Sevdiğiniz Forum Üyeleri

Öncelikle İnsan olan herkesi severim ben.
[MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT Forumun kurucusu yol gösterici binlerce kişiye el vermiş bi üstad herzaman sever saygı duyarız .
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] Youtube da en büyük rakibimdi haberim yoktu skypeda hep muhabbet ederdik bigun anladım esfane kanalın sahibi olduğunu birbirimizin rakibiydik ama kardeşce yükler kazanırdık hatta kendisi ben kazanıyım geride kalmıyım diye bilerek videosunu geç yüklerdi bazen bukadar adamın dibidir işte... dailymotiondada tüyolar verir bana hep ama tutturamadık :D
Kendisini severim yt dm bitsin bitmesin muhabbetimiz devam :)

@qwrt123 Oğuzhan arkadaşım mod dostum adamın dibidir bu aralar pek bi sessiz severim kendisini :)
[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] Ortak sunucu almak için tanışmıştık sonradan muhabbetimiz koyulaştı adamın hası render ustası :D
[MENTION=26037]Batman72[/MENTION] kardeşimide severim işi çabuk kapıp boynuz kulağı geçti deyimini söyletmiştir :D
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Pek bi muhabbetimiz olmasada ben kendinin nekadar iyi birisi olduğunu bilir severim :)
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] Şuan forumdaysam kendisnin sayesinde çok dürüst iyi kalpli biridir severim kendisini.
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Babuşumun yeri ayrıdır :D
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] Rakip olup dost olduğum bir diğer kişidir severim kendisini yardımseverdir adamın dibidir :)
[MENTION=20687]forexim[/MENTION] Forumca Half Life oynarken sürekli pustuğum oyundan itibaren tanıştığım kişidir severim kendisini iyi adamdır :D
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Malum partneri bize duyuran SerkanYT den sonra forumdaki herkese en büyük katkısı olan bencil olmayan yardımsever biridir severim kendisini.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Bazı sebeplerden ötürü kızgın olsamda yükselişim kendisinin sayesinde oldu adminlerden sevdiğim tek kişidir.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Yardımsever bi yöneticimizdir kendisini ve @kkundakcı yı kendi adıma adam kayırmadığını düşündüğümden ötürü severim.

...

...

uzar gider böyle adını hatırlalayamadığım birçok kişi var kusura bakmasınlar :)

Ha bide banlanmış olan birçok dostum var hepsini severim onlar kendilerini biliyor :D Azad Özcan Özcan Ersin Mikail Şiyar ...

Son düzenleme:
Öncelikle İnsan olan herkesi severim ben.
[MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT Forumun kurucusu yol gösterici binlerce kişiye el vermiş bi üstad herzaman sever saygı duyarız .
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] Youtube da en büyük rakibimdi haberim yoktu skypeda hep muhabbet ederdik bigun anladım esfane kanalın sahibi olduğunu birbirimizin rakibiydik ama kardeşce yükler kazanırdık hatta kendisi ben kazanıyım geride kalmıyım diye bilerek videosunu geç yüklerdi bazen bukadar adamın dibidir işte... dailymotiondada tüyolar verir bana hep ama tutturamadık :D
Kendisini severim yt dm bitsin bitmesin muhabbetimiz devam :)

@qwrt123 Oğuzhan arkadaşım mod dostum adamın dibidir bu aralar pek bi sessiz severim kendisini :)
[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] Ortak sunucu almak için tanışmıştık sonradan muhabbetimiz koyulaştı adamın hası render ustası :D
[MENTION=26037]Batman72[/MENTION] kardeşimide severim işi çabuk kapıp boynuz kulağı geçti deyimini söyletmiştir :D
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Pek bi muhabbetimiz olmasada ben kendinin nekadar iyi birisi olduğunu bilir severim :)
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] Şuan forumdaysam kendisnin sayesinde çok dürüst iyi kalpli biridir severim kendisini.
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Babuşumun yeri ayrıdır :D
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] Rakip olup dost olduğum bir diğer kişidir severim kendisini yardımseverdir adamın dibidir :)
[MENTION=20687]forexim[/MENTION] Forumca Half Life oynarken sürekli pustuğum oyundan itibaren tanıştığım kişidir severim kendisini iyi adamdır :D
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Malum partneri bize duyuran SerkanYT den sonra forumdaki herkese en büyük katkısı olan bencil olmayan yardımsever biridir severim kendisini.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Bazı sebeplerden ötürü kızgın olsamda yükselişim kendisinin sayesinde oldu adminlerden sevdiğim tek kişidir.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Yardımsever bi yöneticimizdir kendisini ve @kkundakcı yı kendi adıma adam kayırmadığını düşündüğümden ötürü severim.

...

...

uzar gider böyle adını hatırlalayamadığım birçok kişi var kusura bakmasınlar :)

Ha bide banlanmış olan birçok dostum var hepsini severim onlar kendilerini biliyor :D Azad Özcan Özcan Ersin Mikail Şiyar ...

Usta nickinden dolayı seviyorum seni bende :D

Şiyar etiketi şu bizim videomontaj kanalı sahibi mi :D suruçlu :D ben de siverekliyim bu arada usta . Nickin sebebine gelecek olursak bu taraflarda mehmet ismine hemedo falan diyoruz ondan olabilir :D

Aynen videomontaj kanalının sahibi acayip montajları vardır :D Hiç belli etmiyosun sende siverekli oldunu :) doğrudur mehmetlere memedo hemedo falan diyolardır banada hemedo diyolar işte napalım :D

[MENTION=12495]nukenuke[/MENTION]
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] [MENTION=28267]youtub60[/MENTION]

[MENTION=12495]nukenuke[/MENTION]
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION]

Sen de seviliyorsun abi her zaman demişimdir forumda başkalarına yardımcı olmak isteyen nadir insanlar vardır onlardan birisi kesinlikle sensin . Temiz kalpli iyi insansın.

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:27 ----------

Aynen videomontaj kanalının sahibi acayip montajları vardır :D Hiç belli etmiyosun sende siverekli oldunu :) doğrudur mehmetlere memedo hemedo falan diyolardır banada hemedo diyolar işte napalım :D

Forumda pek tanınan birisi değilim usta ondan olabilir. :D

Sen de seviliyorsun abi her zaman demişimdir forumda başkalarına yardımcı olmak isteyen nadir insanlar vardır onlardan birisi kesinlikle sensin . Temiz kalpli iyi insansın.

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:27 ----------

Forumda pek tanınan birisi değilim usta ondan olabilir. :D

forumda tanınmıyosun ama avustralyada tanımayan yok hani :D

Ben kimse sevmiyii

3ucy94.jpg

şu sharecash pdf dosyasını atarsan sevebilirim :D

Sevgi dediğin karşılıksız olmalı :D

Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti..
PDF göndersem beni sever mi?
Gönderdim işte, hadi sevsene beni..
Elveda YTPara, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda..
Bitmemiş türküm benim..

:D :p

Bu arada kardeşim o PDF'de öyle çok alengirli yöntemler falan yok yani yeni başlayan arkadaşların sistemi öğrenmeleri için hazırlamıştım :)

Sevgi dediğin karşılıksız olmalı :D

Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti..
PDF göndersem beni sever mi?
Gönderdim işte, hadi sevsene beni..
Elveda YTPara, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda..
Bitmemiş türküm benim..

:D :p

Bu arada kardeşim o PDF'de öyle çok alengirli yöntemler falan yok yani yeni başlayan arkadaşların sistemi öğrenmeleri için hazırlamıştım :)

geçen konuyu gördüm hocam aklımda kalmış nickten tanıdım :) sevgi karşılıksızdır tabi

wildwood, 5N1K, abab1, abasaran, abc, Abuzittin bahtikara, acan38, adnandogannn, aemin, ahzukabz, alim hakki, alpaslan1996, alpay67, Alper38, Alperen, alperturkoglu41, alptug1, alterreaz, amkde, Android Türkiyem, anonyload, anteplikeko, Apoled, aragon, Arbuzik, Arbys, ardaa.altun, argu, arme, ArtigmA, Aspire, AST, AttackeR, augur, axundov, ayhanuzum, aykut267, azenec, azetrax, AzRe@L, b3k0c4n, badboydbz, basaran, Battal, bbs1, benmistik, BesimCatalkaya, beyto33, bezstrashen, bigmoney, bigthunder, bilenyok, bkrknuk, bkrmyss, blackkite, Blacklash, blackwinter, Blanka, bluephramid, boltblues, BOZGUN, brazil, breakingbad06, Brkngn, brocker, bugra, buhar41, bulut57, burakkoz, burakorkmaz3, bybrawe, ByHergeLe, BöcekBaşı, caglar1, calencaz, caner1992, cangocango, capari_83, Captain Price, celalyukseltr, cemceme, ceyksparrow, ceymi74, Chaosangel3, chatmece, codecx, CoderXmax, confusio_on, cotoni, cracker06, crazy3, CrimineL, crocodils, cuaron, cuzza, dabakhane, DamlaHosting, daralll, Dean, delikurt09, dellvostro, desperado596, dess, Diner, diray67, diskocu46, Disturbed, dizikit, dogilim, DopingHosting, Doqal, drexlerstone, drkfear, EaglePaw, earthquake, ebagcuvan, echorizon, edius, edvertised, efekan0012, egitimvideolari, Elenia Pol, elfelat, elisafa, elsaati, embermoon, emirhan26, emre224, EmreYT, enesmen, enonekarakoc, eptenaykiriyim, era, erbain, erdem98, erkanpur, esendemir, espexx, Falconcoder, fatihbaz, fatihcray, FatihMurat, FatihYT, fenomen, ferhatcevik, Fernando, fgoren, filmman, FKD, forexim, frankly, frdts, freezmen, fruko, fsever, fth, Furkan Akman, GetReaL, gfbilker58, GKTDRK, grcn37, GriAy, grumpynub, Gsbaba, gurayergun, gurkano, Halil Uluoğlu, Hamanji, hamigata, Haribo, hasan07, hayat, Hemedo, Hepter1453, herzaman, herzlos, Hey, hidan, Hnt, Homeros, HostingAdresi, ibrahim92, idriskhrmn, IKadavra, ImmortaLKinq, Incubus, Invo, irfanalp3r, IRON MAN, iskndr.erdm, iwocan, jackhalcarloss, jamut, jargon45, Jarvisteam, jebi, JiTeM, JocqeREmre, Judge, K-Life, kaan48, KaanYGT, kadiryel1, kahn0650, KaiKiseN, kaoma, Kara Murat Benim, kara62burk, karacellat, karahasan, karahisar, Kartal1903, Karınca, kastiro, kazmerkaya, Kazım, Kehanist, kesh, kiko, king10, KingTube, KinqturK, kojoli, KOLCAK, Kozmik, kral2241, krozz01, kumsal, kundura, Kurabiyeci, Kvonca, Kızıldereli, Lєσηidαs, Laga, Lastwisher, Lautreamont, leather454, legendgameable, lejyon58, Liaison, Linux, LooKTeri, Lord_Rety, Lydios, m1nd, madB, maho17, maihes, malibu, man10black, medcezir, mehmet_44, memurvadisi1, Mercurial, mert1389, mertd34, mikon5, miraskondu, mirzax114, mkurtuluscelebi1., mm1650, Moderatör, moneydad, MORALES, morsiyah, Moschino, mrtlsatan, mtan57, Mtkn58, muhaberat, Muhammedtagay, muso126, mustafa9516, musuy, NaMLu, navody, navy, nazo93, Nicco, nicholaihel, nightmare84, niksiz22, nmt93, NoEroin, nsk1984, ocaktan, oceceli, ODEL, odiin, omer54, omrfrkdrn, onr33, OquzAlp, Ordinary, Ozcann, ozhanharnub, pablo, pascal21, patriot33, pcbagimlisi, Pentest, Pharao, pinoki, Psi, pynrs, qrup85, Rammstein, rapboy012, Raphael, realhunter, realist88, Recebivorer, recss, Red16, Referans BİLİŞİM, Revilationer, Reyiz, rhaegar, rikato, ripdimebag, roccky, rosto12, RoxiRox, run, run59, sacansa52, sakoya1992, SaLiH4446, samet_58775877, sasaleyte, savaş, saxxed, scatt, schizopat, screem1980, SeaNoNe, sedatbey21, Selçuk Sepetci, SelcukAKKUS, SelimErkan, sende, serkan, serkancelik, serricatil1, SetoKaiba, severall, seymaerdogan, shaman16, shaqir, SHaReR, simbus, simyacı, Skrillex, Skyline, slatkom, slayfer, slhist, slmky, snnsnn19, soldiertr, SoLoLee, Sonsuzluq, sontorun, sovetski, Spor Servisi, ssusar, Stark53, static_reactor, succesflyy, Swordfish, t4dream, tahir055, taner_izmit, TheGangster, thejon6161, thnx, thrayler, Toker, tolgafurkan, Torento, torrentrex, transpa, triplekill, trojan1907, tuncay1979, Turac000, turkey02, ucnuyo, ugr17, ugs9305, UgurSeyma, ultraslan3556, UMI, unadikum, Undercover, Unknow, usein_0304, UzmanTescil, VASP, velixyz, videolarim, Vjolenza, VollMonD, vrgngns, W4tch, weberesice, WebServisi, Web_Scripti, WeyliPreci, Wraithcruche, xasiwenn, xiery, xSnox, yaktimpaca, yakupziya, yasinakcay, yigit1907, YildirimHiko97, ıkra, YTcu, ytkayseri, YuzTB, zack, zetsurin, zyjo1, şıvanştayger

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri