Sıfır kanala URL almak ?

• Kullanıcı Kurabiyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba çok güzel bir özgün kanal açtık arkadaş ile inşallah güzel şeyler olacak isim çok güzel uzun süredir yt ile uğraşmıyordum özel url şartı gelmiş 30 günlük kanal 100 abone vs nedir bunun olayı ? 30 gün olmadan 100 abone olmadan varmıdır yolu ? Çünkü özgün video atacağız kanal linki eklenmeyecek adam gibi ? :(

siz başlayın gerisi gelir url yi dert etmeyin

Hocam ben onu sormuyorum fark ettiyseniz ? Ben diyorum ki başka yolu varmı ? website ekleyeceğim olmazsa ben videolarımı atarken facebook-twitter-youtube linkleri olacak youtube.com/xxx123 gibi yarın bir gün kanal ismi alınırsa benim için çok kötü olur çünkü isim çok güzel :p

1200 aboneli kanalım var hala özel URL alamadım o kanala :)
Açılmadı bende o özellik yada ben bulamadım. Bir ara 500 abone şartı vardı, o şarttan sonra hiç özel URL almadım

şey olabilir mi 100 aboneli bir spam kanaldaki videoları silip urlyi alıp o kanaldan özgün ile devam etmek mesela

hocam onun için hiç bir videonuza url eklemeyeceksiniz. Ben öyle yapıyorum hiç birine eklemiyorum url vs abone olduğumda hala alınmadıysa şaparım

hocam direkt alınmıyor ama 100 abone, en az 30 günlük kanal tarzı kolay şartlar vardı

ki benim kanalım 3. hafta civarındayken geldi URL, çok fazla bir abonem de yoktu. (ki şu an da yok :P )

şey olabilir mi 100 aboneli bir spam kanaldaki videoları silip urlyi alıp o kanaldan özgün ile devam etmek mesela
Evet hocam eski kanallara bir dalış yaptım kapanmayan vs varsa :D

1200 aboneli kanalım var hala özel URL alamadım o kanala :)
Açılmadı bende o özellik yada ben bulamadım. Bir ara 500 abone şartı vardı, o şarttan sonra hiç özel URL almadım
500 ü ilk defa duydum hocam...

hocam onun için hiç bir videonuza url eklemeyeceksiniz. Ben öyle yapıyorum hiç birine eklemiyorum url vs abone olduğumda hala alınmadıysa şaparım

Hmm o sıkıntı hocam ya :(

2009 öncesi kanallar nasıl acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri