Serverden Adsenselere Girmek

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
bazı arkadaşlar her adsense için ayrı pc alıp riski azaltabiliriz demiş de çok güzel demiş hoş demiş ancak hiç mi bir yere gitmeyeceğiz ? şöyle olabilir mi ? bi server kiralayıp 4'e bölsek ve 4 parçadan 4 adsenseye girsek seyahat ederken tek bir laptop, ultrabook gibi cihazlarla hepsini gözlem altında tutabiliriz ancak bu bana mantıklı gelse de güvenilir gelmiyor. çözümleyemediğim taraf google lokasyon ve banka çelişkisi olarak algılabilir yada server in alt yapısından diğer parçalarla olan ilişkiyi çözebilir. yada aynı adsenseye sürekli aynı ip'e den giriş google'u işkilendire bilir. ama emin değilim ancak bildiğim bir şey var ki, çoklu adsense artık tek bir yerden çalışılmaz.

ben bugün 4 tane türkiye lokasyon (farklı datacenterlar) vds aldım, adsenselere artık buradan kanal bağlayacağım ve kontrol edeceğim.

server çalışılacaksa evet lokasyon banka ile aynı ülke olması gerek yoksa büyük bir mantık hatası olacak google bu tarafa bi bakarsa çok kötü yakalanılır. ama yine de emin değilim.

ben bugün 4 tane türkiye lokasyon (farklı datacenterlar) vds aldım, adsenselere artık buradan kanal bağlayacağım ve kontrol edeceğim.

Bir server kiralayıp 4'e bölsek ve 4 parçadan 4 adsenseye demişsin Ömer, mac adresi aynı olucağı için pek sağlıklı olucağını zannetmiyorum, farklı 4 vds le yapılabilinir,ondada o vdslerin devamlılığı gerekli.

Bir server kiralayıp 4'e bölsek ve 4 parçadan 4 adsenseye demişsin Ömer, mac adresi aynı olucağı için pek sağlıklı olucağını zannetmiyorum, farklı 4 vds le yapılabilinir,ondada o vdslerin devamlılığı gerekli.

Mehmet abi, macler aynı olmaz kesinlikle bundan eminim, skype ye gelirsen bunu gösterebilirim.

vds dediğimiz olay server in bölünmüş hali değil mi ? bu elzem değil başka bi şekilde çözülebilir se onu da konuşmak lazım.

çoklu adsense çalışıp, farklı vds lerden kontrol yapmasına rağmen tüm adsenseleri kapanan oldu mu ?

bazı arkadaşlar her adsense için ayrı pc alıp riski azaltabiliriz demiş de çok güzel demiş hoş demiş ancak hiç mi bir yere gitmeyeceğiz ? şöyle olabilir mi ? bi server kiralayıp 4'e bölsek ve 4 parçadan 4 adsenseye girsek seyahat ederken tek bir laptop, ultrabook gibi cihazlarla hepsini gözlem altında tutabiliriz ancak bu bana mantıklı gelse de güvenilir gelmiyor. çözümleyemediğim taraf google lokasyon ve banka çelişkisi olarak algılabilir yada server in alt yapısından diğer parçalarla olan ilişkiyi çözebilir. yada aynı adsenseye sürekli aynı ip'e den giriş google'u işkilendire bilir. ama emin değilim ancak bildiğim bir şey var ki, çoklu adsense artık tek bir yerden çalışılmaz.

" yada aynı adsenseye sürekli aynı ip'e den giriş google'u işkilendire bilir. "

eğer doğru anladıysam; hocam olması gerekn bu zaten , avrupadaki çoğu eve giden internet tek ip yanına 1 yada 2 ip veren yerlerde var bu şekilde, yani olması gerekn bu zaten bir tek türkiyede modemi resetliyince ip değişiyor

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum konuya arkadaşları davet ediyom. birlikte bir çözümleme yapalım.

çoklu adsense çalışıp, farklı vds lerden kontrol yapmasına rağmen tüm adsenseleri kapanan oldu mu ?

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

öyle mi ? bilmiyordum hocam aydınlatmış oldun çok sağol.

" yada aynı adsenseye sürekli aynı ip'e den giriş google'u işkilendire bilir. "

eğer doğru anladıysam; hocam olması gerekn bu zaten , avrupadaki çoğu eve giden internet tek ip yanına 1 yada 2 ip veren yerlerde var bu şekilde, yani olması gerekn bu zaten bir tek türkiyede modemi resetliyince ip değişiyor

wın da fiziksel ip'e blogu yok tak çıkar statik ve fiziksel birden değişiyor. laptop temiz olursa sürdürülebilir ama ne kadar temiz olmalı cookları nasıl temizlemeli şimdi bu soru ortaya çıkıyor.

Olmuş biraz önce aldım bilgisini, en garanti yöntem yeni laptop alıp birde wın alıp bağlayıp çıkmak.

Adsense kapanmaların aynı ip'den girmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben açtığımdan beri girmediğin adsense vardı ama oda kapandı.
Bunun başka nedenleri vardır.

Kısa bir bilgi belki işinize yarar vps, vds leri trende yapsan sistem seni yakalar . Konuyu en başından ele alın kullanılan işletim sisteminden gerisi sadece zaman kaybı.

Kısa bir bilgi belki işinize yarar vps, vds leri trende yapsan sistem seni yakalar . Konuyu en başından ele alın kullanılan işletim sisteminden gerisi sadece zaman kaybı.

sağlam bir şirketten alınırsa nasıl yakalanabilir ki? ben vdsleri burada vds satan arkadaşlardan temin etmiyorum, tamamen kurumsal hizmet veren yerlerden alıyorum ve benim bulunduğum sunucuda yada ip bloğunda benden başka adsense kullanan olacağına da hiç ihtimal vermiyorum. bu arada 4 adsense ile çalışıyorum, vdsleri 4 farklı datacenterdan temin ediyorum ve ipleri birbirine hiç yakın değil.

sağlam bir şirketten alınırsa nasıl yakalanabilir ki? ben vdsleri burada vds satan arkadaşlardan temin etmiyorum, tamamen kurumsal hizmet veren yerlerden alıyorum ve benim bulunduğum sunucuda yada ip bloğunda benden başka adsense kullanan olacağına da hiç ihtimal vermiyorum. bu arada 4 adsense ile çalışıyorum, vdsleri 4 farklı datacenterdan temin ediyorum ve ipleri birbirine hiç yakın değil.

Vds lerden daha önce yapılmayan işlemler yapıldığında adsense vs farkedilemezmi dersin ? Yada bu kurumsal bunda bi numara olmazmı derler .
Ozaman şu mantık çıkıyor sayısız ip alalım nasılsa amorti edeceğimiz garanti finans kanalları açalım takılalım kafamıza göre birdahaki aya değiştiririz ip adreslerini olur biter hayat boyu para:) slayt yaparız niche çalışırız ünlemde olmaz çok videoyada gerek yok. Yaptığın maskelemelerle mail alabilir bilgin dahilinde izlenim yada benzer şeyler yapabilirsin. Farkı kombinasyonlar yapan babayiğit yokmu var oda işi çözdüm bundan sora hayat boyu para garanti demez açık kapanana kadar takılır. bulsan bile forumda paylaşmaz paylaşamazsın çünkü konu hanny miydi neydi o çekirgeyide aşar:) Son olarak forumda işi bilenlerin biri paylaşmıştı farklı pc farklı modem Bence çözüm bu.

Benim kendi düşünceme göre; Adsense'lerinizin herhangi bir ortak noktasının olması :
1-Adres bilgileriniz
2-Alacaklı İsimleri
3-Banka Hesapları
4-Kanal taşıma, bir adseden diğer adsenseye

Bunu ben şöyle test ettim, Adres bilgileri, başvuru ismi olarak aynı olacak şekilde farklı lokasyonlardan adsense başvurusu yaptım, 3 tanesi kabul edilmesi xxx bir adsemsem olduğunu ve oradan giriş yapabileceğimi belirttiler. 4. adsensem kabul edildi, çünkü 3 kabul edilmeyen adsende başvurularından farklı bilgiler girmiştim.

Algoritma şöyle,

3 Aynı isim, 3 farklı adres - red
3 farklı isim 3 aynı adres - red

4.farklı isim farklı adres - onay

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri