Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konunun kilitlenmesine 3 dakika kaldı. (maksimum)
Saatler pek sağlam işlemiyor herhalde hocam
Konuya gelince ban haklı olabilir ama haklı olunan bir diğer nokta da küfürlerin iyi bir yere gidiyor olması. Sonuçta heba olmamış.
arkadaslar tamam bu kişi yararlı birisi herkeze yararı dokunmustur ama sonucta bir küfür etmiş , benim arakdasımda [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] de burda küfretti [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] sınırsız banladı , Serk@nYT ye neden aynı işlem uygulanmadı , ilahi adalet , birde adalet yerini buluyormuş heryerde ey yavrum ey
Serkan abi kadar foruma faydanız dokundu mu acaba ikinizinde çok merak ediyorum. Gerçi bu düşünce halini yaşına veriyorum.
serkan zaten efsane de bir de ekibinden faruk varya o faruk ya adam gibi adam videolar da görürsünüz sakallı arkadaş. okyanus kadar derin adam. çok feyiz aldım kendisinden.
Serkan abi küfrettiği için banlandı. Siteye ve bizlere herkesten çok emeği geçtiği için süresiz değil süreli banlandı
Hafifletici unsurları göz önünde bulundurarak hukuki, adil bir karar aldık diyebiliriz
Not: Küfürler açıktı biz ***** şeklinde getirdik![]()
Foruma faydam dokunsun dokunmasin o kisi kurallari ihlal ediyor gereken cezayi almamisSerkan abi kadar foruma faydanız dokundu mu acaba ikinizinde çok merak ediyorum. Gerçi bu düşünce halini yaşına veriyorum.
Serkan abi küfrettiği için banlandı. Siteye ve bizlere herkesten çok emeği geçtiği için süresiz değil süreli banlandı
Hafifletici unsurları göz önünde bulundurarak hukuki, adil bir karar aldık diyebiliriz
Not: Küfürler açıktı biz ***** şeklinde getirdik![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.