Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

hocam haber kategorisinde çok çalışma yaptığını ve güncel tutulması gerektiğini belirtmiştiniz daha önceden. bu işi nasıl sürdürebiliyorsunuz acaba? hergün haberleri kontrol edip yeni olay olmuş mu diye düşünmekten yeni kanal açmaya onlarla uğraşıp upload vs yapmaya nasıl fırsat buluyorsunuz? ben 3 gün uğraşayım dedim en sonunda yok arkadaş sap gibi duruyoruz biz beklerken haber maber olmaz diyip bırakmıştım.

özetle. spam çalışan birisi güncel haberleri nasıl kovalar? bot kullansa güncel bi haber kanalını kendi kanalına otomatik bağlar ama bot kullanmadığınızı sanıyorum.

Abi kanal açarkan kanal ismi ve kanal url ismini kanaldaki videoya göremi ayarlıyon?
Yoksa bağlantısı yokmu?
Telif almamak için spamdan kapanmamak için ne yapmak lazım?

Hocam haber çalışmamızı tavsiye edermisiniz ? Yoksa tv show vs araştırıp videomuzu atıp yatalımmı ?

Abi kusura bakma takıldı :) bunu bidaha alabilirmiyim
Abi kanal açarkan kanal ismi ve kanal url ismini kanaldaki videoya göremi ayarlıyon?
Yoksa bağlantısı yokmu?

yarin kucuk resimlerinde sexy kadinlar olan ama iceriginde kasli kasli abilerin oldugu bi suru video gorecegiz. hazir misiniz gencler? :))

hocam kelimenin değeri 1 dolardan fazla etikete bu sayfadan hangi kelimeleri girmemizi önerirsiniz?

5521incid5321355.jpg

Kanallarını takip ediyor musun Serkan abi? 1 maile yönlendirip? Birşey olursa müdehale ediyor musun?

Atıp atıp geçio musun?

Bir de çok önemli bir soru 1 kanal adsense'ye bağlıyken spamdan topluluktan kapanırsa adsense'den silmesek bişi olur mu ? Yoksa silmeli mi?

Hocam haber çalışmamızı tavsiye edermisiniz ? Yoksa tv show vs araştırıp videomuzu atıp yatalımmı ?

Recep Tayyip Erdoğan'ın Balkon konuşması ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığı video iyi izlendi ama artık haber videoalrındada eşleşen vs gelmeye başladı haber ajansları kendi kanallarını oluşturmaya başladır .

ben size bi isim söyliyim madem onda çalışın.

" jen selter "

bu kadının hayranı çok çok fazla.

hocam yeni kanal açtığınızda kapak/avatar ayarları yapıyor musunuz?

Abi bir adsenseye kaç kanal bağlamayı öneriyorsun, bide topluluktan kapanan kanalları kapatmak gerkeiyormu maile girmeye çalışırken bile telefon onaylama istiyor.
Kanal resmi ve avatar ekliyor musun kanallara ek olarak:)

Kanal Kontrolu ( mail kontrol) nasıl yapıyorsunuz. teker teker girmek . saçma olur herhalde :)

Forumun eski hali daha guzeldi, yeni sisteme gectikten sonra, sayfanin basindaki detaylari eskisi gibi yapma durumu olabilir mi?

Son günlerde Kanallar Disabled yani askıya alınıyor durduk yere senin de başına geldi mi abi?

İnş geçici bir durumdur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri