Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Hocam selamünaleyküm öncelikle böyle bir hizmette bulunmandan dolayı yüce rabbimiz senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun.
Bende paypal dan yardım olarak gönderdim allah kabul etsin inşallah

Asıl bence en büyük yardım bence quiz kapanan kanallara ödeme yaparsa topyekün forumca yüklü bir sadaka verilmesi taraftarıyım :) Selametle inşallah

insallah quiz odemedigi parayi bu ay oderse butun kazancin hepsini bagisda bulunacagim

devam ediyormu son durum ne bittimi inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------

İnşaAllah Fransa'daki bu olaylar, sizin yapmış olduğunuz cami inşaatını engellemez. Haberlere bakılacak olursa Fransa da durumlar müslümanlar için hiç de iyi durumda olmayacak.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Fransa İçişleri Bakanı: Camiler Kapatılacak

bizde türkiyede islamiyet dışında olan ibadet haneleri kapatırız sıkıntı yok kardeşim

Şuan inşaat durmuş durumda gerekli izin belgeleri alınıyormuş.(Yangın,güvenlik vb.).Proje 1.5 m euroluk proje olduğundan bitimine daha süre varmış.(Konferanstan alıntı.)

baskı ortamın da bir gün yapılan hayır, sakin ortamda yapılan binlerce gün hayırdan daha efdal, sevap bakımından kat ve kat üstün belkide rızayı ilahiyeyi celb edecek yegane amel.

batının ebu zeri olan che guevera ölüme giderken batının zulmünden kırılmış güney amerika halkına şu sözü söyledi:

"belki hiç bir şey yolunda gitmedi ama hiç bir şey de beni yolumdan etmedi."

Son düzenleme:

bizde türkiyede islamiyet dışında olan ibadet haneleri kapatırız sıkıntı yok kardeşim

Ne farkınız kalır onlardan ?

yapma hocam koskoca osmanlı hiç bir dine baskı ve kapatma yapmadı

Kıssasa kıssas onlar yaparsa bizde yaparız

Müminlerin, yaşamları boyunca rehber edindikleri Kur’an-ı Kerim’de tarif edilen güzel ahlaklardan biri de “kötülüğe iyilikle karşılık vermek”tir. İman etmeyen insanların anlayışına son derece aykırı olan bu tutum, İslam ahlakında barış, hoşgörü ve tevazunun önemini ve müminlerin yüksek ahlakını gözler önüne sermektedir.

Aynen

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri