SESLENDİRME ARAYANLAR
Kadın Sesi:
İşinde Profesyonel Türkçe Seslendirme Hizmeti
Bol referanslı çizgi film reklam seslendirmesi yapmıştır ve ses kayıtları vardır dinleyebilirsiniz.
ve
Erkek Sesi:
Amatör Seslendirme akıcı İNGİLİZCE ÇEVİRİ SESLENDİRME Hizmeti.
Arkadaşlar işi profesyonel olarak yapan kişi kuzenim. forumdan adımı vererek nereden aldığınızı söylerseniz bilgileri iletişim kurabilirsiniz ve hizmet alabilirsiniz.
Bayan olan kuzenim erkek olan kocası. kocası akıcı ingilizce bilgisine sahip. oda Türkçe içeriğinizi ingilizce seslendirebilir veya ingilizceyi ingilizceye.
kuzenimin intgramından dm atarsanız dönüş sağlar. beni söylerseniz forumu ve gerçek adım fatih bilgi verdi derseniz.
Boş konular için rahatsızlık vermezseniz sevinirim.
kaliteli tutmuş kanallar tercih edilir.
İnstagramda ses kayıtları vs var.
İnstgram
Kadın Sesi:
İşinde Profesyonel Türkçe Seslendirme Hizmeti
Bol referanslı çizgi film reklam seslendirmesi yapmıştır ve ses kayıtları vardır dinleyebilirsiniz.
ve
Erkek Sesi:
Amatör Seslendirme akıcı İNGİLİZCE ÇEVİRİ SESLENDİRME Hizmeti.
Arkadaşlar işi profesyonel olarak yapan kişi kuzenim. forumdan adımı vererek nereden aldığınızı söylerseniz bilgileri iletişim kurabilirsiniz ve hizmet alabilirsiniz.
Bayan olan kuzenim erkek olan kocası. kocası akıcı ingilizce bilgisine sahip. oda Türkçe içeriğinizi ingilizce seslendirebilir veya ingilizceyi ingilizceye.
kuzenimin intgramından dm atarsanız dönüş sağlar. beni söylerseniz forumu ve gerçek adım fatih bilgi verdi derseniz.
Boş konular için rahatsızlık vermezseniz sevinirim.
kaliteli tutmuş kanallar tercih edilir.
İnstagramda ses kayıtları vs var.
İnstgram