılar hocam.

hahahaha :D :D: D :D yaw sevgilmden ayrldm 2 yıllk psklojim bozlms güldürdn varya ymn edern snle serkan abi iyiki varsınız :D :D allah razı olsn :D

yani serkan sen onay yetkisine sahipmisin kesin olarak,ayrıca dünya geneli 3. taraf artık geçilmiyor partnerlerde, bu sorunu nasıl hallettinizmi yoksa diger partnerlerden farkı olmaz.

freedom-forela-divimove bunlardan biri varmı acaba :)
herkes 2 tane tahmin yazsa ismi çözeriz zaten sabaha dogru :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri