Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cidden sıktı artık işlemlerin tam ortasında makinayı kapatmak nedir?
2 saat oldu gelen giden yok destek offline bişeyler yap @ahzem umudumuz sensin![]()
hocam hizmet sıfır ücret iadesi istiyorum aldık kullanamadan bi sürü problem ücret iadesi istiyorum
---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------
adama ip de veriyoz açmıyor cvevap yok bişey yok benim kanlı gittikten sonra
ne yapayım vds yi ben ücret iadesi istiyorum ağır küfür edicem
Mağdur olupta iade yapmak isteyen kaç kişi var burda?
hocam bizle ilgilenen arkadaş ayrılmış diğeri de ilgilenmiyor bu arkadaş da hayrına yapıyorum falan diyor
ilginç bi durum yani
bende iade istiyorum 40 kişiye falan satmış herhalde eminim diğerleride istiyordur çünkü giremiyoruz bile bu 3 kişininde toplu banını istiyorum
Hocam 4 gündür takip ediyorum bu olayı böyle dönme dolaplı bir iş görmedim. Hepsi başka birine yönlendiriyor. Arkadaşlar mağdur. Kişi ilgilendiğini ve skypetan yazdığını söylemesine rağmen hala mağdur olanlar var. Bazıları sisteme giremiyordu sorunları hala devam ediyormu onu öğrenmek lazım.
hocam bizle ilgilenen arkadaş ayrılmış diğeri de ilgilenmiyor bu arkadaş da hayrına yapıyorum falan diyor
ilginç bi durum yani
bende iade istiyorum 40 kişiye falan satmış herhalde eminim diğerleride istiyordur çünkü giremiyoruz bile bu 3 kişininde toplu banını istiyorum
Hocam benım ne günahım var ? elimden herşeyi aldılar ilgilenemiyorum sizlerle hani ne yapabilirim yol gösterin dedim onada cevap vermediniz söyleyin ne yapayım??
ya hocam aslına bakarsan ne yapayım falan diyorsun da
burada herkesle muhatap olan sensin insanlar seni muhatap alıp satın aldı. senin yerinde olsam giderim cebimden alırım server taşırım oraya insanları ha bunun altından kalkamazsın zarar edersin odur budur ama sonuçta insanlar sana güvendi
ben diğer 2 arkadaşı tanımam ikiside başından sağma saçma sapan cevaplar veriyor beni ilgilendirmez benim cebimde para olmasa bile bu kadar insanı mağdur etmemek için gidip borçla alırdım server sonuçta 1 aylık sattın bu insanlara ve karını da aldın
arkadaşım ben gene diyorum burada banlanmam umrumda değil adam gibi yardımcı oluyorum iade vs konusunda arayın adamı konuşun ben size bulunduğunuz dedicated şuan formatlanıyor yarın açılacak dedimmi bazılarınıza skype'den evet? daha neyin çabasını veriyorsunuz;
iade isteyen : 0532 051 10 61 arasın konuşsun. destek harici hiç birşeye karışmıyorum.
Mesele banlanıp banlanmamanız değil zaten hocam. Bir daha bu firma ile kim çalışır sizce? Kimse. Burdaki insanların bir daha bu firma ile çalışacağını düşünmüyorum. Bari verdikleri paraları kurtasınlar diye bir sorumlu bulmaya çalışıyorum bende. Siz destek ekibiyseniz yani asıl adam değil iseniz sizinde suçunuz yok üstünüzün suçu var.
Yani öyle özelden report edip firmamızın ismi karalanıyor demekle olmuyor bu işler. Özür dilerim ama bu şekilde bir firma zaten ayakta bile duramaz.
iademizi siteden istedik madem sitede %100 iade yazmışsınız hemen iademi istiyorum sürenin geçmesini sağlamazsınız inşallah
iademizi siteden istedik madem sitede %100 iade yazmışsınız hemen iademi istiyorum sürenin geçmesini sağlamazsınız inşallah
Farketmez kardeş madem modsun ödeyecenFirma sahibi ben değilim hocam![]()
Farketmez kardeş madem modsun ödeyecen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.