Servet Mutluluk Getiriyor mu? Sakıp Sabancı

1426153_557344007691158_119561375_n.jpg

İşte bende bunu diyorum.

Para mutluluk getirir bazıları zenginliğine zenginlik katarken bizde burada uğraşıyoruz çabalıyoruz stres yapıyoruz param olsaydı daha iyi yasam sürdürüyor olurdum para ile mutluluğunu satın alırdım

Bu yaşıma kadar hıc maddi servetım olmadığından mutluluk getirip getirmediğini bilemıyorum Ama kesın olarak bildiğim bir şey var en büyük servet salık kaza bela olmaması vicdanının rahat olması derdin sıkıntın olmaması ben bunlardan büyük servet olduğun sanmıyorum

1980 darbesi sonrası kenan evrenin yağlı boya tablolarına milyarlar verip gemim yürüsün diyen adam

1990-2000 lerde rahmetli özalın dibinden ayrılmaıp fabrikalarında özala oy verin diyen adam

sonra çıkıp diyorki ben alın yazısına inanıyorum Yok abi sen her devrin adamı olacaksın teorisine inanıyon bence

Sonra televizyonlara çıkıyosun para mutluluk getirmez. alın yazısı kader yok yaaa o zaman oğluna kızına lüks hotellerde zengin iş adamları gelsin iyi takı taksın diye eğğlence yapma basit bir düğün salonu tut fabrikalarından birini yıllarca yanında karın tokluguna çalışmış işçilere dağat mesela. Çok kazandım birazda başkaları kazansın diyip halk okulları açıp ticaretin inceliğini anlat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri