Set Network - Rec Bayilikler verilecektir.

• Kullanıcı penny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

penny

Kayıtlı Üye

Set Network olarak bizimle çalışacak bayi arkadaşlar aramaktayız.
Music Nations ve Rec.Studios ile calisan arkadaşlara kendi kanallarından %10 daha fazla kazanma sansı veriyoruz.
Kazancınız %80 oluyor.
Arkadaşlar bi süre için sadece Music Nations verilecektir
Quiz'den atılan kanallar nedeniyle REC.Studios'da yığılma oldu bu nedenle tüm kanallar otomatik reddeliyor.

Kendi bagladığınız her kanaldan da %10 kazanabilirsiniz.
Bayilik isteyen arkadaşlar lütfen linkte yer alan formu doldurunuz.

Başvurmak için lütfen tıklayınız.

Son düzenleme:
Arkadaştan REC bayilik aldım, bir aydır sorunsuz devam ediyorum.

Set Network olarak bizimle çalışacak bayi arkadaşlar aramaktayız.
Music Nations ile calisan arkadaşlara kendi kanallarından %10 daha fazla kazanma sansı veriyoruz. Bagladığınız her kanaldan da %10 kazanabilirsiniz.
Bayilik isteyen arkadaşlar lütfen skype'dan ekleyiniz.

Rec bayilik nasıl alacağız.

acık kanalları odemeye devam edecek mı bu partnerler durduk yere kanallarımızı quız gıbı atacak mı atmayacak mı bu sorular yanıtlanabılırse o zaman calısmayı dusunecek cok kısı cıkar

acık kanalları odemeye devam edecek mı bu partnerler durduk yere kanallarımızı quız gıbı atacak mı atmayacak mı bu sorular yanıtlanabılırse o zaman calısmayı dusunecek cok kısı cıkar

acik kanallari kesinlikle oduyorlar hocam bundan emin olabilirsiniz yani en azindan benim kasimdan beri kullandigim mn ve rec'e bagli kanallar var ve surekli odeniyor. Bu ay hatta rec'e bagli bi kanalim kapandi odeme kesinlestikten sonra ve odemesi geldi.

acik kanallari kesinlikle oduyorlar hocam bundan emin olabilirsiniz yani en azindan benim kasimdan beri kullandigim mn ve rec'e bagli kanallar var ve surekli odeniyor. Bu ay hatta rec'e bagli bi kanalim kapandi odeme kesinlestikten sonra ve odemesi geldi.
Mn ve recden 5 haneli yüksek ödeme aldınız mı hocam hiç. Yüksek ödemelere bloke koyuluyo deniyor

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 arkadaşa Music nations ve Rec.Studios bayilikleri teslim edildi.
Yeni arkadaslarimizi aramaya devam ediyoruz.

Rec.Studios için bayilik almak istiyorum bana dönüş yaparmısın
teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri