[SiberShell] Şikayet Sakın Birşey Almayın Destek Sıfır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byfors

Yasaklanmış
Arkadaşlar Bu Şahıstan Vps Aldım Birgün Olsun Destek Vermediler Caps Olarak Skype Görüşmelerini Ekliyorum Destek Sıfır Sakın Almayın Aldırmayın Alanlarda Magdur Olacaktır Artık Yetti Ne Zaman Bişi Sölesem O Öbürüne Öbürü Öbürüne Top Atıp Duruyor Biri Para Agası Olmuş Biri Sırf Destekçiymiş Hepsi Yalan..

site adresi: SiberShell INT. Hizmetleri -

konuşmanın başından itibaren eklerseniz daha sağlıklı olur, konuşma neden hararetlendi onu da ekleyin lütfen

bugün bi ara sunucular gitmişti bişeyler olmuş bende sormuştum kendisine. sjthk bu tarz nickli arkadaş sanırım artık bağlantısı yok bu işle.

Arkadaşlar burda bir açıklama yapması gerekenlerden biride benim. Ercan BALİK adli kişi ile iş yapıyordum tüm dedicadet yetkilerini verdğini ortak oldugumuzu söyledi bende o şekilde işimi itina ile yaptım. Fakat artık kendisin ş*zo*ren harektlerine daha fazla katlanmak istemedim ve ayrılmak isteğimi belirttim, ayrılırkende 1 ayın bitmesini sattığım tüm makinalara destek vermek istemem rağmen herşeyin şifresini değiştirdi ve forumda benim aracalığım ile alışveriş yapmış arkaşları mağdur etti. Kendisi forumdaki kendine ait olan bilgileri [bkz; http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...tleri-ytpara-com-ozel-30-gb-15k-sas-disk.html ] Kaldırmamı istemesine rağmen kaldırmadım. Her ne kadar böyle yapmamasını Hak'dan Hukukdan bahsetsemde dinlemedi. Şimdide elimde hiçbir bilgi yok ve destek istiyen arkadaşlardan gidin umut destek vesin ben ona satatım oda size diye tabir kullanıyor. hayır bana kimse ürün satmadı müsterilerimin %90'ı [email protected] adresinden ödeme yaptı. Artık bu arkadaşla muhattap dahi olmak istemiyorum. Mağdur olan arkadaşların benle beraber yarın Suç Duyurusun'da bulunmaya davet ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:29 ----------

Konuşmalar biraz komik olmuş bir an kendimi devlet dairesinde sandım hane gidersin işini halletmek için seni başka yere gönderir oyle dolana durursun ya... o değilde umut ile bu arkadaş ortak yaptıkları iş değil mi?

Evet hocam guya ortaktık bende öle sanıyordum fakat herşeyi elimden aldı suanda hiçbir bilgiye sahip değilim.

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:30 ----------

konuşmanın başından itibaren eklerseniz daha sağlıklı olur, konuşma neden hararetlendi onu da ekleyin lütfen

Hocam sizden ricam yarın bu kişiyi yetkili forum adminlerine bildirmeniz, ben bildirdim sizden ricam sizinde bildirmeniz. Çünkü benim adım kötüye çıkıyor bu adam yüzünden.

Sakat derken o konuda bana neye dayanarak bunu söylüyorsun ben bişi satmiyorum mağdur olduğum yerde sen ve diger arkadaşlar mağdur olmasın diye açtım konu baltalayacagina biraz insan olmasını öğren önce

Not: ben foruma hergün giriyorum sen bence hayal kuruyorsun bana göre insan olanın heryerde yeri vardır ama önce insan olmalı.

kimseye harkaret edemezsiniz seviyeli olun lütfen. editlediğiniz içinde teşekkürler

arkadaşlar,şikayet konularında taraflar harici mesaj yazılması yasak.bu yüzden diger mesajları siliyorum...sadece taraflar mesaj yazsın lütfen.

öncelikle merhabalar;
Ben bu şikayet konusunu açan arkadaşi kesinlikle tanımıyorum
sizin bu konuyla alakanızı çözemedim
haksız oldugunuzu gösteren
amacınızın bazi x kişilerin yönlendirmesiyle yapmaya çaliştiğiniz karalama gayetidir
forum adminlerinin bu şahis adında gereken yaptırımları uygulamasını taleb ediyorum
forum adminlerinin konusmanın devamını istemesi ve sizin bunu veremediğinizden ne yapmaya çaliştiğiniz gayet net ve acıktır

iste ispatı
http://hizliresim.com/kZojry

siz müşteri bile değilsiniz
yetkili arkadaşlar bu karalama girişiminin tamamiyle bilinçli ve usulsüz olarak yapilmaya çalişildiğini göz ardı etmeyeceklerini umuyorum

öncelikle merhabalar;
amacınızın bazi x kişilerin yönlendirmesiyle yapmaya çaliştiğiniz karalama gayetidir
forum adminlerinin bu şahis adında gereken yaptırımları uygulamasını taleb ediyorum
forum adminlerinin konusmanın devamını istemesi ve sizin bunu veremediğinizden ne yapmaya çaliştiğiniz gayet net ve acıktır

iste ispatı
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

yetkili arkadaşlar bu karalama girişiminin tamamiyle bilinçli ve usulsüz olarak yapilmaya çalişildiğini göz ardı etmeyeceklerini umuyorum

Satışı yapan Umut'u kovdun birde banlatıcakmısınız destek vermiyorsun adamlara.

Satışı yapan Umut'u kovdun birde banlatıcakmısınız destek vermiyorsun adamlara.

alakanız olmadığı halde şikayet konusuna yorumunuzdan 1 gün uzaklaştırıldınız.

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

bu konuşmanın başında çok karışık şeyler olmuş, makina alınmamış sanırım, yada para gönderilmemiş,
umut, sibershell ve şikayetçi arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirin ilk önce

öncelikle merhabalar;

iste ispatı
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Hocam sen ben birturlu anlamıyorum para sana yatiyorsa firma sahibi sen isen destek vermek zorundasın umut gitti diye sen desteği kesemessinki bu nerde görülmüş yalansa yalan diyin firma sahibi o halde umut açıklamasını okumussundur ona ne diyeceksiniz bunu soliyen yanında çalışan adam?

Son düzenleme:
[MENTION=14699]byfors[/MENTION]
siz açmadınız mı bu konuyu neden ilgilenmiyorsunuz. şu konuya bir açıklık getirin, getirmem derseniz de siz bilirsiniz.

[MENTION=14699]byfors[/MENTION]
siz açmadınız mı bu konuyu neden ilgilenmiyorsunuz. şu konuya bir açıklık getirin, getirmem derseniz de siz bilirsiniz.

Hocam firma sahibine satış yapan yanındaki çalışan adamın yorumunuda okudunuz ben daha ne diyeyim kendi adamından duydunuz ne olduğunu

şikayet konusunu açan şahıs hiçbirşekilde müşteri değildir
hiçbir şekilde tarafıma ödeme geçmemiştir
zaten ödemeyi a firmasından bize 15 günlük olarak ödemesini
ve paypal bilgilerini vermiştir fakat ödemesini a firmasına tekrar talimat vererek gerçeklestirilmemesini talep etmiştir
bunlar bizzat kendi söylemleridir
burada sorulması gereken bir soru var ise
sizin amacınız nedir sorusu olacaktır
yetkili arkadaşlar lütfen bu konu hakkında gereğini yapin
ben daha önce bu forumda hiçbir şekilde paylaşim yapmadım bilginize.

ve paypal bilgilerini vermiştir fakat ödemesini a firmasına tekrar talimat vererek gerçeklestirilmemesini talep etmiştir
sizin amanınız nedir sorusu olacaktır
Ne yani senin o konuşmalarından sonra bakacakmiydim paypala mesaj atıldı ödeme geri çektirildi istersen diğer firma sahibini çağırayimmi

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:16 ----------

sizin amacınız nedir sorusu olacaktır

Sen parayi kendi hesabina attir sonra git umut ilgilensin de bende bakayım olemi ayıp sana ekmek yiyorsun bu işten 10 20 liralık işlerde bole sorun çıkarıyorsan 50 60 70 tl hesaplarını düşünemiyorum maksatim 10 20 lira degildir verdiğiniz desteği görsun millet ona göre hareket etsin diye açtım konu başlığındada belirttim bunu ok.

Ne yani senin o konuşmalarından sonra bakacakmiydim paypala mesaj atıldı ödeme geri çektirildi istersen diğer firma sahibini çağırayimmi

bak şimdi burada olan olay sanırım şu.
siz makina almak istediniz umuttan. umut da size destek veremediği için firma yetkilisine yönlendirdi.
Firma yetkilisine siz durumu açıkladınız.
Firma yetkilisi ile umut arasında herhangi bir bağ olmadığından dolayı firma yetkilisi size durumu açıkladı. Yani siz aslında herhangi bir makina almamış, herhangi bir ödeme yapmamış birisiniz.
Benim anladığım kadarı ile firma yetkilisi umut ile herhangi bir bağlantısının kalmamasından dolayı size destek vermedi.
Çünkü siz firmanın müşterisi değilsiniz.
He şu var; ödeme talimatı geçilmiş firma yetkilisine. Bu durumda ikinizde fevri çıkış yapmak yerine en azından adı geçen firma yetkilisi "Bana ödeme göndermeyin, benim ilişkim kesildi" demeliydi.
Aslında burada herhangi bir suçlu yok.
Firma yetkilisi ile umutun arasında kalmışsın sen.
Neyse ki para ödemediğin sıkıntı olmamış.
Buraya kadar mutabıkmıyız?

Herkese selam,

Öncelikle konuyu başltan sona anlatmak istiyorum, neden anlaşamadım neden ayrıldığımı.
Yakşalık 1 hafta 10 gün önce burda çaaşlı bir şekilde işe başladım. Satışımı SiberShell INT. Hizmetleri - üzerinden yapıcaktım ve kâr montajı üzerinden para kazanıcaktım.Tüm sunucu bilgileri olsun tüm bilgiler bendeydi, fakat ben ayrılmak isteğimi 15 gün sonra okulum oldugunu ve bu işi yapıcaksam tek basıma yapmak isteğimi söyledim ve ayrıldım. Şuanda tüm bilgileri elimden aldı ve müşterilere umut sana destek versin diyor. Veriyim hiç porblem değil hatta bunu istiyorum ama makina bilgilerini bilmiyorum . Ben bu muşterielre nasıl destek veriyim ? @sibershell @benonth

Son düzenleme:
Herkese selam,

Öncelikle konuyu başltan sona anlatmak istiyorum, neden anlaşamadım neden ayrıldığımı.
Yakşalık 1 hafta 10 gün önce burda çaaşlı bir şekilde işe başladım. Satışımı SiberShell INT. Hizmetleri - üzerinden yapıcaktım ve kâr montajı üzerinden para kazanıcaktım.Tüm sunucu bilgileri olsun tüm bilgiler bendeydi, fakat ben ayrılmak isteğimi 15 gün sonra okulum oldugunu ve bu işi yapıcaksam tek basıma yapmak isteğimi söyledim ve ayrıldım. Şuanda tüm bilgileri elimden aldı ve müşterilere umut sana destek versin diyor. Veriyim hiç porblem değil hatta bunu istiyorum ama makina bilgilerini bilmiyorum . Ben bu muşterielre nasıl destek veriyim ?

peki şuanda mağdur olan konuya çağırabileceğiniz, hizmet satın almış birileri mevcutmudur?

bak şimdi burada olan olay sanırım şu.
siz makina almak istediniz umuttan. umut da size destek veremediği için firma yetkilisine yönlendirdi.
Firma yetkilisine siz durumu açıkladınız.
Firma yetkilisi ile umut arasında herhangi bir bağ olmadığından dolayı firma yetkilisi size durumu açıkladı. Yani siz aslında herhangi bir makina almamış, herhangi bir ödeme yapmamış birisiniz.
Benim anladığım kadarı ile firma yetkilisi umut ile herhangi bir bağlantısının kalmamasından dolayı size destek vermedi.
Çünkü siz firmanın müşterisi değilsiniz.
He şu var; ödeme talimatı geçilmiş firma yetkilisine. Bu durumda ikinizde fevri çıkış yapmak yerine en azından adı geçen firma yetkilisi "Bana ödeme göndermeyin, benim ilişkim kesildi" demeliydi.
Aslında burada herhangi bir suçlu yok.
Firma yetkilisi ile umutun arasında kalmışsın sen.
Neyse ki para ödemediğin sıkıntı olmamış.
Buraya kadar mutabıkmıyız?

Hocam umut hocam bana bu şahsın paypalini verdi bende diğer firmaya söyledim ödeme gönderildi sonra 2 gün daha girildi makineye sonra umut hocama dedimki bole bole baglanamiyorum makineye oda dediki ayrıldım tm sahibin skype ver dedim verdi dedim bole bole ayrılmış umut hocam benim bole alışverişim oldu desteğinizi bekliyorum dedim yok dedi müşteriler umutun ona git o destek versin dedi skype çapsta yazıyor ondan sonra sinir oldum bu şahısa para firma sahibine gidiyor firma sahibi işi bırakan adamın müşteriler o destek versin diyor bende diğer firmaya söyledim ödemeyi geri çektirdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri