Sıfırdan Çok iyi Facebook Sayfası Nasıl Yaparız

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Bildiğimiz gibi millet facebook sayfaları sayesinde Videoları Hit oluyor.Youtube ana sayfasında oluyorlar biz nasıl yaparız.

Tavsiyeleriniz

Sabır + Zaman
Emek (Saat başı 1 paylaşım ortalama)
Hesabın reklamı (Büyük sayfalarda ki alakalı paylaşımlara saçma sapan olmayacak şekilde ve çok beğenilebilecek keskin zeka ürünü yorumlar)

Güncellik ile tamamlanır.

şahsen bu taktikle iyi kasıyorum sayfa :
20 tane 5000 arkadaşlı hesap buluyorum buda 100.000 arkadaş yapar , bi gönderi atıyorum beğen diye hepsini etiketledik mi dünya kişiye ulaşıyor .

Bildiğimiz gibi millet facebook sayfaları sayesinde Videoları Hit oluyor.Youtube ana sayfasında oluyorlar biz nasıl yaparız.

Tavsiyeleriniz

bir tane kız profii ac onu 5000 kısı kas sonra sayfaya donustur 5k lık sayfan olur sonra guncel paylasım yaptıkca sayfanın kısı sayyı artar

20 tane 5000 arkadaşlı hesap buluyorum buda 100.000 arkadaş yapar , bi gönderi atıyorum beğen diye hepsini etiketledik mi dünya kişiye ulaşıyor .

profiller sayfaya dönüşebiiliyor sen bunları hepsini aynı adla sayfa donustursen sonra onları birleştirsen 100k sayfa bu da ayri bir taktik

Başkasını mı ekliyorsun 5000 arkadaşlı yoksa sen mi alıyorsun 5000 arkadaşlı hesap?

Artık sayfa yapmak çok zor. Önceden olsa 1 hafta içerisinde çok iyi sayfalar çıkması mümkündü fakat şuanda çok zor. Ama sabrederseniz eğer ki uzun bir zamanda da olsa güzel şeyler çıkabilir.

herkesin ağzında kız profili aç kas diyor hocam bu işle 1000 kişi kasan yok

denediğim şey siz kastıysanız ne diyim

Profil açıyorsun seni ekleyen elemanların çoğu sahte hesap zaten 3 5 gün sonra kapanıyor profiller. En iyi yol düzenli ve kaliteli paylaşımlar ve doğru reklam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri