Sıfırdan 22 kanala.

• Kullanıcı Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Turk

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar 1 nisanda oturup düşündüm ben liseye gidiyorum araba almam lazım dedim :D (Ehliyet alacak yaşta değilim :D)

Neyse konuyu fazla sürüklemeden tam ortasında bırakayım.Evet arkadaşlar ben 1 nisanda başladım dediğim gibi 30 kanal doldurdum begenmedıgım 8 tanesini sildim.Aralarında 1 kanal patlama yaptı her güncellemede 200 izleniyor.

Fotoğraf atmak yasak değildi galiba fotoğraf atıcamda.

Arkadaşlar izlenimlerim böyle. İçerik uzun. 1 kanal 1k izlenmeyi geçti hemen bagladım quiz groupa.Diğerlerini bekliyorum sizce böyle devam edeyim mi 200 300 kanala kadar yoksa, farklı içeriklere mi yöneleyim.Teşekkürler.

editt.. Bir insanı yanıldığına inandırmanın en iyi yolu, onu kendi bildiğine bırakmaktır.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 1 nisanda oturup düşündüm ben liseye gidiyorum araba almam lazım dedim :D (Ehliyet alacak yaşta değilim :D)

Neyse konuyu fazla sürüklemeden tam ortasında bırakayım.Evet arkadaşlar ben 1 nisanda başladım dediğim gibi 30 kanal doldurdum begenmedıgım 8 tanesini sildim.Aralarında 1 kanal patlama yaptı her güncellemede 200 izleniyor.

Fotoğraf atmak yasak değildi galiba fotoğraf atıcamda.

Arkadaşlar izlenimlerim böyle. İçerik uzun. 1 kanal 1k izlenmeyi geçti hemen bagladım quiz groupa.Diğerlerini bekliyorum sizce böyle devam edeyim mi 200 300 kanala kadar yoksa, farklı içeriklere mi yöneleyim.Teşekkürler.

Kanal Oluşturduktan Sonra İnsanlara Empati Kursana .Acaba BEN NE izlerim ? YT eksik Daha Milyonlarca İçerik var . farklı içeriklere Yol Al :) en Kısa Videon 45 Dk olsun

1 nisanda başlamışsın 5 nisanda hepsi kapanır böyle devam edersen.

Hocam neden her konuya böyle yorumlar atıyorsun anlamıyorum yaptıgım yanlış varsa söyle de kardeşim de günde 10 kanal açarsan hepsi kapanır vs.vs. ben uygulayayım hocam.

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:57 ----------

Kanal Oluşturduktan Sonra İnsanlara Empati Kursana .Acaba BEN NE izlerim ? YT eksik Daha Milyonlarca İçerik var . farklı içeriklere Yol Al :) en Kısa Videon 45 Dk olsun

Acaba ben ne izlerim?
-Taylor Swift şarkıları :D

Hocam neden her konuya böyle yorumlar atıyorsun anlamıyorum yaptıgım yanlış varsa söyle de kardeşim de günde 10 kanal açarsan hepsi kapanır vs.vs. ben uygulayayım hocam.

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:57 ----------

Acaba ben ne izlerim?
-Taylor Swift şarkıları :D

hangi konuya böyle yorum atmışım acaba? ben senin iyiliğin için söyledim 2 yıldır bu işle uğraşanlar var senin dediğin gibi olsaydı 10bin kanalı olurdu bu kişilerin. biraz daha kaliteli spama yönelirsen daha çok kazanırsın. 3 gün sonra kanalların kapanınca dersin bi şıvanştayger vard dediydi diye. neyse kolay gelsin.

hangi konuya böyle yorum atmışım acaba? ben senin iyiliğin için söyledim 2 yıldır bu işle uğraşanlar var senin dediğin gibi olsaydı 10bin kanalı olurdu bu kişilerin. biraz daha kaliteli spama yönelirsen daha çok kazanırsın. 3 gün sonra kanalların kapanınca dersin bi şıvanştayger vard dediydi diye. neyse kolay gelsin.

Kanalların 10 tanesi falan 3 ay önce açtıgım kanallar modem resliyorum cleanerle temizliyorum firefoxla girip videoyapa yükleyip cıkıyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

Arkadaşalr başka tavsiyesi olan var mı

---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

Hocam kaliteli spamdan kastın nedir ben buldugum di,ziyi atıyorum baska ne yapabilirim ki

yPgj0j.jpg

Çok kanal,çok risk demek bunuda göze almak lazım.

Hocam kaliteli spamdan kastın nedir ben buldugum di,ziyi atıyorum baska ne yapabilirim ki
Her bulduğunu değil kazanç getirebilecek şeyleri at diyor arkadaş.Tabi şöyle bi durumda var her bulduğunu atarak kazanç getirebilecek şeyleri öğrenirsin bir nevi deneme yanılma yöntemi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri