Serkan abiye tek soru !

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet serkan abi en yetkili kişi sensin herşeyi senden öğrendik senden duyduk yaptık bişeyde yanlışlık olmadı :D Bu spam ne olucak senden duyalım

Spam candır. Sadece spamcılar için değil yuotube içinde bu böyle.

Bir düşünün, siz youtube un yerinde olsanız ve pazarlamaya çalıştığınız bir ürün olsa, daha fazla kitleye ulaşmak için bunu tekbir kanaldan daha az kişi ile mi yapardınız, yoksa daha çok kişi ile daha fazla kanalla mı yapardınız. Üstelik spamında spamcının da açılan kanalların da youtube için fazla bir maaliyeti yokken youtube için en akıllıca iş spama izi vermek değil midir?

Bence youtube spamında profesyonelce yapılmasını bekliyor. Aynen google mantığında olduuğu gibi ziyaretçilere kötü deneyim yaşatmamak için.

Korsan Parti - Vikipedi
Aha var! Ben oyumu onlara veriyorum!

Spamın Karşılıgının korsan oldugunu düşünmüyorum :d

---------- Mesaj saat 22:43:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:42:07 civarında gönderildi. ----------

Bir düşünün, siz youtube un yerinde olsanız ve pazarlamaya çalıştığınız bir ürün olsa, daha fazla kitleye ulaşmak için bunu tekbir kanaldan daha az kişi ile mi yapardınız, yoksa daha çok kişi ile daha fazla kanalla mı yapardınız. Üstelik spamında spamcının da açılan kanalların da youtube için fazla bir maaliyeti yokken youtube için en akıllıca iş spama izi vermek değil midir?

Bence youtube spamında profesyonelce yapılmasını bekliyor. Aynen google mantığında olduuğu gibi ziyaretçilere kötü deneyim yaşatmamak için.

bak işte adam özetlemiş helal olsun hocam bencede Güzel tesbit bu iş olcaksada herkes el atmasın hakkını veren yapsın diyor aslında tüm uzmanların ben kendimi uzman görmüyorum tabiki :D ama sitedeki tüm uzmanların istedigi şey bence youtube yapıyor :D ayıklıyor:D

Spam mı bitiyo mu ? :D :D :D yapmayın böyle şakalar

O vakit yorum yapan spamcıların dediğinden ve forum genelinden şunu çıkarıyorum

Youtube da olmayanı youtube'a atan spamcılar partnerli kanallarla devam edecek
Adsense büyük oranda özgün çalışanların gelir kapısı olacak
youtubedan yüzlerce kez yüklenen videoyu tekrar youtube'a atan kesim elenecek

bir işletme mezunu olarak tamamen katılıyorum google açışından bulunmaz pazarlama stratejisi ;)

Arkadaşlar SPAM bitmez....

Ama zorlaşır,ugraştırır vs.Tabi birileri çıkar zorlaşan yerler için program yapar bot yapar gene spam devam eder.Yani bir çözümü bulunur illaki.Ama uğraştıracagı kesin tabi..

Geçen gece baya bi uğraştık bu ünlem konusunu aşmakda ama öylece kaldı benim çalışmalarım.Çoğu arkadaşda iyi bir açıklama bekliyor.Henüz 100/100 olumlu birşey göremedim yaptığım işlerde ancak şimdi müsaitim geri devam edeceğim ünlem ile uğraşmaya.

Geçen geceki programla yaptıklarımın yarısı geçti yarısı geçmedi bugünde bakalım biraz uğraşalım ne olacak.Ayrıca forumda bu konu hakkında (ünlem sorunu hakkında yani) konu açan arkadaşlar var.Denilenleri yabana atmayın üşenmeyin deneyin ne olursa.

Son olarak forumda benim ismimle açılan başlıklara karşıyım ve bu konuda rahatsızım.Çünki ben bu işin piri değilim,en iyi bilenide değilim sadece bildiğimi paylaşan sıradan bir kişiyim.Benden çok daha iyi bilgiye sahip yada benim fırsatım olmadıgı için yaptığı araştırmalarla bilgi olarak benim önümde olan çok arkadaşımız var onlara haksızlık etmeyelim.

Saygılarımla..

Başlıkdan dolayı konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri