Sevgililer Günü Hediye Yardım

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
32 yaşıma geldim şu dertden kurtulamadım arkadaş. Evlensen bir dert evlenmesen bir dert :)

burada sevgilisine hediye almayı düşünenlerin yüzde 90'ı çoğa kalmayıp ayrılacak. bu ayrılıkların ufak bir kısmı arkaya dönüp bakılmayacak, anlaşarak insani şekilde olacak. geneli kavga, rezillik içinde yeni bir düşman kazanarak olacak. her sevda aslında ayrılıktır gençler.

burada sevgilisine hediye almayı düşünenlerin yüzde 90'ı çoğa kalmayıp ayrılacak. bu ayrılıkların ufak bir kısmı arkaya dönüp bakılmayacak, anlaşarak insani şekilde olacak. geneli kavga, rezillik içinde yeni bir düşman kazanarak olacak. her sevda aslında ayrılıktır gençler.
Ehli sünnet bilincinde olan ve birbirini seven gençler için bu söyledikleriniz geçerli değil hocam. Ama maalesef %10 luk kısıma giriyor bu kesimde :(

Herkez daha önceki başarılı olduğu hediyeleri yazarsa birbirimizi spamlayıp güzel şeyler çıkarabiliriz :D

Ben geçen sene bütün arkadaşlarımıza doğum günüyle ilgili ve kendisi ile ilgili düşüncelerini söylettirdim. 15-20 saniyelik videolar çekerek sonra hepsini birleştirdim. birleştirdiğim videoların başına 3 tane film fragmanı koydum.fragmanlardan sonra benim konuşma yaptığım video arkasındanda arkadaslarının videoları geliyodu.daha sonra bir sinema ile anlaşıp salonu kapattırdım.Arkadaşları ile birlikte sinemaya gidelim dedim ve gittik.herkez yerine oturdu ışıklar kapandı ve fragmanlar başladı.fragmanlar bittikten sonrada 10 dan geriye doğru sayım bitince benim konuşma yaptığım video çıktı ilk önce bi şaşırdı tabi ŞOK olduğu için anlayamadı :D tam videolar bitti güzel duygusal bir müzik girdi . tabiki bayanlar duygusal olduğu için ağlamaya başladı mutluluktan :) elinde pastayla diğer arkadaşlarıda girdiler salona daha sonra cümbür cemaat kutlamıştık doğum gününü :)

tabi benimkisi Doğum günü süpriziydi ama mutlaka denemelisiniz %100 etkili bir süpriz :)

sevgililer gününde farklı süprizler yaparak şaşırtan kişilerden fikirler bekliyoruz :)

hocam sinema salonu kapatmak kaça patladı ayıptır sorması :D

tam ben soracaktım valla :D ama güzel fikir (y)

Hocam çok teşekkür ederim ama ne bileyim biraz zevksiz şeyler gibi geldi bana :D :D
Esma ul husna kolyesi pahalı

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

Arkadaşlar 4 Kolye buldum Tercihte yardımcı olur musunuz?

R10.netten (ç)alıntı :)
Arkadaşlar şimdi denk geldim paylaşmak istedim, malum 14 şubat yaklaşıyor, ister kendine al, ister hediye al, ister al sat:)

Bayan: Dove Özel Güzellik Seti - Çanta Hediyeli (1 Body Silk+ 1 Duş Jeli+1 Deodorant+ 2 Cream Bar ) Yanında Arzum Saç Kurutma Makinası ve Saç maşası hediye kargo dahil 49,98 TL (Sadece Arzum setin fiyatı 59,90 MediaMarkt'da:)

Bayan Set Link

Erkek: Dove Men Care Özel Bakım Seti-Deri Çanta Hediyeli (1 Duş Jeli+ 1 Deodorant+ 1 Cream Bar) Yanında Remington Seyahat Tıraş Makinesi hediyeli kargo dahil 49,98 TL

Erkek Set Link

herkezin (zalımların bile) sevgilisine hediye aldığı bir gün sevgilime hediye almak bana mantıklı gelmiyor :D senin hediyene gelince dostum kolye saat tarzı şeyleri herkez yapıyor etkilemek istiyorsan farklı olduğunu hissettirmek istiyorsan farklı şeyler düşün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri