Sevgilime ayrılma şakası (ayrıldık!)

• Kullanıcı arkurytv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Sevgilimle suan videoyu gulerek izliyoruz hicbir sıkıntı yok yani hani para kazanmak icin onu kullaniyorum diye birsey soz konusu degil ki izin vermese paylasmazdim intikamim aci olucak dedi gulerek videoda farkettiyseniz o daha agir bisey yapicak eminim yani oyle bisey soz konusu degil ben sevgilim cok seviyorum videoda soyledim gercekten uzulcegi bisey olda yapmam zaten suan gulerek 20 kere izledi videoyu

aynen. intikamı acı olur

Çocuğa çok vurmuşsunuz belki çok yapıldı ama bu tutmayacak anlamına gelmez.Ben bu tarz videoları pek izlemem vloglar daha iyidir vloga yönel

Yazık Bu Gençliğe .. Youtube güzel bir gelir kaynağı olmasının yanında aynı zamanda saçma sapan şeylerin trend haline gelmesine yardımcı olarak insanları zehirliyor :(
Bu videoları izliyipde gülenlere saygı duyarım elbette ama şahsen ben anlayamıyorum ..

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen. intikamı acı olur

Çocuğa çok vurmuşsunuz belki çok yapıldı ama bu tutmayacak anlamına gelmez.Ben bu tarz videoları pek izlemem vloglar daha iyidir vloga yönel

Tesekkur ederim yorum icin

Yazık Bu Gençliğe .. Youtube güzel bir gelir kaynağı olmasının yanında aynı zamanda saçma sapan şeylerin trend haline gelmesine yardımcı olarak insanları zehirliyor :(
Bu videoları izliyipde gülenlere saygı duyarım elbette ama şahsen ben anlayamıyorum ..

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesin kendi gorusudur tesekkur ederim yorum icin

Şuna bak ya gençhaneciğin bile sevgilisi var benim yok :D :D

hep sormak istediğim bir soru vardı sana sorayım,
abone kasmak için yapmadığınız başka akıl zoru saçmalıklar kaldı mı acaba ?

Bilen bilir ben burda bı çok youtuber ı savunmuslugum vardır ama bu video nun savunulacak bu tarafı yok umarım ileride daha iyisini yaparsın

hocam kaç aboneye ihtiyacınız varsa söyleyim ben parayla göndereyim size kimse üzülmeden çözelim bu işi

hep sormak istediğim bir soru vardı sana sorayım,
abone kasmak için yapmadığınız başka akıl zoru saçmalıklar kaldı mı acaba ?
Yorumlar gittikce çirkileşiyo yuklenmeyin bana lutfen

Bilen bilir ben burda bı çok youtuber ı savunmuslugum vardır ama bu video nun savunulacak bu tarafı yok umarım ileride daha iyisini yaparsın
Her insan hata yapabilir ki ben hata yaptigimi dusunmuyorum yakinda sevgilimlede video cekicem aramizdaki iliskinin nasil oldugunu gorur herkes hani boyle seylere takmaz sevgilim

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

hocam kaç aboneye ihtiyacınız varsa söyleyim ben parayla göndereyim size kimse üzülmeden çözelim bu işi

Size yemin ediyorum ne para icin yapiyorum ne abone icin sadece eglenmek icin yapiyorum zaten surekli video atamam ilgilenemem para kazanamam

o değilde :D muhammed özgün kanal yapsa sadece tutar bak.. sempatik arkadaş ... gençler şöyle ailenizi sevdiklerinizi böyle kalitesiz şakalarla aldatarak youtuber olamazsınız.. o videoyu konu açarak bizlerede yorum hakkı verdiniz. acımasız eleştirilere açık olmak gerek

o değilde :D muhammed özgün kanal yapsa sadece tutar bak.. sempatik arkadaş ... gençler şöyle ailenizi sevdiklerinizi böyle kalitesiz şakalarla aldatarak youtuber olamazsınız.. o videoyu konu açarak bizlerede yorum hakkı verdiniz. acımasız eleştirilere açık olmak gerek

Eleştirilere acigim tabiki ama burda 30 kisi bana yukleniyo bukadar yuklenecek birsey yok bence

Hocam video`yu baştan sona izledim bence bu tür şakaları doğru bulmuyorum.Sevdiğinizi böyle şaka bile olsa bu tür şeylere alet etmeniz gerçekten doğru değil.

Herşeyden önce seni o kadar seven birini ağlatmaya hakkın yok şaka olsa bile

İnsanlar ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyor vallahi yazık. Lafım size değil geneldir

Hocam video`yu baştan sona izledim bence bu tür şakaları doğru bulmuyorum.Sevdiğinizi böyle şaka bile olsa bu tür şeylere alet etmeniz gerçekten doğru değil.

Herşeyden önce seni o kadar seven birini ağlatmaya hakkın yok şaka olsa bile
Zaten bu kadar tepki aldiktan sonra asla bidaha boyle saka yapmam

Güzel video olmuş :) devam et hocam
Tesekkur ederim
İnsanlar ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyor vallahi yazık. Lafım size değil geneldir
Lafiniz bana degil genel ise neden buraya yaziyosunuz anlamadim

Allahım İnşallah Youtube Yeni Güncelleme Getirirde Benzer Kopya Video Yapanların Kanallarını Spamdan Kapatır. AMİN

YOUTUBE ÇÖPLÜĞE DÖNLESİNE ! HAYIR !

Allahım İnşallah Youtube Yeni Güncelleme Getirirde Benzer Kopya Video Yapanların Kanallarını Spamdan Kapatır. AMİN

YOUTUBE ÇÖPLÜĞE DÖNLESİNE ! HAYIR !

Bu kopya icerikmi simdi ozaman ayni oyunun videosunu cekenlerde gidicek?

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

Cekemiyen arkadaslar hile ile dislike atmis atin kardeslerim atin allaha havale ediyorum

yazık ne adi ******** insanlarsınız siz ya. kardeşim kapa sende dislike butonunu

Bu kopya icerikmi simdi ozaman ayni oyunun videosunu cekenlerde gidicek?

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

Cekemiyen arkadaslar hile ile dislike atmis atin kardeslerim atin allaha havale ediyorum

Hocam videonuzla ilgili bir şey belirttimi yorumda ? ama illa belirtmemi isterseniz videonuzu izledim sonuçta ortada bir emek var kurgu montaj ses kalitesi güzel bu yüzden like basıp geçtim sonuçta ortada bir emek olduğu için bu zamana kadar içinde küfür hakaret olmadığı sürece izlediğim hiç video dislike basmadım.

Yorumuma gelirsekte biri bir video yapıyor insanlarda aynısını yapıyor o kanalın önerilerinde çıkıp abone ve izlenme kazanmak için buda youtube çöplüğe çeviriyor ve youtube bu konuya el atmaya başladı güncellemelerle ve yakında tam olarak el atacak.

Sonra hani çıkıyorlar ya diyorlar YOUTUBE BIRAKIYORUM. neden bırakıyorsun x şahış video yapıyor 2 milyon izleniyor ben aynı video yapıyorum 10 bin izleniyorum bu adaletsizlik yüzünden bırakıyorum diyor. Youtube o kadar salak bir sistem değil suçlu arıyan youtube değil kendinde arasın suçu hocam sana gelirsede dediklerimi yanlış anlama sakın ben sadece öneride buluyorum ister dinlersin ister dinlemezsin daha ilginç insanların yapmadıkları şeylere yönel yabancı kaynaklara gözat eğer youtube trend olacaksan ilk senin videon olsun insanlar senden özensin yine diyorum video kaliten ses montaj çok iyi başarılarının devamını dilerim.

VİDEO İÇERİĞİNDE KÜFÜR VE HAKARET OLMADIĞI SÜRECE DİSLİKE ! HAYIR !

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri