Evet başlık tamamen doğru, bunu 5dk önce kesinleşmiş miktarı görünce yaptım. Youtube ile 3 yıldır filan uğraşıyorum fakat daha önce hiç kazanamamıştım. sadece hesabımda 160 lira civarı bir para birikmişti. Geçen ay bi video izlenme almaya başladı ve hesaptaki parayı ikiye katladı. 300 lira civarı bi ödeme aldım geçen ay ve ne olduğunu anlayamadan para bitti. Bu ay o video patlamış ve bayağı bi getirisi olmuştu, başından beri ne kazanacağım az çok belliydi fakat hep bi kapanma hep bi kaybetme korkusu vardı içimde. Eve gireli yarım saat filan oldu evimin kirası 10 gün gecikmişti ve ne yapacağımı düşünüyordum kara kara, şimdi bu parayı kesinleşmiş olarak görünce ne yapacağımı şaşırdım. İlk defa 4 haneli miktar gördüm adsense hesabımda. Hepsi bu forumdaki paylaşımlar sayesinde oldu. Bütün YTpara ailesine tek tek teşekkür ederim. Youtube'da para kazanma işini yapabileceğime inanmıyordum fakat şuan gerçekten inanıyorum ve ciddi olarak bu işe kafa yoracağım. Edineceğim bilgileri hepinizle paylaşacağıma emin olabilirsiniz. Ve tekrar TEŞEKKÜR EDERİM YTPARA.