Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah razı olsun hocam, Paypal'da kalan küçük bir miktarı ben de gönderdim. Daha ödeme alırsak gönderirim inşallah. Kolay gelsin.

Allah hayırlarınızın karşılıgını en güzel şekilde hem bu dünyada hem de ahirette sizlere yaşatsın inşallah arkadaşlar. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] üstad paypala bir miktar yolladım.

Cümlemizden Allah razı olsun.

Serkan abi öncelikle senden ve sana yardım Edenlerden Allah Razı olun.
Ne zamandır aklımdaydı Camii inşaatını biliyordum yardım konusu açıp bizleri de bu Guzel hayırlı işte bi faydamız olmasina vesile oldun.
Şu an PayPalimda az para var quiz 4 Hanelileri ödesin Inşallah yardım edeceğim.
Tekrar teşekkürler Allah razi olsun.

valla abi adamın adamın hasısın kazandığım her kuruşta seninde emeğin var elimden geldiğince bende yardım edicem

Allah Herkesin Yardımlarını Kabul etsin. Hayırlara Vesile Olması Dileğiyle.

bu ay çok formda kazancımız yok o yüzden ufak bir meblağ paypaldan yardımda bulunalım gelecek ay nasipse artırırız

Aslında herkes Aralık ödemelerini alıyor en bereketli ay olması lazımdı :) Ben hayatımda ki en çok parayı bu Aralıkta kazandım. Ocak'ta 1 yıl geriye düşecem tabi kanalların kapanmasından dolayı gerçi de :)

paypalı sıfırladım ancak quiz yatırsın bizde yardım ederiz insallah

Serkan Hocam ne öğrendiysek senden gördük.. Bir işte senin elin varsa ortaya güzle şeyler çıkacağına hiç şüphem yok.. Büyük maddi sıkıntılardan olmama rağmen çam sakızı çoban armağanı ben de sana birkaç kuruş göndereceğim paypal dan... Kusura bakma. Çapımız bu kadar...

Sevgi ile kal..

İnşallah üç beş herkes bu işe imzasını atar.masallah.

mobil mesaj

Bizlerin de bu güzel ve hayırlı işe katkıda bulunmamıza vesile olduğun için Allah senden razı olsun kardeşim.
Allah yaptığın her güzel işte seninle olsun.

Üstad, yazılarını yeniden görmek beni forumun ilk günlerine götürdü. Ağzına ve emeğinize sağlık. İnşallah inşaat tamamlanınca içeriden de fotoğraflarını eklersin, daha mutlu oluruz. İnsanların neler için çabaladıklarını görürüz. Elden geleni yapmak lazım. Allah razı olsun emek veren, zahmet çekenlerden...

Üstad, yazılarını yeniden görmek beni forumun ilk günlerine götürdü. Ağzına ve emeğinize sağlık. İnşallah inşaat tamamlanınca içeriden de fotoğraflarını eklersin, daha mutlu oluruz. İnsanların neler için çabaladıklarını görürüz. Elden geleni yapmak lazım. Allah razı olsun emek veren, zahmet çekenlerden...
Allah izin verirde camii insatimizin bittigi gunleri gorursek zaten hepinizin huzurunda videolar ile resimler ile bu buyuk mutlulugu birlikte paylasacagiz.

Allah herkesin yaptigi hayirlari kabul etsin,Allah cumlenizden razi olsun ustadlar.

Ödeme beklediğim herhangi bir kanalım yok reis maalesef katkıda bulunamayacağım bu seferlik. Umarım dilediğin şeye ulaşırsın :) Hayırlı olsun.

valla ben de bugün yatsı namazında düşündüm , keşke yeterli imkanım olsa da Islam yolunda harcasam diye . Sizin gibi iyi kalpli arkadaşların var olduğunu bildikten sonra gerisi hiç ama hiç mühim değil . İnşaALLAH elimizden geldiğince yardımcı oluruz . Amin

ALLAH yar ve yardımcımız olsun . Amin

Ya işte Bu [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Böle bi adam bi kaybolur arayıp bulamassın dersin ki bu adam bizi tınlamıyor bi çıkar gelir camii inşaatında çalışıyor.....kaç kişi çalıştı cami inşatında ve bunu gönlünden gelerek maddi bişey beklemeden yaptı ? her neyse REYİZ sen ne dersen biz dostların yanındayız....

ufak bişeyde olsa katımı paypalına gönderdim inşallah bitmiş resimleride görürüz....

Böyle güzel bi düşünceye bizimde bi tuzumuz neden olmasın.her ay elimden geldiğince desteğim olacak İnşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri