Sevmeyin abi sevmeyin

Ya tam tersi olurda ben uzulurken onu gulerken eglenirken gorursem

Demek ki seni hak etmiyormuş hocam dersin sen onu bu kadar severken kaybettiğin için üzülürken o mutluysa bırak mutlu olsun çünkü senin üzülmen onu ilgilendirmiyorsa ve mutluysa sen niye üzülesin ki o kaybetti bırak senin gibi seveni bulamayınca pişman olucak ama o zaman sen olmucaksın .

1 hafta okula gitme hocam hatta başka şehirde okuyorsan evıne bi git zaman geçsin biraz özleşin düzelir ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir :)

Deveyi diken, insanı seven yaranırmış.Bu zamanda kızları elinizde tutacaksınız piç erkek olacaksınız, aldatacaksınız , hakaret edeceksiniz, kısıtlayacaksınız...Efendi erkeği nasıl olsa cepte diye başka birini bulunca şutlarlar bu böyledir..

Son düzenleme:
Deveyi diken, insanı seven yaranırmış.Bu zamanda kızları elinizde tutacaksınız piç erkek olacaksınız, aldatacaksınız , hakaret edeceksiniz, kısıtlayacaksınız...Efendi erkeği nasıl olsa cepte diye daha başka birini bulunca şutlarlar bu böyledir..

Adam noktayı koymuş uzatmaya hiç gerek yok kesinlikle . Sevdikde ne oldu çiçek aldıkda ne oldu her dediğine he dedikde ne oldu yapma dedıgı herşeye tamam dedik de ne oldu üzülmesin diye kendinden yok saydıgın seylerı yaptında ne oldu bak gitti . arkadaşın dediğine sonuna kadar katılıyorum ...

1 hafta okula gitme hocam hatta başka şehirde okuyorsan evıne bi git zaman geçsin biraz özleşin düzelir ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir :)

Gitmek zorundayim hepsinde devam skntim var ama dedigini gbi yapcam az muhabbet

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

Deveyi diken, insanı seven yaranırmış.Bu zamanda kızları elinizde tutacaksınız piç erkek olacaksınız, aldatacaksınız , hakaret edeceksiniz, kısıtlayacaksınız...Efendi erkeği nasıl olsa cepte diye daha başka birini bulunca şutlarlar bu böyledir..

Iste sevince dediklerini yapamiyoruz abi

Allah der ki: Kimi benden çok seversen onu senden alırım..."
Ve ekler; Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım..."
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar.
Canından saydığın yâr bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bi' dünya. Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın...
En garibi de budur ya "öldüm" der durur, yine de yaşarsın...

https://www.youtube.com/watch?v=rqhQWA2fafs

Allah'ın öyle bir ayeti yok hocam. Allah adına laf uydurmayın. Mevlana sözlerini alıyorsunuz ancak çok tehlikeli bunlar. Her gün Türkçe Kur'an okuyan birisiyim, Kur'an üzerinde böyle bir ayet yok. Daha dikkatli olalım.

Azina sağlik kardesim aynen bu sozun farkli bir versiyonu daha vardi dilim varmadi onu soylemeye ama gerçek bu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam buraya yazdığına göre objektif yorumlara da açıksın belli ki.

Karakterlerinizi bilemem ama benim sıkıntılı gördüğüm nokta 7 gün de beraber olmanız. Yani bir diğer arkadaşların dediği gibi çok hayat merkezine koymuşsun. Hiçbir zaman merkezinde bir kız olmasın, işin hobin başka bir şey olsun.

şükredin sevdiğiniz yanında olmayanlar ne yapsın ? dünyada daha zoru varmı ? yardan uzak olmak ? allah herkese yardım etsin ne diyim

yaklaşık 10 11 ay önce 5 yıllık sevgilimle ayrılmıştım, eğer ayrılmamış olsak 2 gün önce 6. yılımızı kutluyor olacaktık.. Hocam zamanın ne getireceği belli olmuyor insanlar değişiyor. Elbette unutulur, kimi 1 hafta sonra kimi aylar sonra kimi seneler sonra. Ama kimse için değmediğini zamanla anlayacaksın.

Hocam buraya yazdığına göre objektif yorumlara da açıksın belli ki.

Karakterlerinizi bilemem ama benim sıkıntılı gördüğüm nokta 7 gün de beraber olmanız. Yani bir diğer arkadaşların dediği gibi çok hayat merkezine koymuşsun. Hiçbir zaman merkezinde bir kız olmasın, işin hobin başka bir şey olsun.

Hocam istemsizce oldu ayni okul ayni dersler birde ikimizde aile icinde sorunlari olan insanlariz birbirimiz yaninda huzur buluyorduk yada ben oyle saniyordum bilmiyorum

şükredin sevdiğiniz yanında olmayanlar ne yapsın ? dünyada daha zoru varmı ? yardan uzak olmak ? allah herkese yardım etsin ne diyim

Yanimdaydi, ama artik degil iste...
yaklaşık 10 11 ay önce 5 yıllık sevgilimle ayrılmıştım, eğer ayrılmamış olsak 2 gün 6. yılımızı kutluyor olacaktık.. Hocam zamanın ne getireceği belli olmuyor insanlar değişiyor. Elbette unutulur, kimi 1 hafta sonra kimi aylar sonra kimi seneler sonra. Ama kimse için değmediğini zamanla anlayacaksın.
Ustam sen degisebildin mi gun saymayi birakabildin mi unutabildin mi...
evlen o kadınla abi :)
Evlenecektim zaten...

Yaptiktan sonra ne yapicam peki

Senden bir tane daha var mı ki kendini x bir kişi için üzüyorsun?
olmuyorsa zorlamayacaksın. istemiyorsa kabullenip kabuğuna çekilmeyi bilecek ve kendini onun gözünde küçük duruma düşürmeyeceksin. Yapacağın en iyi hareket bu olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri