Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Soguk su ile saçınızı yıkayın ,kesin çozum....
keşke olsada sert olsa![]()
Hocam benim saçta biraz uzun ben doğal şampuanlar kullanıyorum.Saç yumuşatmak için en iyi çözüm saç bakım kremleri var hocam saç bakım kremleri kullan.
hayaller paris hayatlar şırnak.
benim de kepek sorunu oluyordu doktordan aldıgım kepenk şampuanlarına rağmen. ama 1 2 senedir head & shoulder erkekler için özel var onu kullanıyorum sıfır sıkıntı. tabi kisiden kisiye değişir ama denemediysen dene derim. bir de şampuan kullanırken diş macunu gibi az kullanın bi avuç doldurup kafaya sürmeyin.
ek:
olarak kepek dediğimiz olay saçtaki ölü deri onu çok sıcakla yıkarsanız habire çıkar ılık suyla kafayı yıkayacaksınız.
Hocam saçımın doktoru sitesine gidin.Her insanın saçı dökülür biraz azcık olsada bendede var.Saçınız çok dökükse ön arka v.s gittiyse.O zaman saçımın doktoru sitesine gidin miracle losyon var.Bence şuana kadar en iyisi bu.Saçlarınızı kurtarma şansınız var.![]()
bana ne önerirsiniz bakın kendi saçımı en altta paylaştım sizde bana önerdiğiniz kremi link olarak paylaşırmısınız ?
bende yeni aldım malzemeleri benim gitti gidiyor saçlar son umut bakalım
Hocam dove saç kremlerini kullanabilirsin.Markalı saç kremlerin çoğu saçını yumuşatır.Farketmez o bende kullandım unuttum.Ama dediğim gibi markalı saç kremlerini kullan.Saçını nemlendir.Saçını yıkadıktan sonra saç kurutma makinesiyle fazla kurutma
---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------
Hocam saçımın doktoru konu açın size inanın yardımcı olurlar.Eğer babadan amcadan aileden dolayı kel v.s varsa ırsi ise bu saç dökülmesini geciktire bilirsiniz.Babanız v.s onun gibi kel olmak yerine yinede saçınız olur ilerde.
bi link atsanıza resim felan varmıbakıyorum bu hep bayanlar için olan var saç diblerine sürünmemesi gerekn hani
Hocam bunu kullanın ben bunu kullanmıştım galiba
https://www.google.com.tr/search?q=...hVCDw8KHeeDA8YQ_AUIBigB#imgrc=Lb7zs3Aq-OtXzM:
bunlar ne oluyor![]()
kerpetenle alıyoruzresim çıkmıyor bir sürü var hangeeeesii
allah razı olsun bu arada işin şakasındayım ama hangisi
![]()
![]()
İsterseniz profesyonel bir kuaföre gidip destek alın sizin saçınıza uygun bir stil bulurlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.