Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

Hocam Benim Fragman Kanalım var telif yemicek dizileri paylaşıyorum sorun olur mu hocam partnerlıkte

Hayirli olsun deyin, masallah deyin :)

Nazara gelmeyelim :)

ek olarak serkan abi bi ara zoomindeki kanalları creative geçiyodu awedekileri size geçiremiyormuyuz :D

ayrıca hüseyin kağıt daha fazla çal abi

Öff be parçaya bak durnalarrrrr. Partnerimiz şerefine bir sigara daha yakam hele.

Serkan Abi banka hesaplarına ödemede minimum ödeme kaç para olacak

üstad daha önce hiç partner çalışmadım 50 partner kanalımı tek hesaba bağlayabiliyormuyuz banka hesabına :D ünlem olmazsa düzgün spam yapabiliriz bencee :) sahte telifleri kaldırmanız partnerlikten atmamanız şahane olmuş son yıllarda aldıgım en iyi haber :) Birde Film/çizgifilm vs kategorileri kabul edermisiniz yada az izlenmeli kanalları alırmısınız partnere ben 10 video attım diyelim 10 tane basit siz alsanız ben sonra içerik değiştirsem sorun olurmu :)

abi söyleyeceğim şey kesinlikle yanlış anlaşılmasın.çalıştığımız kategoriyi kimsenin öğrenmesini istemiyoruz mesala partnerde bunu nasıl sağlıycaz.içeriğimiz onaylanırken görülcekmi.veya bu içeriğin yayılma olasılığı felan.o konuda biraz bilgi verebilirmisin.

socialblade de ilk 25 de varmı serkan abi :)

En kısa zamanda 10 a bile girer değilse bile :)

Hocam elemana ihtiyaç olursa burdayım günün yaklaşık 18 saati online olabiliyorum şöyle tamamen güvenebileceğim insanlarla çalışıp aşırı derecede yoğunlaşmak istiyorum network işlerine :)

Ben yatıyorum serkan abi malum yarın okul var. Tüm herşeyi bıraktım kanalları hazırladım başvuru için :D hayırlı geceler herkese :)

inşallah Serkan abi kısa zamanda network tam olarak acilir ozgun ve spam kanalimi birak ozgunu spami ne kadar kanalim varsa atarim partnere en azindan Tam Türk Networkü dili biliyoruz :) insallah her seyin en hayirlisi neyse o olur abi iyi geceler herkese bol kazanclar ben uyumaya gidiyorum burda saat 4.32 :cool:

şuan tek telifli ve günlük min 3k 4 k izlenimli kanalım var fakat tüm videolar ünlemli partneden atıldıktan sonra.bu kanalı alır mısınız abi ?

üstad webmaster , masaüstü yazılımı , mysql , php bu tür forum isimleri , siteler varsa soylermisin ?? bu arada yaşımı ifşa edicem 9.cu sınıf ogrencisiyim ilk paramı aldım bidaki ay yuklu alıcam inşallah :)

Serkan ustam diyelim çok kanalımız olacak aynı paypal adresi olacak hepsinde.Bazı networkler bunu bahane edip kötüye kullanım olarak öne sürüyor(aynı paypal adresi gereğinden fazla diye saçma bir bahane).Bu networkunuzde böyle birşey olacak mı?

abi söyleyeceğim şey kesinlikle yanlış anlaşılmasın.çalıştığımız kategoriyi kimsenin öğrenmesini istemiyoruz mesala partnerde bunu nasıl sağlıycaz.içeriğimiz onaylanırken görülcekmi.veya bu içeriğin yayılma olasılığı felan.o konuda biraz bilgi verebilirmisin.

böyle bişeyin olacağını hiç zannetmiyorum

Hayırlı Olsun ;);)
272zVA.png

En önemli konu partnerlerde artık dünya geneli ve eşleşen gelmesi, sizin partnerlerde bu sorun olmayacak sanırım can alıcı olayda bu olsa gerek dogrumu anlamışım.
serkan hocam ben şimdi dünya geneli 3.taraf keser biçer aşar yüklerim videolarımı ondan sonra başvururum ve sonra aynı videoları yüklerim kesip biçmeden dünya geneli 3. taraf gelirmi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri