Shiazo - Tütünsüz Nargile ve Nargile Alınacaktır

• Kullanıcı Tayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret

Tayi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;

Evimde kullanmak üzere kendime nargile almak istiyorum. Uzun yıllardır nargile kullanıcısıyım fakat ne nargileden ne malzemesinden ne tütününden hiç anlamam. Ankara için belirlediğim 3-4 cafede tavsiyelere göre keyfime göre gider içerdim.
Fakat artık evime almak istediğim için bir yerden bunları öğrenmek ve tüm malzemelerini almak istiyorum.

İnternet üzerinden ya da Ankara içinden tavsiye edeceğiniz yerler varsa inceleyip bakmak isterim.

Ayrıca arkadaşlar Shiazo Tütünsüz Nargile'sini temin edebileceğim yer de arıyorum. İthalatçı firma ile görüştüm fakat onlar cafelere toptan verdiklerini ve perakende satış yapmadıklarını belirttiler. Ben şu ana kadar Ankara'da hangi cafe kullanıyor denk gelemedim. Eğer sizin bildiğiniz ya da internet üzerinden alabileceğim bir yer varsa bu konuyla alakalı da tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bize tütünlü tüm ürünleri içirten, içindeki "nikotin" dir. Nikotinsiz ürün ne kadar tatmin eder? Kullandınız mı daha önce?

İzmir -2 caddesinde amerikan pasaji var. ayakkabi dunyasini gectikten sonra sola kivrilan caddenin sag tarafinda kaliyor. sorarsan gosterirler.

İzmir -2 caddesinde amerikan pasaji var. ayakkabi dunyasini gectikten sonra sola kivrilan caddenin sag tarafinda kaliyor. sorarsan gosterirler.

Pasajı duydum evet pazar günü gidip uğrayacağım. Peki orada Shiazo'yu bulabilir miyiz?

Bize tütünlü tüm ürünleri içirten, içindeki "nikotin" dir. Nikotinsiz ürün ne kadar tatmin eder? Kullandınız mı daha önce?

Ben nikotini pek aramıyorum çünkü tamamen zevk için içiyorum. Nargileyi içtiğimde ağzıma gelen tat ve çıkardığı duman benim için yeterlidir :)

2-3 yıl önce Tütünsüz nargile adında Trabzon'da içmiştim ve neredeyse hiç fark yoktu :) Tabii şöyle bir durum var o Shiazo muydu değil miydi onu bilmiyorum cafeye de sormak aklıma gelmemişti. Şimdi Ankara'da arıyorum kullanan cafeleri ama henüz bulamadım.

Dışkapıda rus pazarı var ordan al toptancılar orda. tütün ve nargilenin her çeşiti var ağzına göre alırsın.

Bulursun,limon bazar alt katta da olması lazım.Birde küçük boy alacaksan o tek kişiye yetiyor anca onu diyeyim

Dışkapıda rus pazarı var ordan al toptancılar orda. tütün ve nargilenin her çeşiti var ağzına göre alırsın.

Bakayım o zaman pazar günü. Peki ne çeşit bir nargile almalıyım hangi malzemeden olmalı bu konuda bilginiz var mı acaba?

Bulursun,limon bazar alt katta da olması lazım.Birde küçük boy alacaksan o tek kişiye yetiyor anca onu diyeyim

Küçük boy dediğinizin kaç gram oluyor?
Kilogramının ortalama fiyatını öğrendim ithalatçı firmadan ama bakalım orada ne fiyat verecekler.

Bakayım o zaman pazar günü. Peki ne çeşit bir nargile almalıyım hangi malzemeden olmalı bu konuda bilginiz var mı acaba?

Küçük boy dediğinizin kaç gram oluyor?
Kilogramının ortalama fiyatını öğrendim ithalatçı firmadan ama bakalım orada ne fiyat verecekler.

Benim dediğiğim 35-40 cm likler küçük boy diye geçiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri