Sıfır kanal spame düştü!!

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bugün açtığım sıfır kanal spama düştü ilk videodan... bu mümkün mü?

tertemiz boş kanal bile düşüyo spama. youtube da herşey mümkün.bu gidişle yakında boş kanala telif atarlar.

çıldırmak üzereyim arkadaş bu nedir böyle daha 1 kere ünlem almıştım.

Spama düştüğünü nasıl anlarız her attıgım video ünlem olursamı ?

istersen özgün video at yine de ünlem

---------- Mesaj saat 21:27:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:31 civarında gönderildi. ----------

Telefon onayladıysanız telefondan kaynaklanan bi problem olmus olabilir ben cok yaşadim.
telefon onayı yok

spama düştü dediğin ünlem sanırım bendede yeni kanala ünlem geliyor artık.

ne yapacağız iyice köşeye sıkıştırdı yt bizi

ünlemi yeni açılan kanallarda yenemiyoruz bitürlü , ekran ayarlarını değiştiriyorum yinede ünlem çıkıyor.

kanalı açıp birkaç gün bekledikten sonra mı yükleme yapayım ne yapayım

Aynı problemden muzdaripim. Dün açtığım kanala slayt yapıp attım ünleme düştü bi ton cümle kurdum çevirdim falan telif hakkı itirazı yazdım gönderirken hata verdi ve video silindi youtube tarafından :S

ne yapacağız peki

Bende aynı dertden muzzdaripdim az önce yeni kanal acıp özgüne gectim attım video direk dolar video 2 dakikalıktı dolar yandı simde 12 dakikalık ir video cektim bakalım onu atınca dolar yanacakmı eger öyle oluyorsa artık özgünde spam yapıcam :)

edit 15 dakikalık bir videomda dolar yandı artık özgüne gecme zamanı gelmiştir.

Bende bir kaç kanal açtım bekletiyorum henüz bir şey yüklemedim ve birde sorum var şimdi kanalları hesapları google den açarken telefonla onayladım normal youtube deki kanallarıda onayladım 15 dk üstü video yüklenebilir şekilde peki bu hesap alım açarken IP yi sıfırlamazsak yani ben WİFİ kullanıyorum uzakdan geliyor internet hesapları internete reset atmadan açsam google bot böcekleri anlarmı bir sıkıntı çıkarırmı bu arkadaşın yaşadığı durumları yaşarmıyım ne tavsiye edersiniz ? :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri