Sevgilisine Hediye Almak İsteyenler Buraya Tavsiyelerim!

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Net

Kayıtlı Üye
SEVGİLİLER GÜNÜ YAKLAŞTI DAHA ÖNCEDE BİR KONU AÇMIŞTIM ARKADAŞLAR BİR SÜRÜ HEDİYE BULDUM SİZLERDE BAKIN BELKİ YARDIMI DOKUNUR.

HERKES TERCİHİNİ YAZSIN ARKADAŞLAR

FİYAT 40 TL OLAN SETLER
bpV5AUP.png

qdh6cSp.png

UqW00Aq.png

FİYAT 40 TL OLAN KOLYELER

WGlM5BJ.png

Kesinlikle tavsiye etmem...

2 hafta sonra boyası kalkar alttaki metali görünür, hatunla papaz olursunuz :)

Aliexpress'te 5 $'a ne saatler var bi görseniz ))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Instagram butik_cocoo da güzel saatler mevcut tavsiye ederim ;)

Son düzenleme:
Kesinlikle tavsiye etmem...

2 hafta sonra boyası kalkar alttaki metali görünür, hatunla papaz olursunuz :)

ne alacağımı bende şaşırdım :(

---------- Spam Engelliyici 20:58 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

Aliexpress'te 5 $'a ne saatler var bi görseniz ))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam 15-27 kargo günü diyor :D :D yurt dışından geliyor sanırım

80 Buna ver 15 güle 50 de yemeğe off offf gitti yt paraları :D

Birşey olmaz yılda bigün 150-200'den.(D.günü,tanışma yıldönümü,ilk buluşma günü,sevili olmaya karar verilen gün,nişanlanmaya karar verilen gün,evlenme teklifi edilen gün,nişan günü,evlilik yıldönümü dahil değildir) :p

Arkadaşlar Kolyeye 40 TL vermek yerine en güzeli 15 TL lik Çiçek yaptırcam Güzel birde saat alacağım yanınada ufaktan ucuz bir kolye miss gibi. Tek kolyeye 40 TL vermektense çiçek+kolye+saat tam 40 TL tutuyor. İlla gümüş kolyemi alak :D

Arkadaşlar Kolyeye 40 TL vermek yerine en güzeli 15 TL lik Çiçek yaptırcam Güzel birde saat alacağım yanınada ufaktan ucuz bir kolye miss gibi. Tek kolyeye 40 TL vermektense çiçek+kolye+saat tam 40 TL tutuyor. İlla gümüş kolyemi alak :D

adam işini biliyor :D en iyisi 13 şubatta ayrılıp 15 şubatta barışmak bence

hatuna para konusunda acımıcaksınız beyler.cddi değilse 1-2 haftalıksa alın gitsin ama ciddiyseniz yapmayın böyle şeyler :D

hatuna para konusunda acımıcaksınız beyler.cddi değilse 1-2 haftalıksa alın gitsin ama ciddiyseniz yapmayın böyle şeyler :D

Bu yaşta ne ciddiliği hocam? Tamam ciddiyizde yarın bir gün kavga edip ayrılmayacağımız garantisi yok veya yalan dolan aldatma olmayacağını bilemeyiz her ciddi dediğimiz kıza parayı yedirirsek ohoooo ergenken herkes her çıktığıyla ciddi düşünüyor :D

Bu yaşta ne ciddiliği hocam? Tamam ciddiyizde yarın bir gün kavga edip ayrılmayacağımız garantisi yok veya yalan dolan aldatma olmayacağını bilemeyiz her ciddi dediğimiz kıza parayı yedirirsek ohoooo ergenken herkes her çıktığıyla ciddi düşünüyor :D
valla hocam dediğin gibi değil :D ben tek kızla kafamda ciddiydim diğerleride paramı yemiyor :D benimde işime geliyor :D neyse utandırma :D

bu hediye harbi zahmetli iş. benim hediye aylar önce düşünülmüş sipariş verilmiş :D ben ise hala düşünüyorum birtürlü birşey bulamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri