Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

Abi benim günlük en az 3 k izlenimim var ama videolarım 1 dk filan para kazanilir miyim partnerde ?

abi partnere geçtiğimiz de TO oranımızı nasıl görebiliriz.dashboard da böyle bişey var mı

Birde partnere bağlı kanallarımzdan biri zarar gördüğü zaman bu hiç bi şekilde diğer kanalları etkilemez dimi.

Serkan abi mobildeyim dinleyemiyorum baska kanal yuzunden sıralı ısımlı gmaıller yuzunden awedekı 3 kanalım spama dustu awe bu kanalların odemesını yaparmı? dınleyen bı kardesım cvbı yazarsa sevınırım herkesın gecesı guzel olsun

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

hocam sen konuşuyosun diye anfinin sesini açdım bebek uyandı , hanım bebeği kucagıma attı uyandırdın uyut ozaman başlarım yutubuna dedi ve gitti , yemin olsun hem seni dinliyorum hem bebek sallıyorum bir elimlede siteleri geziyorum :)

Abi bilgiler için teşekkürler, bir sorum daha olacak kime sordumsa net cevap alamadım. Bende 4 adsense var ailede herkesin üstüne aldım nerdeyse :)
Ben her adsenseye girerken modeme reset atıyorum çerezleri silip giriyorum. Başka birşey yapmaya gerek varmı ?
Youtube hesabı açarkende ücretle aldığım ip programını kullanıyorum.
Özgünlük diyorlar bide insanlar mesela oyunda konuşarak video yayınlıyor bunun gibimi özgünlük ? Özgünlük nedir ? kendi videomuzmudur ?

Bugün 10 kanalım kapandı .Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. bu uyarıdan bunun ödemeleri yatar mı abi?

partnere geçince uzun videolara video içi reklam girebilecek miyiz hocam biliyor musunuz

birkaç hafta önce forum olarak partner açma fikri atmıştım ortaya siz kulak vermişsiniz sanırım.iyi de olmuş başkalarına kazandıracagımıza biz kazanalım :)

Beyler telden giriyoruz kimsede birsey yazmamis eliniz agirnassa bi yazsaniz serkan abi tam olarak ne yapmis alt networkmu olmus bize tolerans mi tanincak

Hocam dolar olarakmi odenecek? Network dolar oduyor, paypal kesiyor, sonra birde euro ya donunce para kusa donuyo.

adsense e bağlı birden fazla kanal arasında geçişler yapıp birinden çıkıp diğerine girerken hep bi tereddüt yaşıyoruz " acaba anlayıp adsense e bağlı tüm kanalları iptal edecekler mi " diye. hatta proxy falan kullandığımız oluyor. partnere geçtiğimizde kanallar arası gir çık yaparken böyle bi korku yaşayacak mıyız? google bizim kaç hesabımız var, spam yapıyor muyuz yapmıyor muyuz buna karışacak mı acaba?

Son olarak mobil izlemeler de kazanç sağlayabilecekmiyiz ustad.

Biz Avarelsporluyuz Serkan abi İşimiz gücümüz bu :D

abi ben yatar, 19 sayfa konuya nerdeyse 1 sayfa yazı yazdık :D sürçü lisan ettiysek affola hakkınızı helal edin.rabbim hepimize hayırlı bol gani gani kazanclar nasip etsin.hayırlı geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri