Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok güzel yalnız arkadan gürültü sesleride azalırsa daha süper olurOne Direction - Fireproof coverlar hemen iyi şeyler kazanırsın
Anıl Piyancı - Bi Duman HipHop (Official Video) - YouTube
videoların sonuna bu videonun sonundaki gibi şeyler koy daha iyi abone kasarsın ve videoların daha çok izlenir telif hakkı falan sıkıntı olmazsa itunese koyup videoda linkini verebilirsin![]()
[MENTION=17512]Laxus[/MENTION] hocam nota bilginiz varmi yoksa kulaktan mi caliyorsunuz bende org caliyorumda benimde boyle bi dusuncem var nota bilgim yok ama kulagim cok iyidir edit: tebrikler cok guzel bi calisma
GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sizce hangi açıdan çekmeliyim bu iyimi yoksa soldan mı daha iyi?
Ben dedim bu adama bir ay önceden mi ne ilk.videosunda bu adam bir yila parayi kirar demiştim hala sozumun arkasindayim cok basarilisin tebrikler bu yüzden gitar kursuna basladim + İngilizce kursuna spamin parasiyla ozgune basliycam beni bekleaci filan demissin benzer popüler piyano kanalarinin acisindan yaparsan.daha iyi.olur ermiş adamlar sayilir
Muhteşem çalıyorsunistek parçalarım var yazsam onları çalıp yükleyebilir misin
Birde tavsiyem güncel dizilerin müziklerini çal ve yükle iyi getirisi olur. 1,5 yılda bu kadar ileriye gidebilmeniz güzel başarı.Kurslara felan gittiniz mi yoksa kendi çabanızlamı öğrendiniz?
Teşekkür ederim ^_^ Bekliyorum sizide özgüne
---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------
Teşekkür ederimİstek parçalar alıyorum çalabilirim
1,5 yıldır ders alıyorum, kendim öğrenmedim ^^"
Bence tam tepeden çekim güzel olabilir.
Ve uzun siyah bir sweat vs. giyilebilir.
Yanlış anlama kollarının kılı falan fazla değil ancak siyah bir giysi daha iyi durur.
Herşeyi düşünmelisin sonuçta yaptığın işin çok net bir geleceği var.
Süper ötesi olmuş zaman ve istek olsada bende gitsem böyle şeylere gerçi ani bir karar verip hemen bir piyano siparişi verebilirim bu videodan sonrapes etmeden hep devam edin çok güzel gidiyor bence. Beni bile heveslendirdi video yani o kadar diyorum
![]()
ohh kulaklarım bayram etti nasıl hoşuma gitti yahelal olsun
Video kaydı yaparken en az 2 kamera kullan. ellerini çalarken küçük video şeklinde sağ alta felan koy büyük videoya ise kendi görüntünü koy . nacizane fikrimYorum ve önerilerinizi bekliyorum ^_^
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.