Serkan'a Neden Ban Atıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas

Kayıtlı Üye
forumun kurucusu ve pek çok insanın bu işten ekmek kazanmasına sebeb olan serkan hocaya ban atılması yanlış olmuş. bana göre kendisi çok doğru konuşmuş ama diyelim ki bir sinir patlaması yaşadı bazı insanların gösterdiği emek ve bilgi birikimleri sonucu onlara özel bir hoşgörü gösterilmesi lazım.

forumun kurucusu ve pek çok insanın bu işten ekmek kazanmasına sebeb olan serkan hocaya ban atılması yanlış olmuş. bana göre kendisi çok doğru konuşmuş ama diyelim ki bir sinir patlaması yaşadı bazı insanların gösterdiği emek ve bilgi birikimleri sonucu onlara özel bir hoşgörü gösterilmesi lazım.

Ayrımcılığı savunuyorsun yani?

İyi birisi olabilir, herkeste emeği olabilir ama kural her yerde kuraldır.

Açıkçası takdir ettim yönetimi bunu yapabildiği için...

Not: Serkan abi'yi tanımam, bi garezim yok yani :)

yanlış düşünüyorsun.
kim ne yanlış yaparsa yapsın yargılanmalı konuyu bilmiyorum suçu varmı yokmu ama senin yazında adam kayırmaya giriyor.

bence serkan abi istemiştir ban atılmasınıda yönetim görmemiş olsa bile kendisini banlatmıştır o olgunlukta birisi olduğuna inanıyorum ki çünkü forumda kimseye ayrıcalık yapılmasını istememiştir diye düşünüyorum

aynen öyle ilmiyle ve emeğiyle insanlara az çok sebeb olan herkesi özel değerlendirme içine alınmalı. maçlar da bile sabri kazmasının faulüne sarı gösteren hakem messinin faulüne yapma kardeş yapma diyor.

Ayrımcılığı savunuyorsun yani?

İyi birisi olabilir, herkeste emeği olabilir ama kural her yerde kuraldır.

Açıkçası takdir ettim yönetimi bunu yapabildiği için...

Not: Serkan abi'yi tanımam, bi garezim yok yani :)

Serkan Abi Ettiği Küfürün De Alacağı Cezanın Da Farkındadır Elbette.. Aslında Herkes Adına Konuşmuş.. Kendisini Tebrik Ediyorum.. Öyle Kişiler Hiç Bir Zaman Bitmicek Ama Artık Ne Olur Bilemiyoruz..

Serkan Abi Ettiği Küfürün De Alacağı Cezanın Da Farkındadır Elbette.. Aslında Herkes Adına Konuşmuş.. Kendisini Tebrik Ediyorum.. Öyle Kişiler Hiç Bir Zaman Bitmicek Ama Artık Ne Olur Bilemiyoruz..

hangi konudan bahsediyoruz link atar mısınız ne oldu

ayrıca ortada açık bir küfür yok hangi mantıkla banlıyor admin....

hehehe...bence konuyu açın bir içimdekileri sayıp rahatlayayım sonra da bir süre ban atın demiştir:D

ayrıca ortada açık bir küfür yok hangi mantıkla banlıyor admin....

ya sen niye bukadar celalleniyorsun ki o adamlar zaten arkadaşlar hani bi laf vardır iş ayrı arkadaşlık ayrı diye zaten eminim şuanda skyepa telefon yada başka bi iletişimde oluyorlardır merak etme sen takma bukadar

bence banlanmaması gerekiyordu çünkü doğruları söylemiş yani bazı yerlerde küfür etmiş olabilir ama görmezden gelinebilirdi açıkçası yönetimden de böyle bir şey beklemiyordum yönetimide tebrik ederim

Konunun kilitlenmesine 3 dakika kaldı. (maksimum)

serkan ve faruk, messi ve ronaldo, hansel ile gratel, şansal ile erman gibi yerine koyacak adamınız olur banıda yasağı da çekersiniz ama yok arkadaş onun dışında sağlam paylaşım yapan yok.

Yahu dert etmeyin. O adamı banlamazlarsa, kendini bilmezler cesaret bulur, küfür kıyamet baş gösterir forumda. Banı yedikten sonra telefonla konuşup, muhabbet etmişlerdir. Tasası bizemi kaldı. İlyas skype den yazmadım, herkes görsün diye. Tasası sana mı kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri