Allah herkesin yardımlarını kabul etsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Serkan hocam ben 10 dolar gönderebildim... Kusura bakma.. Çapımız bu kadar.
---------- Spam Engelliyici 29.01.2015 00:02 ---------- Önceki Mesaj 28.01.2015 23:58 ----------
ytparaformu@gmail ..hata veriyor.... kontrol eder misiniz?
Youtube işinde dini konulara girmeyelim lütfen forum amacından çıkmasın.[email protected]
Hocam Spam çalışıyorum o yüzden kazandığım para haram para. Dizi sahiplerinin parası yolladım ama inşallah benim hayırma sayılmasada spamını yaptığım insanların hakkı olarak gönderimi bu paypal adresine yapıyoruz gerekli yerlere ulaşacağına eminim![]()
Youtube işinde dini konulara girmeyelim lütfen forum amacından çıkmasın.
Polemik yaratacak bir konu daha öncede uyarılar yapıldı adminler tarafından.O kadar saçma konu varken dine girince amacından çıkıyorsa bu forumada girmem bir dahada hiç bir konu açmam ki forum amacından çıkmasın diye. Din nedeniyle bütün forumlar amacından çıkacaksa çıksın burdaki amacım din kavgası değildi.
Ziraat Bankası Hesabı Yollarsanız Serkan abi 100 Tl Bağışta bulunmak istiyorum allah rızası için
Iyi dileklerin icin tesekkurler serkan ustat. Iyiki geldin. Seni ve arkadaslarini tanidigima gercek tende memnun oldum . Sanki yillardir taaniyormusum gibi sevdim seni. Sen kalbi ve yuregi tertemiz bir insansin. Bu kadar insan seni seviyor bosuna deyilmis. Artik burada bir kardesin var. Her zaman beklerim.Butun bu ise gonul veren destek veren abilerime kardeslerime tekrar cok tesekkur ediyorum.
[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] (Osman) Ustadin yanina gittik dun.Sagolsun kendisi hasta olmasina ragmen bizi iyi agirladi ilgilendi.Kendilerinin yapmis olduklari,bizim gibi kosturduklari ve bitirdikleri camiilerinde Cuma namazimizi kildik ve Osman abimiz sayesinde ordada yardim topladik.Tekrar hersey icin Osman abime tesekkur ediyorum.En kisa zamanda sagligina kavusmani ve sirani savmani bekliyorum.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.