Seyahat sitem için işbirliği teklifi geldi

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Kendi çapımda yurt içi ve yurt dışı gezdiğim yerler hakkında açmış olduğum bir seyahat sitem var. Öyle maddi getiri kaygısı falan da pek taşımıyorum. Mynet seyahat'ten bana işbirliği teklifi geldi ve mailde şunlar yazıyor :

Sizin de gezileriniz ve deneyimleriniz bizim için herhangi birinin Google'da gezerek yazdığı "Görmeden Ölmemeniz Gereken 20 Yer" gibi içeriklerden çok daha değerli. Edindiğiniz deneyimleri daha çok insanla buluşturabilmek, ilham vermek adına sizin için de uygun olan bir model belirleyerek içerik ortaklığı yapmak istiyoruz. Servis içinde

- Siteniz adına açtığınız bir hesapla konseptini sizin belirlediğiniz içerikler girebilirsiniz.
-Markalar için bir vitrin konumunda olan Mynet Seyahat ile, markalarla ortak projeler yapabilirsiniz.
-Mynet'in aylık 15 milyon ziyaret aldığı ana sayfasından ve sosyal medyadan sitenize trafik çekebilirsiniz.
-İçerikleriniz sitenize yönlendirme yapacağından Mynet'in domain otoritesiyle Google'da üst sıralarda çıkabilirsiniz.
-Video çekimi yapmak isterseniz Mynet'in 11 kişilik video ekibiyle çalışabilirsiniz.

Bana faydası hit almak ve backlink açısından olur herhalde değil mi? Bu konuda görüşleri olan varsa alabilirim. Yani onlara da içerik gir diyor musunuz?

Adamlar kısacası artık siz kendi siteniz ile çalışmaları boşverip bizim editörümüz olun demişler. Bende bir zamanlar Donanımhaberde Android konularında editörlük yapıyordum yazı başına belirli bir mebla veriyorlardı memur olunca bıraktım ben sizin yerinize olsam kabul ederim ama firmalarla anlaşıp otellerin vs reklamlarını içeriklerimde barındırabilirim diye izin almanızı öneririm. Tatilibudur.com da arkadaş çalışıyordu gerekirse bi konuşuruz reklam konusunda kendisiyle.

Edit: İçerikleriniz sitenize yönlendirme yapacağından Mynet'in domain otoritesiyle Google'da üst sıralarda çıkabilirsiniz. bu maddeyi okumamışım bence bu madde yüzünden kabul etmeniz sizin yararınıza olur. Ama o sitenizde adsense kullanımı sorun yaratabilir çünkü adsense genelde farklı sitelerden gelen kullanıcılara karşı pek olumlu bakmıyor ama diğer firmalardan çok rahat reklam alırsınız çünkü iyi bir kitle sitenize giriş yapacaktır.

Son düzenleme:
daha dusunuyormusun hocam :D

görüş almak istedim sadece. Aslında şunu sormak istiyorum. Şimdi kendi yazılarımı oraya da girsem kopyala yapıştır yapacağım. Mynet sonuçta benimkinden daha büyük bir site olduğundan benim kendi sitem için spam algısı yaratır mı?

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

Adamlar kısacası artık siz kendi siteniz ile çalışmaları boşverip bizim editörümüz olun demişler. Bende bir zamanlar Donanımhaberde Android konularında editörlük yapıyordum yazı başına belirli bir mebla veriyorlardı memur olunca bıraktım ben sizin yerinize olsam kabul ederim ama firmalarla anlaşıp otellerin vs reklamlarını içeriklerimde barındırabilirim diye izin almanızı öneririm. Tatilibudur.com da arkadaş çalışıyordu gerekirse bi konuşuruz reklam konusunda kendisiyle.

Teşekkür ederim hocam. Gelen cevaba göre iletişime geçebilirim sizinle. Şimdi onların bize editörlük yap demeleri ücretli mi ücretsiz mi sizce? Mail attım gerçi ama. Nasıl bir yol önerirsiniz? Kendi sitemi daha altlara atmış olmaz mıyım?

Bir de şunu soracağım. Anlamadığım bir şekilde 1 ay içinde 2 kez web adsense'im banlandı. Geçersiz tıklama falan diyor ama acaba saldırı falan mı oldu. O yüzden şu an reklam da gözükmüyor sitemde. Sayfa başına reklam konusunda ise adsense limitleri doğrultusunda hareket etmiştim.

görüş almak istedim sadece. Aslında şunu sormak istiyorum. Şimdi kendi yazılarımı oraya da girsem kopyala yapıştır yapacağım. Mynet sonuçta benimkinden daha büyük bir site olduğundan benim kendi sitem için spam algısı yaratır mı?

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

Teşekkür ederim hocam. Gelen cevaba göre iletişime geçebilirim sizinle. Şimdi onların bize editörlük yap demeleri ücretli mi ücretsiz mi sizce? Mail attım gerçi ama. Nasıl bir yol önerirsiniz? Kendi sitemi daha altlara atmış olmaz mıyım?

Bir de şunu soracağım. Anlamadığım bir şekilde 1 ay içinde 2 kez web adsense'im banlandı. Geçersiz tıklama falan diyor ama acaba saldırı falan mı oldu. O yüzden şu an reklam da gözükmüyor sitemde. Sayfa başına reklam konusunda ise adsense limitleri doğrultusunda hareket etmiştim.

yazının içerisinde site isminiz geçen anahtar kelimeler kullanırsınız eğer kaynak olarak sizin sitenizin linkini ekleyebilirseniz çok iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri