Sevindirelim Çocukları...

• Kullanıcı yavute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

yavute

Kayıtlı Üye
https://www.hercocukbirumuttur.org.tr/
Z775qG.jpg

Mutluluğun resmini bilmiyorum ama fotoğrafını çekmişler...

https://www.hercocukbirumuttur.org.tr/

Son düzenleme:
Sen çok takdir ettiğim bir insansın [MENTION=13668]yavute[/MENTION]

Yavrularım benim, kurban olurum ben yaradana. Allah yardımcıları olsun inşallah.

Çocuğun yüzündeki o mutluluğun tarifi yok. Emeği geçenlere teşekkürler.

adsense banları olmasa yardım eden çok olurdu tebrik ederim az çok demeden yardım edenleri

Çocukları sevindirmek gibisi yok. Çünkü onlar riyadan, günahdan uzak tertemizler.

On numara arkadaşlarımız var teşekkürler arkadaşlar. 1 sınıfıda biz giydirelim

arkadaşlar bir ayakkabı parası bile değildir belki ama bende ufak bir miktar yardım yaptım. siz de yapın. 10 tl 20 tl burdaki çoğu kişiyi sarsmaz bile. bu karda kışta ufaklıklara faydalı bir yeni yıl hediyesi verelim :)

@yavute Duyarliligin icin oncelikle tesekkurler...
Bende diyorumki,yardimlari yapan yine yapsin yapalim ancak Sen onculuk yap,bizde Ytpara'daki gonlu guzel,kalbi guzel insanlar bir olup bir miktar toplayip bizzat ziyarete giderek cocuklari hediyelerini verelim.

Yani Ytpara olarak,Ytpara Ailesi olarak bizde toplu olarak bir sosyal proje yapip gerceklestirelim.Senin onculugunde Forum Adminleri [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] ile birlikde boyle bir proje yaparsaniz her turlu destegi vermeye hazirim kendi adima.

Bu konuda bahsi gecen kurum ile iletisime gecerekde yardim yapilacak Turkiye'deki bir koy okulu secip,Kurum yetkilileri ile birlikde ytpara adina toplanan yardimi yine bizlerin icinden gidecek Kalbi guzel insanlarla cocuklara dagitabiliriz.Ben bu isle ugrasmak isterim gercekden ama cok yogunum.Sen ve Forum yonetimi ile birlikde onculuk edip gerekli gorusme ve bilgileri alip baslatirsaniz bu sosyal projeyi , Bu buyuk Aile'nin ne kadar guzel seylerde yapabilecegini yaptigini gostermsi oluruz sizlerin sayesinde.

Saygilarimla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri