arda sinem kobal için kapttığında ne olay olmuştu kafamda birkaç bin olarak düşünüyordumCidden bu kadar ucuzmu ya valla böyle bulursam alırım bi dalll![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arda sinem kobal için kapttığında ne olay olmuştu kafamda birkaç bin olarak düşünüyordumCidden bu kadar ucuzmu ya valla böyle bulursam alırım bi dalll![]()
Cidden bu kadar ucuzmu ya valla böyle bulursam alırım bi dalll![]()
Ehli sünnet bilincinde olan ve birbirini seven gençler için bu söyledikleriniz geçerli değil hocam. Ama maalesef %10 luk kısıma giriyor bu kesimdeburada sevgilisine hediye almayı düşünenlerin yüzde 90'ı çoğa kalmayıp ayrılacak. bu ayrılıkların ufak bir kısmı arkaya dönüp bakılmayacak, anlaşarak insani şekilde olacak. geneli kavga, rezillik içinde yeni bir düşman kazanarak olacak. her sevda aslında ayrılıktır gençler.
Herkez daha önceki başarılı olduğu hediyeleri yazarsa birbirimizi spamlayıp güzel şeyler çıkarabiliriz
Ben geçen sene bütün arkadaşlarımıza doğum günüyle ilgili ve kendisi ile ilgili düşüncelerini söylettirdim. 15-20 saniyelik videolar çekerek sonra hepsini birleştirdim. birleştirdiğim videoların başına 3 tane film fragmanı koydum.fragmanlardan sonra benim konuşma yaptığım video arkasındanda arkadaslarının videoları geliyodu.daha sonra bir sinema ile anlaşıp salonu kapattırdım.Arkadaşları ile birlikte sinemaya gidelim dedim ve gittik.herkez yerine oturdu ışıklar kapandı ve fragmanlar başladı.fragmanlar bittikten sonrada 10 dan geriye doğru sayım bitince benim konuşma yaptığım video çıktı ilk önce bi şaşırdı tabi ŞOK olduğu için anlayamadıtam videolar bitti güzel duygusal bir müzik girdi . tabiki bayanlar duygusal olduğu için ağlamaya başladı mutluluktan
elinde pastayla diğer arkadaşlarıda girdiler salona daha sonra cümbür cemaat kutlamıştık doğum gününü
tabi benimkisi Doğum günü süpriziydi ama mutlaka denemelisiniz %100 etkili bir süpriz
sevgililer gününde farklı süprizler yaparak şaşırtan kişilerden fikirler bekliyoruz![]()
hocam sinema salonu kapatmak kaça patladı ayıptır sorması![]()
Mesajınız Var !! sürprizi | Sürprizim.net
N e k e r a y: Romantik Mandal
Sipariş ve İletişim - Karakalem Portre Resim
Esma-ül Hüsna Kolye - Takı Aksesuar Hediyelikler - Dini Hediyeler
---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------
Kuklatolye Cesitler - Kukla Atolye - Pınar Akpınar
Mesajınız Var !! sürprizi | Sürprizim.net
N e k e r a y: Romantik Mandal
Sipariş ve İletişim - Karakalem Portre Resim
Esma-ül Hüsna Kolye - Takı Aksesuar Hediyelikler - Dini Hediyeler
---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------
Kuklatolye Cesitler - Kukla Atolye - Pınar Akpınar
Arkadaşlar şimdi denk geldim paylaşmak istedim, malum 14 şubat yaklaşıyor, ister kendine al, ister hediye al, ister al sat
Bayan: Dove Özel Güzellik Seti - Çanta Hediyeli (1 Body Silk+ 1 Duş Jeli+1 Deodorant+ 2 Cream Bar ) Yanında Arzum Saç Kurutma Makinası ve Saç maşası hediye kargo dahil 49,98 TL (Sadece Arzum setin fiyatı 59,90 MediaMarkt'da
Bayan Set Link
Erkek: Dove Men Care Özel Bakım Seti-Deri Çanta Hediyeli (1 Duş Jeli+ 1 Deodorant+ 1 Cream Bar) Yanında Remington Seyahat Tıraş Makinesi hediyeli kargo dahil 49,98 TL
Erkek Set Link
bir bayana soraraktan 4 diyorum![]()
O bayana sorsana kardes bigümüş olanmi iyi olur bu altin renktekimi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.