Seyyar Tatlıcı Ali Abi Direndi Zabıta Sopa İle Dövdü

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
burda sonuç ınsan olmak bence o abımız vergı odemıyor oloabılır ama evıne ekmek gotutuyor sonuçta hırsızlık yapmıyor namusnla kaznıyor burda esnek davranabılır ıllada sıddet uygulanmasına gerek yok tatlıcı abımıze gelene kadar neler var memlekette onlara baksınlar

tabi ki baksınlar kimse bakmasın demiyor ki !! sadece bu olayı bu kadar abartmanın gereği yok daha ciddi konular varken.. hırsızlıktır vergi ödemeden esnaflık yapıyorsan ... hiçbir farkı yoktur

tabi ki baksınlar kimse bakmasın demiyor ki !! sadece bu olayı bu kadar abartmanın gereği yok daha ciddi konular varken.. hırsızlıktır vergi ödemeden esnaflık yapıyorsan ... hiçbir farkı yoktur

aynn abı orası oylede yınde hos degıl yanı uyarrısın tezgahına el koyarsın maılına güzel bır dılle ama sıddeet hos degıl

sonuç iki tarafında yaptığı hoş değil birisi kaba kuvvet kullanıyor birisi vergiden çaldığı halde ve görev başındaki memura karşı geliyor ... tabi ki görev başında ve görev için yapmışsalar bunu ...

---------- Spam Engelliyici 21:32 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

22 yıl devlete çalıştım ve ortak bir işe girdim mağaza işi sonra ortağımın kelek olduğunu anlayınca ayrıldım ama iş işten geçmiş ve beni boğazıma kadar borca çoktan sokmuştu işimden istifa ettim borçlarımı ödeyeyim dedim emeklilikte yaş dolmasını bekliyorum mağazayı da devam ettireyim dedim sonra bir baktım kira bağ kur elaman vergi ödeyemedim iş yerinin yerini değiştirdim olmadı şehir değiştirim yine aynı vergi bağ kur kira baş edemedim yine kapattım mağazayı şuanda buradan şükürler olsun yavaş yavaş borçlarımı ödüyorum ve ekmeğimi kazanıyorum..
sonuç olarak zabıtaların yaptığı yanlış yaptıklarına katılmıyorum fakat ya devlete vergisini ödeyenler ve ödeyemedikleri için dükkanlarını kapatanlar benimde 4 çocuğum var ...22 yıl hizmet gitti mağaza gitti ama kimseye saldırmadım ekmeğimle oynayana saldırırım affetmem ama haklı olduğuma eminsem !! ( ortağıma da sonunda bıçakla saldırmıştım ayrılıp kurtulmak için ve şikayetçi bile olmadı suçlu olduğu için ) allah daha zor durumlara düşmekten ve beterin beterinden korusun hepimizi ...

neden kapattım mağazamı her köşede bağ kur ve vergi ödemenden ucuza mal satanlar yüzünden ?

---------- Spam Engelliyici 20:17 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

ben yanlış bir şeyler yazdımsa özür dilerim neden herkes sustu ? ben yaşadıklarımı her türlü ispatlarım burada hikaye uydurmadım ...

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

kimse ön yargılı davranmasın hiç bir olaya ,kimse iki taraftan dinlemeden yargılamasın çünkü insanlar çok değişik her türlü dalavere yapıyorlar birilerini kendi tarafına çekmek için 42 yaşındayım yalanı asla sevmem kimseye de kelek atmadım ve memnunum her zaman başım dik geziyorum sokakta şükürler olsun tatlıcı abimiz ekmeğinin derdinde olabilir ama o zaman vergisini ödesin ödeyenler enayi mi oluyor? son olarak her zaman iki taraf dinlenip sonra karar verilmeli her işte ve her olayda ...

bu kısımın göz ardı edilmesini istemiyorum konuyu okuyanlar tarafından ...

Son düzenleme:
Kişinin özel hayatını göz önünde bulundurmadan bu olayı yargılamak lazım, seyyar satıcılar tatlıda satıyor kaçak sigarada satıyor midyede satıyor. sonuçta vergisiz kazanç elde ediyorlar. kaç kişiye bakmak zorunda olması hiçbişeyi değiştirmez, bu ülkede yasalar var. yasalar ne diyorsa o. orda görevini yerine getirmeye çalışan zabıtaya bıçak çekmek nedir ? devletin memuruna saldırmak için neyine güveniyor bu adam ? o adam o şekilde sakallı cübbeli olmasa tatlı yerine kaçak sigara satsa herkes diyecek ki ********e bak teröriste bak. bence iyi bile olmuş az bile yapılmış, önceden 6 defa daha yakalanmış adam inatla bıkmıyor. bu ülkede yaşıyorsan kanunlara uyacaksın. kesinlikle ceza almalı bu şahıs.

Yok işid militanı yok bilmemne diye boş boş konuşuyorlar hala. Ulan hala utanmadan adamın sosyal sınıfına görüşüne mi bakıyorsunuz yapılanı göremeyecek kadar dengesiz ve kör müsünüz? Adamın 5 çocuğu var demiş birisi, öteki de yapmasın o zaman demiş. Ulan yapmışlar olmuş işte geri mi göndersinler, öldürsünler mi? Salak herif ya akşam akşam cinlerim tepeme çıktı.

Kişinin özel hayatını göz önünde bulundurmadan bu olayı yargılamak lazım, seyyar satıcılar tatlıda satıyor kaçak sigarada satıyor midyede satıyor. sonuçta vergisiz kazanç elde ediyorlar. kaç kişiye bakmak zorunda olması hiçbişeyi değiştirmez, bu ülkede yasalar var. yasalar ne diyorsa o. orda görevini yerine getirmeye çalışan zabıtaya bıçak çekmek nedir ? devletin memuruna saldırmak için neyine güveniyor bu adam ? o adam o şekilde sakallı cübbeli olmasa tatlı yerine kaçak sigara satsa herkes diyecek ki ********e bak teröriste bak. bence iyi bile olmuş az bile yapılmış, önceden 6 defa daha yakalanmış adam inatla bıkmıyor. bu ülkede yaşıyorsan kanunlara uyacaksın. kesinlikle ceza almalı bu şahıs.

aynen katılıyorum yıllardır da yapıyormuş bu ne demek yıllardır vergisiz çalışmış yetmez mi ...peki yıllardır vergi ödeyenler enayimi oluyor bu durumda ( bunu da belirteyim yıllardır kaçak sigara satan veya bir sürü buna benzer ticaret yapanlarda var ..keşke hepsini yakalasalar bu da ayrı bir konu )

Forumda ne kadar vicdansız varmışya! Yazık gerçekten.

videoyu izledimde 2 tarafında haklı ve haksız tarafları var olayı bu kadar büyütmeye gerek yok

Tok açın halinden anlamaz (.)

tutturmuşsunuz adam vergisini vermiyor.bu ülkede iş yapacaksan vergisiz iş yapacaksın.gidip de bir mekan açtınız mı?bağ-kur lu oldunuz mu?dandirik bir yazar kasa sahibi olmak için sıkıntıya girdiniz mi?

sokakta limon satın ama 1 sene idare edecek paranız yokken vergisi olacak iş açmaya çalışmayın ...ayrıca o adam ,zabıtaların hepsini ismine kadar biliyordur.peşkeş çekilen belediye köşelerinden birini alamamış ,sokakta satmaya çalışan birini ilk defa görmüyoruz...

Seyyar satici haksizsa neden o zmn ibb baskani arayip ozur diledi.ve zabitalar aciga alindi.bu ulkede adaletin a 'si yok be.doguda goruyoruz orneklerini.pkk destekcilerine full+full tam destek.

İstanbul fatihte oturuyoruz kardeşim hergün burdan 20-30 kilodan fazla tezgahını alıp üsküdara gidip çalışıyor. bir tezgahı yaptırmak 300 lira civarı. Günde 50-60 lira kazanıyor. ve 3 günde bir tezgahını alıp götürüyorlar. Sadece kardeşim değil orda çoğu seyyar satıcının tezgahını ya alıyor yada kırıyorlar. Düşündüm de adamlar çalışmama izin vermezse gidip hırsızlık yapmam kapkaçcılık yapmam büyük ihtimal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri