Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan hocam ben 10 dolar gönderebildim... Kusura bakma.. Çapımız bu kadar.:)

---------- Spam Engelliyici 29.01.2015 00:02 ---------- Önceki Mesaj 28.01.2015 23:58 ----------

ytparaformu@gmail ..hata veriyor.... kontrol eder misiniz?

Serkan hocam ben 10 dolar gönderebildim... Kusura bakma.. Çapımız bu kadar.:)

---------- Spam Engelliyici 29.01.2015 00:02 ---------- Önceki Mesaj 28.01.2015 23:58 ----------

ytparaformu@gmail ..hata veriyor.... kontrol eder misiniz?

eminmisiniz sorun sizden kaynaklanıyordur

paypal dan gönderiyorum...tanımlanmayan kişi diye uyarı verdi... tekrar deneyim..

---------- Spam Engelliyici 00:35 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

TAMAMDIR HOCAM Doğru benden kaynaklıymış.. Ödemeyi gönderdim.. Lütfen kontrol edin.....

ben hayatta iki kesimin duasının allah'a daha yakın olduğunu gördüm biri zulme uğrayan mazlumun diğeri menfaat olmaksızın çevresine faydalı olmaya çalışanın.
elden geldiğince sana destek olacak kardeşim. allah hayrını kabul etsin.

[email protected]
Hocam Spam çalışıyorum o yüzden kazandığım para haram para. Dizi sahiplerinin parası yolladım ama inşallah benim hayırma sayılmasada spamını yaptığım insanların hakkı olarak gönderimi bu paypal adresine yapıyoruz gerekli yerlere ulaşacağına eminim :)

[email protected]
Hocam Spam çalışıyorum o yüzden kazandığım para haram para. Dizi sahiplerinin parası yolladım ama inşallah benim hayırma sayılmasada spamını yaptığım insanların hakkı olarak gönderimi bu paypal adresine yapıyoruz gerekli yerlere ulaşacağına eminim :)
Youtube işinde dini konulara girmeyelim lütfen forum amacından çıkmasın.

Youtube işinde dini konulara girmeyelim lütfen forum amacından çıkmasın.

O kadar saçma konu varken dine girince amacından çıkıyorsa bu forumada girmem bir dahada hiç bir konu açmam ki forum amacından çıkmasın diye. Din nedeniyle bütün forumlar amacından çıkacaksa çıksın burdaki amacım din kavgası değildi.

O kadar saçma konu varken dine girince amacından çıkıyorsa bu forumada girmem bir dahada hiç bir konu açmam ki forum amacından çıkmasın diye. Din nedeniyle bütün forumlar amacından çıkacaksa çıksın burdaki amacım din kavgası değildi.
Polemik yaratacak bir konu daha öncede uyarılar yapıldı adminler tarafından.

Ziraat Bankası Hesabı Yollarsanız Serkan abi 100 Tl Bağışta bulunmak istiyorum allah rızası için

Allah herkesin hayrını kabul etsin.Amin.

Ödemelerimi bekliyorum geldiği an yardım yapacağım :) Umarım kısa zamanda bitirirsiniz Allah kolaylık versin :)

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr...

life ödemesi gelmesini bekleyemedim bi miktar gönderdim. gelince bi miktar daha göndericem. allah yaptığın yardımları kabul etsin abi. idolümsün :)

Butun bu ise gonul veren destek veren abilerime kardeslerime tekrar cok tesekkur ediyorum.
[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] (Osman) Ustadin yanina gittik dun.Sagolsun kendisi hasta olmasina ragmen bizi iyi agirladi ilgilendi.Kendilerinin yapmis olduklari,bizim gibi kosturduklari ve bitirdikleri camiilerinde Cuma namazimizi kildik ve Osman abimiz sayesinde ordada yardim topladik.Tekrar hersey icin Osman abime tesekkur ediyorum.En kisa zamanda sagligina kavusmani ve sirani savmani bekliyorum. :D

Cok sukur sozumu yerine getirebildim ufakta olsa bir katkimiz olsun. İns en kisa surede bitirir hizmete acarsiniz abi

Quiz'den bir ödeme bekliyorum, gelir gelmez PayPal hesabına geçeceğim çorbada bizim de bir tuzumuz olsun. Böyle bir hayır hizmeti yaptığın için Allah razı olsun Serkan üstad :)

Butun bu ise gonul veren destek veren abilerime kardeslerime tekrar cok tesekkur ediyorum.
[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] (Osman) Ustadin yanina gittik dun.Sagolsun kendisi hasta olmasina ragmen bizi iyi agirladi ilgilendi.Kendilerinin yapmis olduklari,bizim gibi kosturduklari ve bitirdikleri camiilerinde Cuma namazimizi kildik ve Osman abimiz sayesinde ordada yardim topladik.Tekrar hersey icin Osman abime tesekkur ediyorum.En kisa zamanda sagligina kavusmani ve sirani savmani bekliyorum. :D
Iyi dileklerin icin tesekkurler serkan ustat. Iyiki geldin. Seni ve arkadaslarini tanidigima gercek tende memnun oldum . Sanki yillardir taaniyormusum gibi sevdim seni. Sen kalbi ve yuregi tertemiz bir insansin. Bu kadar insan seni seviyor bosuna deyilmis. Artik burada bir kardesin var. Her zaman beklerim.
sevgiler saygilar kalbi guzel insan. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri