Serkan Abi İçimize Serin Sular Serpmen Gerekiyor

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Alex

Kayıtlı Üye
Dolar ışığını yakamıyoruz, birşeyler oldu, video yüklemelerimiz aksadı, yolunda gitmeyen bazı durumlar var.

Bu konuda bizim gönlümüzü ferahlatacak birşeyler söylesen de sönmüş umutlarımızın ışığı tekrar yansa :(

akşam 9da ışık yakıp kapama eylemi yapıyoruz:) sizde katılın dolar işaretlerini kapatıp acın:D:D:D

şaka maka bir yana. adsense supporta sormak lazım bu durumu.

akşam 9da ışık yakıp kapama eylemi yapıyoruz:) sizde katılın dolar işaretlerini kapatıp acın:D:D:D

şaka maka bir yana. adsense supporta sormak lazım bu durumu.

Bence düzelmesi gereken bir sorun o zaman youtube da google reklamlarını nasıl göstericek bu youtube ahalisi bir açıklama şart çalışmalarımız aksadı

şuan baktım bende de bu sorun var bunun çözülmesi şartt

Arkadaşlar Dün gece aynısı bendede oldu takmadım ama düzelir dedim şimdi baktığımda kanalımda ihtar falan hiçbir şey olmadı halde para kazanılma devredışı bırakıldı sebebi nedir anlamadım bir türlü

Arkadaşlar Dün gece aynısı bendede oldu takmadım ama düzelir dedim şimdi baktığımda kanalımda ihtar falan hiçbir şey olmadı halde para kazanılma devredışı bırakıldı sebebi nedir anlamadım bir türlü

Benim de 15 gün önce tertemiz kanalımda bütün videolarda para kazanma devre dışı bırakıldı aynı şekilde

Ama dolar işaretindeki yanmama sorunuyla alakalı değil bu sorun başka bir sorun

Arkadaşlar ben öyleleri kapatıp bidaha açıyom para kazanmayı hepsi PARIL PARIL oluyor valla :D

Arkadaşlar ben öyleleri kapatıp bidaha açıyom para kazanmayı hepsi PARIL PARIL oluyor valla :D

Eski sistemde cillop gibi parlatıyorduk ama dün geceden beri alışılmış dolar parlatma yöntemleri işlemiyor

Bende parlıyor hala :D ama ben vdsden etknleştiriorum .

Türkiye ile alakası olabilirmi diye aklıma soru geldi?

sınır oldum valla ya 1000 ızlenım aldı vıdeo halada alıyor ama para durumu ıncelenıyor :(

Bende parlıyor hala :D ama ben vdsden etknleştiriorum .

Türkiye ile alakası olabilirmi diye aklıma soru geldi?

bende 2 vds 1 dedicated var. 3 ünün lokasyonda farklı ama 3 ünde de aynı sorun var. Vds ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Dolar ışığı sizlere ömür Serkan abi, yardımına ihtiyacımız var bizi bir yönlendirsen diyoruz bu konuda. Son 1 gündür dolar işareti hiç beyaz olmuyor ne yaparsak yapalım.

youtube a mail mi atıcaz ne yapıcaz, öğrenelim sebebini, düzelecek mi, kalıcı bir sorun mu bilmiyoruz.

Dolar beyazını yakamazsak youtube biter bizim için, doları yakmadan çalışma yapmanın da bir anlamı kalmaz çünkü.

yukledigin videolarda Dunya geneli engelledi , para kazanmak icin uygun degil gibi uyarilar aldigin videolar oldumu alipta sildigin ??

10 saat uyudum uyandım sorun halen devam ediyor

10 saat uyudum uyandım sorun halen devam ediyor

alex hiçbir videoda dolar işareti yeşil yanmıyor
serkan abi cep telefonuyla bir video çekmiş onu koymuş ondada böyle

yani bu olay 2 sonuç doğuracak
1 düzelir
2 youtube işi bizim için biter

Arkadaşlar buyrun

Alıntı:
Muslera06 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar yaklasik 2.5 saatdir bu isle mesgulum.1.5 saat inceleniyora cozum aradim biseyler denedim vs yok nafile.4 Videodan 1 tanesini zor acabildim.Sonra 1 saat'de google destek forumlarinda ve yabanci forumlarda milletin yazdiklarina baktim az butun herkesde bu sorun var.Tecrubeli kisilerin cogu yada bu isle ugrasanlarin cogu genel bir sorun oldugunu,kisa surede cozulecegini vs yazmislar.Sabredelim,sonunda illaki duzelecek.

Birde dikka tedin gunun belli saatlerinde bu sorun olmuyor.ara sira belli saatlerde deneyin bi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri