Sıfır Bir - İnternet Dizisi

• Kullanıcı Wod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
gereksiz bi tartışma olacak gibi, bende görüşümü belirteyim. Görüşlerinizi dile getirmek tabii ki hakkınız ama tanımadığınız kişiler hakkında keko demeniz biraz itici geldi (:

aynen hocam haklısın katılıyorum bende sana bu konuda o zaman düzelterek şöyle diyeyim.

elinde silah çakıyla dizi çeken 3 5 beyfendi kişinin yaptığı internet dizisini beğenmedim ilk bölümünü zar zor izleyebildim önermem ben beğenmedim. daha çok breaking bad , Prison break dizileri izlemeyi tercih ediyorum dizi izleyenlere öneririm arrow da güzeldir tavsiye ederim.

---------- Spam Engelliyici 09:14 ---------- Önceki Mesaj 09:08 ----------

Amatör, kendi imkanları ile bir şeyler yapmaya çalışan bir ekibin yaptığı dizinin, üstelik sadece 1. bölümünün bir kısmını izleyip kapattıktan sonra bu diziyi "bu kekoları izleyeceğime breaking bad, prison break, fringe izlerim" diyerek bu dizilerle kıyaslamak?

EDIT: Pardon bu durum nasıl bir şey acaba diye Google'da arayacaktım yanlışlıkla buraya enter'lamışım :)

Bu arada beyler bilen var mıdır "keko" ne demektir? Ya da bu arkadaş acaba nasıl bir anlamda kullanıyor?

buyur bilmiyorsan youtube yazsaydın karşına çıkardı

https://www.youtube.com/watch?v=WM0-B7wOwvo

videoda ilk saniyelerinde dediği gibi ya gasp edecekler yada ölecekler .

ilk bölümde bunlarda milleti gasp edip 1 tanesi ölmüştü. umarım öğrenmişşindir şimdi

neyse bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler öğrenmiş oldun böylece.

aynen hocam haklısın katılıyorum bende sana bu konuda o zaman düzelterek şöyle diyeyim.

elinde silah çakıyla dizi çeken 3 5 beyfendi kişinin yaptığı internet dizisini beğenmedim ilk bölümünü zar zor izleyebildim önermem ben beğenmedim. daha çok breaking bad , Prison break dizileri izlemeyi tercih ediyorum dizi izleyenlere öneririm arrow da güzeldir tavsiye ederim.

---------- Spam Engelliyici 09:14 ---------- Önceki Mesaj 09:08 ----------

buyur bilmiyorsan youtube yazsaydın karşına çıkardı

https://www.youtube.com/watch?v=WM0-B7wOwvo

videoda ilk saniyelerinde dediği gibi ya gasp edecekler yada ölecekler .

ilk bölümde bunlarda milleti gasp edip 1 tanesi ölmüştü. umarım öğrenmişşindir şimdi

neyse bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler öğrenmiş oldun böylece.

:D

Ya şimdi cevap verseeem yazdığım kelimelerin çoğu heba olcak, vermeseeem üzüldüm be içim acıdı ne bileyim.

Yaşın da ufakmış gerçi ama olduğundan daha küçük gösteriyorsun. Ya da yaşını forumda olduğundan daha mı büyük gösterdin bilemedim.

Şimdi ufak kardeşim,

Birincisi bir insanın senaryolu bir dizide, fimde elinde silahla, bıçakla rol yapması onun gerçek hayatta da o şekilde yaşadığını göstermez.

İkincisi filmde ölen gerçek hayatta ölmez.

Üçüncüsü "keko" kelimesinin normalde tek ve asıl anlamı kürtçe lisanda "adam" veya "abi" dir. Bunu anladığım kadarıyla sen ve senin gibi yeni nesil ufak kardeşlerimiz olumsuz anlamda kullanıyor ve sanırım onlarca, belki yüzlerce anlama gelebiliyor duruma göre.

Dördüncüsü, böylesi bir amatör yapımı dünyaca ünlü dizilerle kıyaslamana bir anlam veremedim üzüldüm doğrusu. Yani ne diyeceğimi de pek bilemiyorum aslında. Kötü şeyler de yaşamış olabilirsin sonuçta saygı duyarım.

Beşincisi, herkes herşeyi beğenecek diye bir kural yok tabi ki ama beğenmemiş olman bu insanlara hakaret etme hakkını vermez sana (keko'yu olumsuz anlamda kullandığın için diyorum)

Ben çözemedim seni, kendisi de yaşasaydı heralde o bile sana böyle aval aval bakakalırdı. Sağlıcakla kal
8051208-freud1.jpg

:D

Ya şimdi cevap verseeem yazdığım kelimelerin çoğu heba olcak, vermeseeem üzüldüm be içim acıdı ne bileyim.

Yaşın da ufakmış gerçi ama olduğundan daha küçük gösteriyorsun. Ya da yaşını forumda olduğundan daha mı büyük gösterdin bilemedim.

Şimdi ufak kardeşim,

Birincisi bir insanın senaryolu bir dizide, fimde elinde silahla, bıçakla rol yapması onun gerçek hayatta da o şekilde yaşadığını göstermez.

İkincisi filmde ölen gerçek hayatta ölmez.

Üçüncüsü "keko" kelimesinin normalde tek ve asıl anlamı kürtçe lisanda "adam" veya "abi" dir. Bunu anladığım kadarıyla sen ve senin gibi yeni nesil ufak kardeşlerimiz olumsuz anlamda kullanıyor ve sanırım onlarca, belki yüzlerce anlama gelebiliyor duruma göre.

Dördüncüsü, böylesi bir amatör yapımı dünyaca ünlü dizilerle kıyaslamana bir anlam veremedim üzüldüm doğrusu. Yani ne diyeceğimi de pek bilemiyorum aslında. Kötü şeyler de yaşamış olabilirsin sonuçta saygı duyarım.

Beşincisi, herkes herşeyi beğenecek diye bir kural yok tabi ki ama beğenmemiş olman bu insanlara hakaret etme hakkını vermez sana (keko'yu olumsuz anlamda kullandığın için diyorum)

Ben çözemedim seni, kendisi de yaşasaydı heralde o bile sana böyle aval aval bakakalırdı. Sağlıcakla kal
8051208-freud1.jpg

taam taam minik kardeşim sıfır bir fanısın anladık . dünyanın en iyi dizisi sıfır bir . sıfır birden daha iyi dizi dünyaya gelmedi. sen izlemene devam et meşgul etmeyim ben seni bi yandanda sütünü yudumlamayı unutma :)

taam taam minik kardeşim sıfır bir fanısın anladık . dünyanın en iyi dizisi sıfır bir . sıfır birden daha iyi dizi dünyaya gelmedi. sen izlemene devam et meşgul etmeyim ben seni bi yandanda sütünü yudumlamayı unutma :)

Bak Adsense kesinleşenleri falan mı ödemedi bize karşı dürüst olabilirsin? :)
Açıl bize be forumca toplanıp yardımcı olabiliriz.

Konuya girip diye üç beş kekolar diye sallayacağına son mesajlara baksaydın henüz hiçbir bölümünü izlemediğimi anlayabilirdin.

Neyse yeteri kadar kelime heba ettim. Yaşça küçük, zeka yaşıyla daha da küçük biri için.

Seni Prison Break veya Breaking Bad'deki beyefendi abilerinle başbaşa bırakayım usulca kaçayım... Kib bye

https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0ahUKEwik95eMn5HRAhVrDMAKHaoPCI0Q_AUIBygC

https://www.google.com.tr/search?q=...FgQ_AUIBygC#tbm=isch&q=breaking+bad+gun+scene

Bak Adsense kesinleşenleri falan mı ödemedi bize karşı dürüst olabilirsin? :)
Açıl bize be forumca toplanıp yardımcı olabiliriz.

Konuya girip diye üç beş kekolar diye sallayacağına son mesajlara baksaydın henüz hiçbir bölümünü izlemediğimi anlayabilirdin.

Neyse yeteri kadar kelime heba ettim. Yaşça küçük, zeka yaşıyla daha da küçük biri için.

Seni Prison Break veya Breaking Bad'deki beyefendi abilerinle başbaşa bırakayım usulca kaçayım... Kib bye

https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0ahUKEwik95eMn5HRAhVrDMAKHaoPCI0Q_AUIBygC

https://www.google.com.tr/search?q=...FgQ_AUIBygC#tbm=isch&q=breaking+bad+gun+scene

okee abiiiiiii kral sensin abiiiiiii hemen gidiyom abii emrin olur abiiiii prison breaki hemen açıp izliyom şimdi

Bu Kadar Alınmanıza Gerek yoktu Görüşümü Belirttim beğenmediğimi söyledim zaten ve dizi çekeceğimi belirtmedim gördüğün üzere . bu 3 5 kişilik keko dizisini izleyeceğime fringe , Prison break , breaking bad dizilerini izlemeyi tercih ediyorum zaten öyle bir bakayım dedim ilk bölümüne bitsede gitsek havasında geçti oda zaten kapadım direk. ;)

bende izliyorum onları hocam merak etme.İzlemediğim yabancı dizi kalmamıştır desem yeridir.Ama amatör olduğu halde yüzbinlerce lira harcanmış yapıtlara kafa tutacak bir diziye daha ilk bölümünü veya tüm diziyi izlemeden eleştiri yapılmaz.Oturursun izlersin tüm bölümleri ona göre eleştiri yaparsın.Dizi adana kiremithane tarafında çekilmiş.Oraların işleyişini anlatıyorlar.Bir eleştiri yapacaksanız yapıcı eleştiriler yapın yıkıcı değil.

Not: Diziyi çekenleri tanımam etmem.Ama özgün projeleri bizim insanımız kadar gömen yoktur.Ortada bir emek var.3-5 keko dediğiniz kişiler önce İNSAN ve şuan ülkede en çok izlenen web dizilerinden birini yapıyorlar.

Gerekli cezalar verildi. Eleştirmek herkesin hakkı ama hakaret etmek burada yasak

insan olarak saygıdan uzaklaşılıyor .. kullanılan dil seçilen cümleler gerçekten önemli eleştiri yaparken bile nazik bir dil kullanmak gerek.. acımasızca olmamalı ki karşı tarafta bunu anlayışla karşılasın..

Özendirin özendirin böyle şeyler çekerek, zaten yeterince bu tipte mal adam varken, arkasından da yeni bir ordu geliyor, sayelerinde boş beleş işler.

yoldan geçen 4 5 tane kekoçları toplamışlar gibi duruyor .. ben pek sevmedim diziyi şahsen.adanayı da pek sevmem eniştem adanalı onu da sevmem ..
Mersin ve Adana kısmı çok tehlikeli .. özelliklle al-sat alışverişlerinde düzgün insan daha denk gelmedi .. alayı katakulli peşinde. Sizde dikkatli olun benden demesi

Adanayı kötüleme olaylarına dönüşmüş adeta postlar. 23 yıldır adanada yaşıyorum bir benmi bu abartılan,kötülenen olaylara denk gelmedim anlamıyorum. Aksine başıma dışarıda bir olay geldiyse genelde adana dışında olmuştur bunuda belirteyim.

Edit: Mersinde 2. memleketim gibidir. Güzel ülkemin en güzel şehirlerinden biridir, mersindede en ufak bir sıradışı olaya, kavgaya, sarkıntıya bir kez olsun denk gelmedim.

Adanayı kötüleme olaylarına dönüşmüş adeta postlar. 23 yıldır adanada yaşıyorum bir benmi bu abartılan,kötülenen olaylara denk gelmedim anlamıyorum. Aksine başıma dışarıda bir olay geldiyse genelde adana dışında olmuştur bunuda belirteyim.

Edit: Mersinde 2. memleketim gibidir. Güzel ülkemin en güzel şehirlerinden biridir, mersindede en ufak bir sıradışı olaya, kavgaya, sarkıntıya bir kez olsun denk gelmedim.

inan başıma çok geldi o yüzden belirttim görüşlerimi hep bi üçkağat geldi başıma eksik sölerler bişeyi gidersin orda öğrenirsin araba alırken felan neese çok var daha da yazmıycağım ..

Adı çıkmış 10'a inmez 9'a derler ya hocam bu şekilde bakıyor hep milletimiz.

Adı çıkmış 10'a inmez 9'a derler ya hocam bu şekilde bakıyor hep milletimiz.

Maalesef öyle hocam, ben askerde sırf bu yüzden ötekileştirildiğimi bilirim.. İnternet ortamında saçma sapan "Adana'da sıradan bir gün" gazı millete verile verile milletin gözünde bu vatan toprağı teksas'a döndü. Bu sadece Adana için geçerlide değil ne yazık ki. Birçok şehrimizinde adı çıktı bu şekilde ben bunada üzülüyorum, hakkımızda hayırlısı olsun.

yoldan geçen 4 5 tane kekoçları toplamışlar gibi duruyor .. ben pek sevmedim diziyi şahsen.adanayı da pek sevmem eniştem adanalı onu da sevmem ..
Mersin ve Adana kısmı çok tehlikeli .. özelliklle al-sat alışverişlerinde düzgün insan daha denk gelmedi .. alayı katakulli peşinde. Sizde dikkatli olun benden demesi

he bi adanalılar katakulli peşinde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri