Seslendirme Arayanlar İçeri

denizkan38

Kayıtlı Üye
SESLENDİRME ARAYANLAR

Kadın Sesi:
İşinde Profesyonel Türkçe Seslendirme Hizmeti
Bol referanslı çizgi film reklam seslendirmesi yapmıştır ve ses kayıtları vardır dinleyebilirsiniz.

ve

Erkek Sesi:
Amatör Seslendirme akıcı İNGİLİZCE ÇEVİRİ SESLENDİRME Hizmeti.

Arkadaşlar işi profesyonel olarak yapan kişi kuzenim. forumdan adımı vererek nereden aldığınızı söylerseniz bilgileri iletişim kurabilirsiniz ve hizmet alabilirsiniz.

Bayan olan kuzenim erkek olan kocası. kocası akıcı ingilizce bilgisine sahip. oda Türkçe içeriğinizi ingilizce seslendirebilir veya ingilizceyi ingilizceye.

kuzenimin intgramından dm atarsanız dönüş sağlar. beni söylerseniz forumu ve gerçek adım fatih bilgi verdi derseniz.

Boş konular için rahatsızlık vermezseniz sevinirim.
kaliteli tutmuş kanallar tercih edilir.

İnstagramda ses kayıtları vs var.
İnstgram

SESLENDİRME ARAYANLAR

Kadın Sesi:
İşinde Profesyonel Türkçe Seslendirme Hizmeti
Bol referanslı çizgi film reklam seslendirmesi yapmıştır ve ses kayıtları vardır dinleyebilirsiniz.

ve

Erkek Sesi:
Amatör Seslendirme akıcı İNGİLİZCE ÇEVİRİ SESLENDİRME Hizmeti.

Arkadaşlar işi profesyonel olarak yapan kişi kuzenim. forumdan adımı vererek nereden aldığınızı söylerseniz bilgileri iletişim kurabilirsiniz ve hizmet alabilirsiniz.

Bayan olan kuzenim erkek olan kocası. kocası akıcı ingilizce bilgisine sahip. oda Türkçe içeriğinizi ingilizce seslendirebilir veya ingilizceyi ingilizceye.

kuzenimin intgramından dm atarsanız dönüş sağlar. beni söylerseniz forumu ve gerçek adım fatih bilgi verdi derseniz.

Boş konular için rahatsızlık vermezseniz sevinirim.
kaliteli tutmuş kanallar tercih edilir.

İnstagramda ses kayıtları vs var.
İnstgram

Hocam şimdi ona sormadan size sorayım. Alt yapı müziklerini versek bizim için kuzeniniz çocuk şarkıları seslendirebilir mi?
Müzikten biraz anlaması lazım tabi bunun için o açıdan direkt size sorayım.

Hocam şimdi ona sormadan size sorayım. Alt yapı müziklerini versek bizim için kuzeniniz çocuk şarkıları seslendirebilir mi?
Müzikten biraz anlaması lazım tabi bunun için o açıdan direkt size sorayım.

hocam zaten kendisi profesyonel tıyotro sanatcısı.ayrıca profesyonel anlamda yıllardır seslendırme yapıyor.
çizgi film den reklama cok fazla sey yaptı.
cizgi film karakter seslendirmesine ,çocuk sesi vs konularında yeterınce ıyıdır...

suan youtube ıle ılgılenmıyorum eskıden spam yapardım suan bıraktım ama tasarladıgım ozgun projelerımde zaten onlarla claısmayı dusunuyorum.

forumda kalıtelı ıcerıklerı oldugunu dusundugum arkadaslar var guvenılır ısının uzmanı ınsanlar iş ortaklıgı olursa dıyerek aracı olmak ıstedım.

rahatlıkla konusabılırsınız.

kuzenınız fatihle gorustuk dersenız ne ıstedıgınızı yazarsınız, işi konusursunuz, fıyat vs ıste sonra gerekırse yuzyuze.

hocam zaten kendisi profesyonel tıyotro sanatcısı.ayrıca profesyonel anlamda yıllardır seslendırme yapıyor.
çizgi film den reklama cok fazla sey yaptı.
cizgi film karakter seslendirmesine ,çocuk sesi vs konularında yeterınce ıyıdır...

suan youtube ıle ılgılenmıyorum eskıden spam yapardım suan bıraktım ama tasarladıgım ozgun projelerımde zaten onlarla claısmayı dusunuyorum.

forumda kalıtelı ıcerıklerı oldugunu dusundugum arkadaslar var guvenılır ısının uzmanı ınsanlar iş ortaklıgı olursa dıyerek aracı olmak ıstedım.

rahatlıkla konusabılırsınız.

kuzenınız fatihle gorustuk dersenız ne ıstedıgınızı yazarsınız, işi konusursunuz, fıyat vs ıste sonra gerekırse yuzyuze.

Çok teşekkür ederim hocam. Bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri