Seytan diyorki....

FerhatDemir

Kayıtlı Üye
Bildiginiz gibi youtube'de yeni türüyen IGN NETWORK adli kisinin yüzünden cok kisi zarar gördü buna bende dahilim hergün ihtar geliyor seytan diyor ki ac bitane kanal al partnerlik tüm dizileri yükleyenlere ihtar gönder. Bu is böyle devam ederse dizilerin yapimci sirketlerine ve kanallara mail atacagim olani anlatacagim baktim ciddiye almiyorlar para kazanmaksin kendim yapacagim benden günah gitti.

Yöneticilerimiz banlarsa banlasın ama benim bu gibi konularda tek emin oldugum sey bunun gibilerin *************** ondan böyle olmuslar. Emeğe saygı hayattaki en önemli seylerden birisidir bunların sütü bozuk

Bildiginiz gibi youtube'de yeni türüyen IGN NETWORK adli kisinin yüzünden cok kisi zarar gördü buna bende dahilim hergün ihtar geliyor seytan diyor ki ac bitane kanal al partnerlik tüm dizileri yükleyenlere ihtar gönder. Bu is böyle devam ederse dizilerin yapimci sirketlerine ve kanallara mail atacagim olani anlatacagim baktim ciddiye almiyorlar para kazanmaksin kendim yapacagim benden günah gitti.

Zaten cok kalmadi bu deidign seyin olmasina.Ha sen baslamissin ha baskasi.Millet parayi nasil kazanacam diye farkli farkli islerde turlerde kosturuken takilmissiniz diziye.Yanlis anlamayin tabiki sunacaksiniz,tabiki bu yapilan dupe duz ********lik cekememezlik ama bu kadarda degil..Birde alenen youtube calisanlarinin emekcilerinin oldugu forumda boyle birsey yazman gercekden cok ters olmus.

Partnerlik aldin diyelim,partnerlik hakkinda telif atabileceginimi saniyorsun ? Hadi attin Partnerlik seni koruyacakmi ? :) Illaki cikacak bu kisi yada kisiler ortaya bi yerde acik verecekler.Sirf yakalamak icin 2 gunde 4 dizi kanali actim.Bi gelsin bakalim hangi dizilere nerde nasil yolluyor bi uyari atsin pesine dusecem..Ustelik 1 kanalda partner ve karisik hepsini yukledim sizin telif yediklerinizden.Bakalim ne olacak.

Her ne kadar emekleriniz bosa gitsede paralariniz gitsede eyvallah her konuda haklisiniz ancak bu tur seyleri kendinize yakistirmayin..Fusmeyin o pozisyona..Yok dersenizde once elinizi vicdaniniza koyup bir dusunun...

Yöneticilerimiz banlarsa banlasın ama benim bu gibi konularda tek emin oldugum sey bunun gibilerin *************** ondan böyle olmuslar. Emeğe saygı hayattaki en önemli seylerden birisidir bunların sütü bozuk
Herseye eyvallahda kufure heleki bu tarz bir cumleye kusurabakma..

şu dünyada türk dizisinden başka birşey kalmadı mı :) okadar geniş kategoriler var ki fazlasıyla tüm dünyaya yeter. boşverin dizi işini bu yollamasa kanallar yollar yakında. peki forumdan banlanan bir kaç kişi wardi bunlar yine telif yolluyo olamaz mı?

ben gördüm bugun fox un dizisini adam yükler yüklemez telif atmış banada atacak diye3.5 atıyorum :D

Ya işte insanın kafasının çalışmaması böyle zor bir durum. Allah yardımcısı olsun. Bir ömür böyle aptal aptal şeyler peşinde koşmak çok zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri