#Shorts Videom 1 saat içinde izlendi ve durdu

• Kullanıcı Moonlife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu shorts işi çok garip benimle aynı şeyleri atan bir başkasının nerdeyse her gün shorts sayesinde milyona yakın izletirken benim bir gün izleniyor diğer gün hiç gelmiyor bazen birkaç gün gelmiyor çok garip o izleten kanalda 1.5 aylık daha :)

bu shorts işi çok garip benimle aynı şeyleri atan bir başkasının nerdeyse her gün shorts sayesinde milyona yakın izletirken benim bir gün izleniyor diğer gün hiç gelmiyor bazen birkaç gün gelmiyor çok garip o izleten kanalda 1.5 aylık daha :)

Nasıl atıyorduk bu şortsu hacı abi, biraz da ben üyelere soru sorayım yeter :D

Anlatın hele pcden yapacağım bu işlemi mobil yt kullanmıyorum, dikey yatay vs. fark ediyor mu

Anlatın hele pcden yapacağım bu işlemi mobil yt kullanmıyorum, dikey yatay vs. fark ediyor mu

videolar dikey olacak en fazla 60 saniye olacak ancak nekadar kısa okadar iyi diyolar acıklama veya başlığa #shorts yazman yeterli çözünürlük 1080x1920 olacakmış :D

senin baya bi yazını okudum :)

shorts için

pc de 1080 x 1920 ölçülerinde video hazırlaman gerekli... max. 1 dk lık video hazırlayıp başlık ve etikete #shorts yazman ulaşmasını kolaylaştırır algoritma için...

detaylı bilgi :https://support.google.com/youtube/..., Shorts,fazla 60 saniyelik dikey videolardır.

shorts izlenme saatine etki etmez, para kazanlımaz ancak abone kasmak ve kanala ilgiyi arttırmak için en iyi yöntemlerden biridir (bedava en azından)

Hocam hangi kanalmis o linkini bizle paylaşırmisin

Suan shorts videolar 48 saat sonra randıman veriyor.3-4 saat izlenip aniden duruyor. Kitle tarafından izlenmediği için youtube izlenmeyi kesiyor

Arkadaslar shortstan 5 milyon izlenen videom oldu, tamamen gereksiz bir ozellik. Getirdigi abone maksimum 6-7bin, yeni videolara tepki vermiyorlar. Shorts atip sonra uzun videolari hareketlendirmek gibi bir amaciniz varsa shortstan 100-200 milyon izlenim almak sart. 200k abone kasan bir kanal uzun videolarini tutturdu ama diger turlu bos is :D bosuna zamaninizi kaybetmeyin kasim gibi ne atsaniz izlenirdi suan dunya ogrendi rekabet artti. Para vermiyor, izlenim dksi sayilmiyor bombos bir ozellik ileride belki monetize edilebilir.

konuyu hortlatmış gibi olucam ama bugünlerde yine oldukça revaçta shorts özelliği. ben de farklı 2-3 kanalda denemeler yapıyorum ama ana kanalımda paylaştıklarım 50-100 yani çok az da olsa izlendi. ama diğer kanallarda hiç izlenmedi. videoların çoğu ya sıfırı çekti ya da 1-2 kişi gördü. bu neden kaynaklanabilir bilgisi olan var mı?

sizlerin de dediği gibi takip ettiğim bir kanal 2 ay içinde paso 3-5 saniyelik videolar atarak 36 k oldu, bana da böyle yap dedi ama bende olmuyor? sinir bozucu

konuyu hortlatmış gibi olucam ama bugünlerde yine oldukça revaçta shorts özelliği. ben de farklı 2-3 kanalda denemeler yapıyorum ama ana kanalımda paylaştıklarım 50-100 yani çok az da olsa izlendi. ama diğer kanallarda hiç izlenmedi. videoların çoğu ya sıfırı çekti ya da 1-2 kişi gördü. bu neden kaynaklanabilir bilgisi olan var mı?

sizlerin de dediği gibi takip ettiğim bir kanal 2 ay içinde paso 3-5 saniyelik videolar atarak 36 k oldu, bana da böyle yap dedi ama bende olmuyor? sinir bozucu

Video linkinizi atin bir inceliyem

bir tane değil bi sürü attım. deneme amaçlı kullandıüğım bi kanal. şu yeşil uzaylı akımı vardı ya onun videoları 3-5 saniyelik. o bahsettiğim 36 k ya ulaşan kişi bu şekilde önermişti.

bi tane örnek atayım: https://www.youtube.com/watch?v=Dh8OpfR0dEc

yalnız bu attıgınız video en boy oranı tutmadıgı için shorts olarak geçmiyor bilginize videolar dikey formatta olmalı shorts için

evet doğru. o kişi öyle yaptığı için vardır bi bildiği diye düşünmüştüm :D ama dikey ve formatlara uygun yaptığımda da ciddi bir erişim almadım. biraz daha deniycem olmazsa bırakıcam galiba. boşa zaman kaybettiriyor sanki.

teşekkür ederim yine de :)

yalnız bu attıgınız video en boy oranı tutmadıgı için shorts olarak geçmiyor bilginize videolar dikey formatta olmalı shorts için

evet doğru. o kişi öyle yaptığı için vardır bi bildiği diye düşünmüştüm :D ama dikey ve formatlara uygun yaptığımda da ciddi bir erişim almadım. biraz daha deniycem olmazsa bırakıcam galiba. boşa zaman kaybettiriyor sanki.

teşekkür ederim yine de :)

shorts işi birazda şans işi açıkcası benim deneme yaptıgım kanalların bir cogu etkileşim alırken arkadasımın denemesinde etkileşim alamadı 2 haftada

acaba bir ay falan bıkmadan sürekli içerik mi atmak gerekiyor ki? ben de 10 gün kadar uğraştım olmayınca bıraktım. dediğin gibi belki de şans işi. benim de pek şanslı biri olmadığımı göz önüne alırsak çok da şaşırmamak lazım :rolleyes::mad::D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri